Борщ в мультиварці - рецепт
![Борщ в мультиварці - рецепт Борщ в мультиварці - рецепт](/uploads/posts/2015-01/borsch-v-multivarc-recept_191.jpeg)
Як зварити український борщ в мультиварці «Панасонік»?
Інгредієнти:
Приготування
![Борщ в мультиварці - рецепт Борщ в мультиварці - рецепт](/uploads/posts/2015-01/borsch-v-multivarc-recept_232.jpeg)
Укладаємо в чудо-горщик шарами: м'ясо, нашатковану капусту, помідори, буряк, моркву з цибулею, картоплю, пропущений через прес зубчик часнику. За бажанням, можна також приготувати і борщ з грибами для цього до всіх інгредієнтів слід додати засмажку з печериць або білих грибів.
Перед початком готування додаємо сіль, чорний перець і спеції за смаком, заливаємо водою або бульйоном так, щоб вона повністю покрила закладку, але не перевищила обмежувальний рівень. Включаємо режим «Гасіння» на півтори години. Залишається найскладніше - вдихаючи аромати і ковтаючи слинки дочекатися сигналу про закінчення роботи.
Борщ з квасолею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У чашу мультиварки наливаємо олію і злегка обсмажуємо дрібно покришену цибулю на режимі «Випічка». Додаємо терту на крупній тертці моркву і нарізану соломкою буряк, перемішуємо і закриваємо кришку на 10 хвилин, після чого заливаємо томатним соком і даємо покипіти ще хвилин 10. Додаємо в майбутній борщ капусту, і знову витримуємо 10-хвилинну паузу.
Настав час картоплі, нарізаної дрібними кубиками, і квасолі з банки (не забуваємо злити зайву рідину і промити). Доливаємо в каструлю воду або бульйон до необхідного рівня, солимо, перчимо, закриваємо кришку і включаємо режим «Гасіння» на 2 години. По закінченню програми додаємо зелень, даємо борщу настоятися близько півгодини, і розливаємо його по тарілках.
Як готувати борщ в мультиварці, щоб вийшла велика каструля?
Якщо вам раптом знадобиться нагодувати роту солдатів, друзів сина після футбольного матчу або чоловіка, раптово повернувся з відрядження, то і в цьому випадку мультиварка зможе допомогти.
![Борщ в мультиварці - рецепт Борщ в мультиварці - рецепт](/uploads/posts/2015-01/borsch-v-multivarc-recept_453.jpeg)
До кінця програми ставимо відерний каструлю на плиту, доводимо до кипіння і перекладаємо в неї овочі з м'ясом з мультиварки, солимо, перчимо за смаком, тримаємо на маленькому вогні ще кілька хвилин, в кінці додаємо дрібно нарубану зелень. Повірте, український борщ, приготовлений за цим «гібридному» рецепту в мультиварці несподівано порадує вас своїм смаком.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Борщ з галушками - рецепт](/uploads/posts/2015-03/borsch-z-galushkami-recept_641.jpeg)
Борщ з галушками - рецепт
Борщ з галушками - це традиційна страва української кухні, приготувати яке досить нескладно. І зараз ми з вами розберемо два оригінальних і смачних
![Борщ з яловичиною](/uploads/posts/2015-03/borsch-z-yalovichinoyu_431.jpeg)
Борщ з яловичиною
Борщ - традиційне блюдо російської та української кухонь, яке, безсумнівно, знайоме багатьом. І приготувати його можна з різного м'яса і різними
![Як зварити борщ в мультиварці?](/uploads/posts/2015-01/yak-zvariti-borsch-v-multivarc_391.jpeg)
Як зварити борщ в мультиварці?
Що може бути простіше приготування обіду в мультиварці? Напевно, нічого. Тому пропонуємо вам дізнатися, як у цій диво-приладі приготувати ситний
![Зелений борщ у мультиварці](/uploads/posts/2015-01/zeleniy-borsch-u-multivarc_561.jpeg)
Зелений борщ у мультиварці
Зелений борщ - традиційне блюдо російської та української кухні. Він готується з додаванням зелені та має кислуватий смак. І сьогодні ми розповімо,
![Борщ в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/borsch-v-multivarc_841.jpeg)
Борщ в мультиварці
Борщ - це смачне, насичене і ароматне блюдо, яке відноситься до категорії борщів. Його можна подавати до столу як в гарячому, так і холодному