Рагу з кабачків і картоплі в мультиварці

Соковитості помідорів для приготування рагу достатньо для того, щоб овочі тушкувалися у власному соку, але якщо ви хочете в результаті отримати більш рідку консистенцію, то перед приготуванням потрібно додати трохи води.
Як правильно приготувати смачне рагу з кабачків і картоплі в різних варіантах, ви дізнаєтеся з наших рецептів нижче.
Рагу з кабачків і картоплі з куркою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У чашу мультиварки з налитим рослинним маслом обсмажуємо нарізане брусочками куряче філе і півкільця цибулі п'ятнадцять-двадцять хвилин в режимі «Випічка» або «Смаження».
Вимиті кабачки і бульби картоплі очищаємо від шкірки і рубаємо кубиками, а моркву і солодкий болгарський перець соломкою. Викладаємо нарізані овочі до курки з цибулею, доливаємо фільтровану воду і готуємо в режимі «Гасіння» сорок хвилин. Через п'ятнадцять хвилин після початку приготування додаємо очищені від шкірки і нарізані кубиками свіжі томати, солимо, перчимо, заправляємо спеціями на свій смак і акуратно перемішуємо. Після закінчення часу приготування даємо рагу настоятися ще тридцять хвилин, і подаємо до столу, приправивши подрібненою свіжою зеленню.
Овочеве рагу з кабачками, баклажанами і картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом баклажани очищаємо, ріжемо на чотири поздовжніх частини і занурюємо в солону воду на тридцять хвилин для видалення гіркоти.
Очищаємо цибулю, подрібнюємо кубиками невеликого розміру і обсмажуємо в чашу мультиварки з рослинним маслом до прозорості, приблизно п'ятнадцять-двадцять хвилин, встановивши режим «Випічка» або «Смаження».
Поки цибуля обсмажується, приготуємо інші овочі. Бульби картоплі і кабачок очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками, моркву кружечками, а солодкий перець великими кубиками. Вимочені баклажани дістаємо з води і ріжемо

До смаженій луку відправляємо овочі в такому порядку: спочатку картоплю, зверху солодкий перець, потім баклажани і кабачки, і завершуємо помідорами і морквою.
Приправляємо рагу сіллю, свіжомеленої сумішшю перців і готуємо, не перемішуючи, у режимі «Гасіння» тридцять п'ять-сорок хвилин.
Після закінчення часу кидаємо подрібнений часник, перемішуємо і залишаємо в режимі «Підігрів» ще десять хвилин.
Готове рагу подаємо, приправивши свіжої нарубаною зеленню кропу, петрушки і базиліка.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати рагу в мультиварці?
Кухонні помічниця - мультиварка, вже давно міцно вписалася в життя багатьох господинь. Головним її достоїнством можна по праву вважати функцію

Як приготувати овочеве рагу в мультиварці?
Овочеве рагу - це «рятівне» блюдо, яке приготувати просто і виходить дуже ситно. А, щоб не проводити біля плити багато часу, його можна приготувати,

Овочеве рагу з куркою в мультиварці
Овочеве рагу - самостійне блюдо, яке відмінно насичує влітку в спеку, не перевантажуючи організм. І навіть, якщо додати до складу куряче м'ясо, важче

Як приготувати рагу з кабачків?
Літо щедро обдаровує нас смачними і багатими на вітаміни овочами. І найкращий спосіб поповнити вітамінний запас - приготувати рагу з кабачків - це

Тушковані баклажани з помідорами
Приготувати швидко смачне блюдо цілком можливо, особливо влітку, коли навколо безліч свіжих овочів. Сьогодні ми пропонуємо приготувати тушковані

Овочеве рагу з баклажанами
Овочеве рагу з баклажанами - просте у приготуванні, але в теж час дуже смачне блюдо, яке відмінно підійде для сімейного вечері. Для його створення