Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Свинячі реберця в мультиварці тушковані, запечені і варені на пару - рецепти з картоплею і капустою

Свинячі реберця в мультиварці тушковані, запечені і варені на пару - рецепти з картоплею і капустою

17-03-2019, 19:54
2 806
Свинячі реберця в мультиварці тушковані, запечені і варені на пару - рецепти з картоплею і капустою
Приготування такої страви як свинячі реберця в мультиварці підвладне будь-якій жінці. Кухонні помічниця значно скоротить час перебування господині на кухні і позбавить її від різних складнощів. Можна використовувати різноманітні рецепти для готування.

Як приготувати свинячі реберця в мультиварці?


Свинячі реберця в мультиварці дуже поживні і добре вгамовують відчуття голоду. Вони добре поєднуються з різними гарнірами, їх доповнюють соусами. Приготування цього м'яса не представляє особливих складнощів:

  • Якщо реберця були в замороженому вигляді, їх потрібно розморозити при кімнатній температурі або в мікрохвильовці, використовуючи режим «розморожування».

  • Ребра добре промивають і ріжуть по кістках так, щоб на кожній залишалося м'ясо.

  • В мультиварці можна готувати як мариноване, так і не мариноване м'ясо. Маринад надає ребрышкам неповторний смак і аромат.

  • Для обробки м'яса підходить режим «Гасіння», «Випічка» або «Мультиповар». Свинячі реберця в мультиварці можна загасити окремо, а можна додати улюблені овочі і спеції. Деякі рецепти передбачають використання пакету для запікання.


  • Тушковані свинячі реберця в мультиварці

    Свинячі реберця в мультиварці тушковані, запечені і варені на пару - рецепти з картоплею і капустою

    Безпосередній процес підготовки до обробки м'яса в побутовому приладі займе зовсім небагато часу. Запах буде просто карколомний, а смакові якості чудові. У результаті виходять дуже ніжні і м'які тушковані реберця в мультиварці, м'ясо в них добре відділяється від кісточок. Смак і аромат по праву оцінить навіть прискіпливий гурман.
    Інгредієнти:

  • реберця – 600 г;

  • моркву, помідор, цибулю – по 1 шт.;

  • аджика, гірчиця, томатна паста – 1 ч. л.;

  • сіль і перець;

  • соєвий соус;

  • часник – 3 зубчики.


  • Приготування

  • Порізати цибулю половинками кілець.

  • Реберця промити, посолити і поперчити, додати соус і дати настоятися кілька годин.

  • Обсмажити цибулю, використовуючи режим «Смаження» 5 хвилин.

  • Покласти до цибулі реберця, готувати 10 хвилин.

  • Нарізати моркву з томатами кубиками. Викласти нарізку в чашу.

  • Змішати склянку води порцією томатної пасти, гірчиці і аджики. Покласти часник.

  • Вилити соус до м'яса, додати солі і перцю. Закрити кришку приладу, виставити програму «Гасіння».

  • Свинячі реберця в мультиварці будуть готові через годину.


  • Свинячі реберця з картоплею в мультиварці


    Свинячі реберця в мультиварці тушковані, запечені і варені на пару - рецепти з картоплею і капустою

    Неймовірно поживна страва, таке як реберця з картоплею в мультиварці, може стати гідним обідом. Овоч ідеально доповнює м'ясо, тому приготовані даними способом ребра можна подавати і на святковий стіл. Страва найкраще зробити, застосовуючи режим «Випічка». За бажанням при подачі страву прикрашають зеленню.
    Інгредієнти:

  • реберця – 500 г;

  • картопля – 6 шт.;

  • морква, цибуля – по 1 шт.;

  • вода – 400 мл;

  • сіль.


  • Приготування

  • Ребра порізати невеликими шматочками. Обсмажити в мультиварці з обох боків – по 20 хвилин на кожну, режим «Випічка».

  • Коли ребра добре просмажиться, додати до них цибульну нарізку. Режим той же час приготування – 5 хвилин.

  • Після цього додати моркву. Готувати стільки ж. Потім покласти картоплю і залити підігріту воду. Посолити.

  • Тушкована картопля з реберцями в мультиварці буде готова через 50 хвилин.


  • Свинячі реберця з капустою в мультиварці

    Свинячі реберця в мультиварці тушковані, запечені і варені на пару - рецепти з картоплею і капустою

    Дуже легкий у приготуванні і ситне блюдо, підходяще для того, щоб нагодувати всю сім'ю, – це тушкована капуста з реберцями в мультиварці. Ця варіація страви чудово підійде в якості одночасно основного страви і гарнір. М'ясо неперевершено поєднується з овочами і томатним соусом або пастою.
    Інгредієнти:

  • капуста – 15 кг;

  • реберця – 600 г;

  • морква, цибуля – по 1 шт.;

  • сіль;

  • томатний соус – 2 ст. л.;

  • вода – 05 л.


  • Приготування

  • Ребра розрізати на шматки. Помістити в каструлю, закрити її. Встановити режим «Смаження» або «Випічка» на півгодини.

  • Додати моркву і цибулю. Продовжувати готування 15 хвилин.

  • Нашаткувати капусту як можна тонше.

  • У чашу налити гарячу воду, покласти сіль. Встановити режим «Гасіння» на годину. Через півгодини покласти в чашу капусту.

  • Через 10 хвилин після додавання капусти покласти соус.


  • Плов з реберцями в мультиварці

    Свинячі реберця в мультиварці тушковані, запечені і варені на пару - рецепти з картоплею і капустою

    Гідна заміна традиційного способу приготування – це плов зі свинячими реберцями в мультиварці. Страва вийде неймовірно смачним, завдяки тому, що застосовується кілька режимів. М'ясо готується в режимі випічки, а крупа продовжує варитися з використанням традиційної для цієї страви програми.
    Інгредієнти:

  • реберця – 800 г;

  • морква, цибуля – по 2 шт.;

  • часник – 1 головка;

  • рис – 4 мультистакана;

  • сіль.


  • Приготування



  • У чашу покласти реберця. Поставити програму «Випічка» на 40 хвилин.

  • Через 20 хвилин до м'яса додати моркву з цибулею. По закінченні програми додати 8 склянок води (брати стакани для мультиварки), сіль. Покласти часник і рис.

  • Поставити мультиварку в режим «Плов». Коли прилад подасть сигнал, свинячі реберця в мультиварці готові до вживання.


  • Свинячі реберця з гречкою в мультиварці

    Свинячі реберця в мультиварці тушковані, запечені і варені на пару - рецепти з картоплею і капустою

    Незвичайне поєднання, яке при цьому виходить надзвичайно цікавим, – це гречка з реберцями в мультиварці. Соковите м'ясо – відмінне доповнення до крупі. Крім того, така варіація страви обґрунтовано визнана дієтичної, що обумовлено наявністю безлічі корисних властивостей гречаної складової.
    Інгредієнти:

  • реберця – 600 р.;

  • морква, цибуля – по 1 шт.;

  • гречка – 1 склянка;

  • вода – 2 склянки;

  • сіль.


  • Приготування

  • Покласти в чашу ребра. Готувати в режимі «Випічка» – треба по 20 хвилин на кожну сторону м'яса.

  • Приєднати овочеву нарізку і промиту гречку, сіль. Налити воду, поставити програму «Гречка».

  • Свинячі реберця, гречка в мультиварці будуть готові через 40 хвилин.


  • Реберця в пиві в мультиварці

    Свинячі реберця в мультиварці тушковані, запечені і варені на пару - рецепти з картоплею і капустою

    Надзвичайною оригінальністю характеризується рецепт приготування свинячих реберець в мультиварці з додаванням пива. Він являє собою незвичайне блюдо, яке сподобається навіть тим, хто не є великим шанувальником цього напою. Подають таке м'ясо з картоплею. Можна приєднати всілякі соуси, хоча вистачить і пивний складової.
    Інгредієнти:

  • реберця – 800 г;

  • цибуля – 2 шт.;

  • часник – 5 зубчиків;

  • пиво – 05 л;

  • чорний бородінський хліб – 2 шматочки;

  • сіль.


  • Приготування

  • Ребра нарізати шматочками. Покласти в чашу, виставити програму «Жарити» – треба по 20 хвилин на кожну сторону м'яса.

  • Додати цибулю і часник, продовжувати готування 5 хвилин.

  • Посолити, вилити пиво (1 склянка). Готувати 20 хвилин в режимі «Випічка».

  • Додати до страви подрібнений до крихт хліб, перемішати. Залити залишками пива, поставити програму «Гасіння»

  • Смажені реберця в мультиварці будуть готові через годину.


  • Свинячі реберця, запечені в мультиварці

    Свинячі реберця в мультиварці тушковані, запечені і варені на пару - рецепти з картоплею і капустою

    Запечені ребра – страва дуже ситна, воно може виступати в ролі повноцінного вечері. Прилад значно полегшує процес приготування м'яса. Важливою складовою є маринад для свинячих реберець в мультиварці, який складається з пікантною суміші оливкової олії, всіляких спецій і соєвого соусу.
    Інгредієнти:

  • реберця – 1 кг;

  • оливкова олія – 1 ст. л.;

  • соєвий соус – 2 ст. л.;

  • сіль і спеції.


  • Приготування

  • Ребра замаринувати в соусі, олії та спеціях – на це знадобиться приблизно 2 години.

  • Покласти м'ясо в миску і виставити програму «Випічка» на годину. Через півгодини необхідно перевернути ребра на іншу сторону.


  • Гороховий суп з реберцями в мультиварці

    Свинячі реберця в мультиварці тушковані, запечені і варені на пару - рецепти з картоплею і капустою

    Справжня знахідка для господині – це гороховий суп з свинячими реберцями в мультиварці. Горох рекомендується використовувати попередньо оброблений, це допоможе йому швидше розм'якнути. Краще замочити на ніч. Ребра можна взяти звичайні, але набагато краще копчений варіант.
    Інгредієнти:

  • горох – 1 склянка;

  • картопля – 5 шт.;

  • морква, цибуля – по 1 шт.;

  • копчені ребра – 400 г;

  • вода – 35 л.


  • Приготування

  • Горох замочити на ніч.

  • У чашу покласти ребра і залити водою. Виставити програму «Варка» або «Суп». На початку варіння додати горох.

  • Вийняти ребра, зрізати м'ясо, щоб додати в суп.

  • Подрібнити овочі.

  • Покласти в бульйон картоплю і виставити режим «Суп» на годину, покласти цибулю і моркву.


  • Квасоля з копченими реберцями в мультиварці

    Свинячі реберця в мультиварці тушковані, запечені і варені на пару - рецепти з картоплею і капустою

    Оригінальністю відрізняється і приготування свинячих реберець в мультиварці з додаванням квасолі. Соковите і ароматне м'ясо порадує будь-якого гурмана. Страва подається з гарніром з картоплі або рису, іншої крупи. Можна посипати страву зеленню, що принесе справжню свіжість і неймовірно пікантний присмак.
    Інгредієнти:

  • ребра – 1 кг;

  • квасоля – 400 г;

  • морква, цибуля – по 1 шт.;

  • томати – 200 г;

  • вода – 150 мл;

  • сіль.


  • Приготування

  • Замочити квасолю на ніч.

  • Подрібнити овочі.

  • На дно чаші викласти нарізку, зверху покласти ребра.

  • Приєднати квасоля, влити воду. Виставити програму «Тушкування» на 2 години.


  • Свинячі реберця на пару в мультиварці

    Свинячі реберця в мультиварці тушковані, запечені і варені на пару - рецепти з картоплею і капустою

    Можна приготувати надзвичайно смачні свинячі реберця в мультиварці на пару. Вийде так само смачно, як і при традиційному способі готування до того ж корисно. Така варіація страви чудово підійде тим, хто змушений дотримуватися певної дієти, але при цьому хоче побалувати себе смачненьким.
    Інгредієнти:

  • реберця – 400 г;

  • картопля – 200 г;

  • часник – 2 зубчики;

  • вода – 600 мл;

  • сіль.


  • Приготування

  • Подрібнити часник.

  • Ребра натерти сіллю.

  • Порізати картоплю на половинки.

  • Налити в чашу воду, поставити контейнер-пароварку, покласти м'ясо з картоплею.

  • Виставити програму «Варка на пару» на годину.
  • Рекомендуємо добрі рецепти
    Свинячі реберця з картоплею в мультиварці
    Свинячі реберця з картоплею в мультиварці
    Розпадається на волокна м'ясо в компанії картоплі та насиченого смаку соусу – що може бути смачніше? Представляємо найбільш вдалі ідеї поєднання цих
    Реберця з картоплею в мультиварці
    Реберця з картоплею в мультиварці
    Перевага диво-приладу мультиварки - це можливість тривалого гасіння, що в запропонованих далі рецептах стане важливим моментом. Розповімо, як
    Реберця в мультиварці
    Реберця в мультиварці
    Відомо, що страв на основі реберець необхідна тривала теплова обробка і, звичайно, для цієї мети ідеально скористатися диво-приладом - мультиварка.
    Тушковані свинячі реберця
    Тушковані свинячі реберця
    Свинячі реберця, приготовані з абсолютно будь-яким рецептом, виходять смачними і неймовірно соковитими. Пропонуємо приготувати їх в тушкованому
    Свинячі реберця барбекю
    Свинячі реберця барбекю
    Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили
    Картопля з реберцями - рецепт
    Картопля з реберцями - рецепт
    Картопля з реберцями - досить просте у приготуванні страва. Але, незважаючи на свою примітивність, воно виходить дуже смачним і ароматним. Давайте