Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Цибулевий хліб в хлібопічці

Цибулевий хліб в хлібопічці

19-01-2015, 10:32
9 319
Цибулевий хліб в хлібопічці
Хліб, як відомо, всьому голова, і без нього важко уявити будь-яку трапезу. Зараз крім звичайного білого і чорного можна знайти багато сортів хліба з різними начинками, які надають йому незабутній смак. Однією з найпоширеніших добавок для хліба є лук, який робить смак давно полюбився продукту пікантним і свіжим.
Багато господинь віддають пекти хліб самостійно, і хочемо зазначити, що найсмачніший цибулевий хліб виходить в хлібопічці. Тому якщо у вас є цей незамінний помічник на кухні і хочете самі випікати ароматний домашній хлібець, ми пропонуємо вам кілька рецептів цибульного хліба в хлібопічці.

Хліб з цибулею в хлібопічці


Інгредієнти:

  • вода - 1+1/3 ст.;

  • масло рослинне - 4-5 ст. ложок;

  • борошно - 4 ст.;

  • дріжджі - 1+1/2 ч. ложки;

  • сіль - 2 ч. ложки;

  • цукор - 3 ст. ложки;

  • цибуля - 1 шт.


  • Приготування
    Очистіть цибулю, дрібно наріжте його і підсмажте. В контейнер хлібопічки налийте воду, потім відправте туди рослинне масло, сіль і цукор. Просійте борошно і її теж насипте в хлібопічку, в самому кінці додайте дріжджі. Виберіть програму «Основна», тип скоринки і увімкніть прилад.
    Після того, як ви почуєте перший звуковий сигнал, відкрийте кришку і додайте до тесту смажену цибулю разом з маслом. Щоб вони рівномірно розподілилися, перемішайте тісто кілька разів руками. Закрийте кришку приладу і чекайте закінчення програми. У середньому, приготування займає близько 3 годин. Коли ваш цибулевий хліб буде готовий, дістаньте його, дайте трохи настоятися і пробуйте.

    Цибулевий хліб в хлібопічці Панасонік


    Інгредієнти:

  • пшеничне борошно - 370 г;

  • кукурудзяне борошно - 130 г;

  • сухі дріжджі - 1 ч. ложка;

  • вода - 270 мл;

  • сіль - 15 ч. ложки;

  • масло рослинне - 15 ст. ложки;

  • зелена цибуля - пучок.


  • Приготування
    В хлібопічку насипте дріжджі, слідом попередньо просіяне борошно, потім додати сіль, воду і масло. Закрийте кришку приладу, виставте програму приготування, розраховану на 5 годин - це може бути режим «Звичайний» або «Французький», та оберіть вид скоринки, яку хочете отримати.
    Зверніть увагу, що якщо не додавати цукор, скоринка хліба буде досить світлою, якщо ж ви хочете, щоб вона була темнішу, додайте до рецептом 1 ст. ложку цукру. Кукурудзяна мука не тільки надає хлібу приємний жовтий колір, але і збільшує термін його зберігання.
    Після того, як почався заміс, за програмою це відбувається через 15 години після включення приладу, загляньте в хлібопічку, і якщо куля з тіста вже сформувався, всипте дрібно нарізаний зелений лук. Дочекайтеся закінчення випічки і пробуйте одержаний цибулевий хлібець.

    Італійський хліб в хлібопічці


    Інгредієнти:

  • борошно - 25 склянки;

  • сухі дріжджі - 1 ч. ложка;

  • цукор - 1 ст. ложка;

  • сіль - 15 ч. ложки;

  • вода - 220 мл;

  • оливкова олія - 2-3 ст. ложки;

  • цибуля - 2 шт.;

  • оливки - 50 г;

  • орегано сушений - 2 ч. ложки.


  • Приготування
    Цибулю почистіть, наріжте, але не дуже дрібно,
    Цибулевий хліб в хлібопічці
    і обсмажте на олії до золотисто-коричневого кольору, а в кінці смаження посипте невеликою кількістю борошна, щоб він був більш хрустким. Оливки порізати кільцями.
    Всі інгредієнти для хліба, за винятком, цибулі, оливок і орегано, помістіть в хлібопічку у тому порядку, що вказаний у правилах її експлуатації. Виберіть режим «Тісто», а коли він закінчиться, увімкніть програму «Основний». Перед її запуском додайте в хлібопічку цибулю разом з маслом, на якому його смажили, оливки і орегано. Через пару годин, коли ваш хліб буде готовий, дістаньте його, дайте трохи постояти, а потім розріжте і насолоджуйтеся дивовижним смаком домашньої випічки.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Кукурудзяний хліб в хлібопічці
    Кукурудзяний хліб в хлібопічці
    Якщо ви є володаркою такого чудового приладу як хлібопічка, то пропонуємо вам спекти незвичайний хлібець - кукурудзяний. Він дуже корисний, та й смак
    Хліб без дріжджів в хлібопічці
    Хліб без дріжджів в хлібопічці
    Любителів бездріжджового хліба дуже багато, а тому сьогодні ми вирішили розповісти про рецепти його приготування, причому не про простих, а для вашої
    Чорний хліб в хлібопічці
    Чорний хліб в хлібопічці
    Якщо ви хочете спекти чорний хліб, а відповідних рецептів під рукою немає, то ми вам допоможемо. У даній статті ми опишемо способи приготування
    Чіабатта в хлібопічці
    Чіабатта в хлібопічці
    Хлібопічка, рівно як і всі сучасні кухонні девайси, робить наше життя легшим. І якщо раніше на приготування італійської чіабатти у господинь йшли
    Житній хліб в хлібопічці
    Житній хліб в хлібопічці
    Житній хліб - один з небагатьох корисних представників хлібобулочних виробів, який має щільний і дуже ароматний м'якуш, зажаристую скоринку і злегка
    Гірчичний хліб в хлібопічці
    Гірчичний хліб в хлібопічці
    Гірчичний хліб завжди знайде своє місце на столі, серед інших страв. Ароматний і золотистий, цей хліб - відмінна заміна звичним батонам, а його смак