Приготування такої страви як свинячі реберця в мультиварці підвладне будь-якій жінці. Кухонні помічниця значно скоротить час перебування господині на кухні і позбавить її від різних складнощів. Можна використовувати різноманітні рецепти для готування.
Як приготувати свинячі реберця в мультиварці?
Свинячі реберця в мультиварці дуже поживні і добре вгамовують відчуття голоду. Вони добре поєднуються з різними гарнірами, їх доповнюють соусами. Приготування цього м'яса не представляє особливих складнощів:
Якщо реберця були в замороженому вигляді, їх потрібно розморозити при кімнатній температурі або в мікрохвильовці, використовуючи режим «розморожування». Ребра добре промивають і ріжуть по кістках так, щоб на кожній залишалося м'ясо. В мультиварці можна готувати як мариноване, так і не мариноване м'ясо. Маринад надає ребрышкам неповторний смак і аромат. Для обробки м'яса підходить режим «Гасіння», «Випічка» або «Мультиповар». Свинячі реберця в мультиварці можна загасити окремо, а можна додати улюблені овочі і спеції. Деякі рецепти передбачають використання пакету для запікання. Тушковані свинячі реберця в мультиварці
Безпосередній процес підготовки до обробки м'яса в побутовому приладі займе зовсім небагато часу. Запах буде просто карколомний, а смакові якості чудові. У результаті виходять дуже ніжні і м'які тушковані реберця в мультиварці, м'ясо в них добре відділяється від кісточок. Смак і аромат по праву оцінить навіть прискіпливий гурман.
Інгредієнти: реберця – 600 г; моркву, помідор, цибулю – по 1 шт.; аджика, гірчиця, томатна паста – 1 ч. л.; сіль і перець; соєвий соус; часник – 3 зубчики. Приготування Порізати цибулю половинками кілець. Реберця промити, посолити і поперчити, додати соус і дати настоятися кілька годин. Обсмажити цибулю, використовуючи режим «Смаження» 5 хвилин. Покласти до цибулі реберця, готувати 10 хвилин. Нарізати моркву з томатами кубиками. Викласти нарізку в чашу. Змішати склянку води порцією томатної пасти, гірчиці і аджики. Покласти часник. Вилити соус до м'яса, додати солі і перцю. Закрити кришку приладу, виставити програму «Гасіння». Свинячі реберця в мультиварці будуть готові через годину. Свинячі реберця з картоплею в мультиварці
Неймовірно поживна страва, таке як реберця з картоплею в мультиварці, може стати гідним обідом. Овоч ідеально доповнює м'ясо, тому приготовані даними способом ребра можна подавати і на святковий стіл. Страва найкраще зробити, застосовуючи режим «Випічка». За бажанням при подачі страву прикрашають зеленню.
Інгредієнти: реберця – 500 г; картопля – 6 шт.; морква, цибуля – по 1 шт.; вода – 400 мл; сіль. Приготування Ребра порізати невеликими шматочками. Обсмажити в мультиварці з обох боків – по 20 хвилин на кожну, режим «Випічка». Коли ребра добре просмажиться, додати до них цибульну нарізку. Режим той же час приготування – 5 хвилин. Після цього додати моркву. Готувати стільки ж. Потім покласти картоплю і залити підігріту воду. Посолити. Тушкована картопля з реберцями в мультиварці буде готова через 50 хвилин. Свинячі реберця з капустою в мультиварці
Дуже легкий у приготуванні і ситне блюдо, підходяще для того, щоб нагодувати всю сім'ю, – це тушкована капуста з реберцями в мультиварці. Ця варіація страви чудово підійде в якості одночасно основного страви і гарнір. М'ясо неперевершено поєднується з овочами і томатним соусом або пастою.
Інгредієнти: капуста – 15 кг; реберця – 600 г; морква, цибуля – по 1 шт.; сіль; томатний соус – 2 ст. л.; вода – 05 л. Приготування Ребра розрізати на шматки. Помістити в каструлю, закрити її. Встановити режим «Смаження» або «Випічка» на півгодини. Додати моркву і цибулю. Продовжувати готування 15 хвилин. Нашаткувати капусту як можна тонше. У чашу налити гарячу воду, покласти сіль. Встановити режим «Гасіння» на годину. Через півгодини покласти в чашу капусту. Через 10 хвилин після додавання капусти покласти соус. Плов з реберцями в мультиварці
Гідна заміна традиційного способу приготування – це плов зі свинячими реберцями в мультиварці. Страва вийде неймовірно смачним, завдяки тому, що застосовується кілька режимів. М'ясо готується в режимі випічки, а крупа продовжує варитися з використанням традиційної для цієї страви програми.
Інгредієнти: реберця – 800 г; морква, цибуля – по 2 шт.; часник – 1 головка; рис – 4 мультистакана; сіль. Приготування У чашу покласти реберця. Поставити програму «Випічка» на 40 хвилин. Через 20 хвилин до м'яса додати моркву з цибулею. По закінченні програми додати 8 склянок води (брати стакани для мультиварки), сіль. Покласти часник і рис. Поставити мультиварку в режим «Плов». Коли прилад подасть сигнал, свинячі реберця в мультиварці готові до вживання. Свинячі реберця з гречкою в мультиварці
Незвичайне поєднання, яке при цьому виходить надзвичайно цікавим, – це гречка з реберцями в мультиварці. Соковите м'ясо – відмінне доповнення до крупі. Крім того, така варіація страви обґрунтовано визнана дієтичної, що обумовлено наявністю безлічі корисних властивостей гречаної складової.
Інгредієнти: реберця – 600 р.; морква, цибуля – по 1 шт.; гречка – 1 склянка; вода – 2 склянки; сіль. Приготування Покласти в чашу ребра. Готувати в режимі «Випічка» – треба по 20 хвилин на кожну сторону м'яса. Приєднати овочеву нарізку і промиту гречку, сіль. Налити воду, поставити програму «Гречка». Свинячі реберця, гречка в мультиварці будуть готові через 40 хвилин. Реберця в пиві в мультиварці
Надзвичайною оригінальністю характеризується рецепт приготування свинячих реберець в мультиварці з додаванням пива. Він являє собою незвичайне блюдо, яке сподобається навіть тим, хто не є великим шанувальником цього напою. Подають таке м'ясо з картоплею. Можна приєднати всілякі соуси, хоча вистачить і пивний складової.
Інгредієнти: реберця – 800 г; цибуля – 2 шт.; часник – 5 зубчиків; пиво – 05 л; чорний бородінський хліб – 2 шматочки; сіль. Приготування Ребра нарізати шматочками. Покласти в чашу, виставити програму «Жарити» – треба по 20 хвилин на кожну сторону м'яса. Додати цибулю і часник, продовжувати готування 5 хвилин. Посолити, вилити пиво (1 склянка). Готувати 20 хвилин в режимі «Випічка». Додати до страви подрібнений до крихт хліб, перемішати. Залити залишками пива, поставити програму «Гасіння» Смажені реберця в мультиварці будуть готові через годину. Свинячі реберця, запечені в мультиварці
Запечені ребра – страва дуже ситна, воно може виступати в ролі повноцінного вечері. Прилад значно полегшує процес приготування м'яса. Важливою складовою є маринад для свинячих реберець в мультиварці, який складається з пікантною суміші оливкової олії, всіляких спецій і соєвого соусу.
Інгредієнти: реберця – 1 кг; оливкова олія – 1 ст. л.; соєвий соус – 2 ст. л.; сіль і спеції. Приготування Ребра замаринувати в соусі, олії та спеціях – на це знадобиться приблизно 2 години. Покласти м'ясо в миску і виставити програму «Випічка» на годину. Через півгодини необхідно перевернути ребра на іншу сторону. Гороховий суп з реберцями в мультиварці
Справжня знахідка для господині – це гороховий суп з свинячими реберцями в мультиварці. Горох рекомендується використовувати попередньо оброблений, це допоможе йому швидше розм'якнути. Краще замочити на ніч. Ребра можна взяти звичайні, але набагато краще копчений варіант.
Інгредієнти: горох – 1 склянка; картопля – 5 шт.; морква, цибуля – по 1 шт.; копчені ребра – 400 г; вода – 35 л. Приготування Горох замочити на ніч. У чашу покласти ребра і залити водою. Виставити програму «Варка» або «Суп». На початку варіння додати горох. Вийняти ребра, зрізати м'ясо, щоб додати в суп. Подрібнити овочі. Покласти в бульйон картоплю і виставити режим «Суп» на годину, покласти цибулю і моркву. Квасоля з копченими реберцями в мультиварці
Оригінальністю відрізняється і приготування свинячих реберець в мультиварці з додаванням квасолі. Соковите і ароматне м'ясо порадує будь-якого гурмана. Страва подається з гарніром з картоплі або рису, іншої крупи. Можна посипати страву зеленню, що принесе справжню свіжість і неймовірно пікантний присмак.
Інгредієнти: ребра – 1 кг; квасоля – 400 г; морква, цибуля – по 1 шт.; томати – 200 г; вода – 150 мл; сіль. Приготування Замочити квасолю на ніч. Подрібнити овочі. На дно чаші викласти нарізку, зверху покласти ребра. Приєднати квасоля, влити воду. Виставити програму «Тушкування» на 2 години. Свинячі реберця на пару в мультиварці
Можна приготувати надзвичайно смачні свинячі реберця в мультиварці на пару. Вийде так само смачно, як і при традиційному способі готування до того ж корисно. Така варіація страви чудово підійде тим, хто змушений дотримуватися певної дієти, але при цьому хоче побалувати себе смачненьким.
Інгредієнти: реберця – 400 г; картопля – 200 г; часник – 2 зубчики; вода – 600 мл; сіль. Приготування Подрібнити часник. Ребра натерти сіллю. Порізати картоплю на половинки. Налити в чашу воду, поставити контейнер-пароварку, покласти м'ясо з картоплею. Виставити програму «Варка на пару» на годину.