Тушковані кабачки в мультиварці з овочами, картоплею, рисом і сметаною
Тушковані кабачки в мультиварці зберігають цілісність і соковитість ломиків, які набувають чудовий насичений смак, просочуючись смаком і ароматом додаткових компонентів і спецій. З овочами або м'ясом овоч буде смачним, поживним і разом з тим легким для травлення.
Існує не один спосіб гасіння кабачків в мультиварці, різняться вибором супроводу або технікою приготування.
Кабачкова нарізка може тушкуватися у власному соку, з додаванням томату, бульйону, сметани або просто води.
Для насиченого смаку страви, овочі попередньо обсмажують з додаванням олії, включивши програму «Випічка» або «Смаження».
Кабачкова м'якоть ідеально поєднується з будь-якими овочами, м'ясом і навіть рибою.
Скільки тушкувати кабачки в мультиварці залежатиме від вибраного рецепту і використовуваного набору компонентів. Як правило вистачає одного циклу програми «Гасіння» щоб овочі стали м'якими.
Смачні тушковані кабачки в мультиварці вдасться приготувати, доповнивши овоч класичним овочевим асорті з моркви і цибулі. Попереднє обсмажування овочевий нарізки зробить смак готового блюда більш насиченим, а додавання часнику додасть йому яскравості пахощів і гармонійної пікантності.
Інгредієнти:
кабачки – 600 г;
цибулю і моркву – по 1 шт.;
помідори – 3 шт.;
масло – 2 ст. ложки;
часник – 2 зубки;
сіль, перець, лавр, зелень.
Приготування
В олії на «Випікання» пасерують цибулю з морквою.
Додають кубики кабачкової м'якоті, перетерті помідори, сіль, перець, лавр.
Готують тушковані кабачки з овочами в мультиварці на програмі «Гасіння» 40 хвилин.
За 5 хвилин до завершення програми додають часник, зелень.
Стравою для самостійної подачі до вечері або обіду стануть кабачки тушковані з м'ясом в мультиварці. В даному випадку представлений рецепт з курятиною, але підійде і свинина, і яловичина, індичка. Залежно від виду використовуваного м'яса знадобиться коригування часу приготування страви, яку доведеться загасити довше.
Інгредієнти:
кабачки – 900 г;
куряче філе – 500 г;
цибулю і моркву – по 2 шт.;
помідори – 300 г;
масло – 2 ст. ложки;
часник – 3 зубки;
сіль, перець, лавр, зелень.
Приготування
У чашу наливають масло, включають програму «Випічка» на 20 хвилин.
Закладають нарізану курятину, а через 10 хвилин додають цибулю з морквою.
Після сигналу закладають кабачкову нарізку, перетерті помідори, спеції та часник.
Готують тушковані кабачки з куркою в мультиварці на режимі «Гасіння» 1 год.
Рецепт тушкованих кабачків з помідорами в мультиварці можна урізноманітнити додаванням капусти, яку шаткують традиційно нарізають соломкою або невеликими пелюстками. Овочеві складові в даному разі приправляються сметаною, яка чудово гармонує з томатом, створюючи ідеальне середовище для гасіння компонентів.
Інгредієнти:
кабачки – 600 г;
капуста – 900 г;
морква – 2-3 шт.;
цибуля зелена – 1 пучок;
помідори – 300 г;
сметана – 120 г;
масло – 3 ст. ложки;
сіль, перець, спеції.
Приготування
На маслі обсмажують нарізану моркву, включивши «Випічку» на 10 хвилин.
Додають капусту, кабачки, перетерті помідори, сметану і всі спеції.
Переводять прилад на «Гасіння», налаштовують таймер на 1 годину.
За 10 хвилин до закінчення програми доповнюють тушковані кабачки в мультиварці зеленою цибулею.
Тушковані кабачки з м'ясом овочами в мультиварці можна приготувати елементарно у вигляді рагу. Більш оригінальне рішення питання – попереднє фарширование плодів начинкою з фаршу. Для цього з овочевих примірників роблять свого роду барила, розрізавши їх на 2-3 частини і выскоблив м'якоть з одного боку.
Інгредієнти:
кабачки – 2-3 шт.;
фарш – 400 г;
моркву і цибулю – по 1 шт.;
паста томатна 100 г;
сметана – 120 г;
масло – 1 ст. ложка;
сіль, перець, спеції.
Приготування
Кабачки розрізають упоперек на 2-3 частини, вискоблюють м'якоть.
Фарш приправляють за смаком, змішують з половиною нарізаного лука.
Наповнюють масою підготовлені кабачкові «барила».
Пасерують На маслі цибулю з морквою.
Додають розведену у воді пасту, спеції, закладають нафаршировані заготовки.
Включають програму «Тушкування» на 1 годину.
Тушковані з фаршем кабачки в мультиварці подають в гарячому або охолодженому вигляді.
Тушковані кабачки з помідорами в мультиварці стануть ситним і поживним гарніром або цілком самостійним смачним блюдом, якщо приготувати їх з додаванням рису. В даному випадку підійде кругла або длиннозернистая крупа, яку попередньо слід промити до прозорості води.
Інгредієнти:
кабачки – 1-2 шт.;
рис – 05 склянки;
моркву і цибулю – по 1 шт.;
помідори – 2 шт.;
часник – 2 зубки;
масло рослинне та вершкове – 2 ст. ложки;
сіль, перець, спеції.
Приготування
У суміші олії обсмажують на «Випікання» цибулю і моркву.
Додають рис, нарізані кабачки, перетерті помідори і спеції.
Вливають 2/3 склянки води і готують страву на програмі «Рис» або «Плов».
Залишають рис з овочами ще на 10 хвилин на «Підігріві».
Простіше простого тушкувати кабачки з баклажанами в мультиварці. Можна обійтися без попередньої пасерування овочів, що ще більше спростить техніку створення страви. Залишиться тільки нарізати підготовлені компоненти приблизно рівними за розміром скибочками і протушкувати у відповідному режимі пристрою.
Інгредієнти:
кабачки і баклажани – по 05 кг;
моркву і цибулю – по 1 шт.;
помідори та солодкий перець – 2 шт.;
часник – 2 зубки;
масло рослинне – 2 ст. ложки;
сіль, перець, прованські трави.
Приготування
На маслі обсмажують цибулю і моркву, включивши «Випічку» на 10 хвилин.
Додають нарізані кабачки, баклажани, перці, перетерті помідори і трави.
Готують тушковані кабачки в мультиварці на «Гасіння» 40 хвилин.
Додають часник, продовжують роботу програми ще 10 хвилин.
Більш поживними вийдуть тушковані кабачки з картоплею в мультиварці , які можна приготувати в суто овочевому складі або доповнити нарізаною свининою, курятиною або іншим м'ясом. Асорті з овочів допускається розширювати, додаючи на свій розсуд солодкий болгарський перець, стебла селери, суцвіття капусти, спаржу.
Інгредієнти:
кабачки – 3 шт.;
картопля – 5-6 шт.;
моркву і цибулю – по 1 шт.;
помідори – 2-3 шт.;
часник – 2 зубки;
масло рослинне – 2 ст. ложки;
сіль, перець, зелень.
Приготування
Розігрівають на програмі «Смаження» масло.
Закладають нарізану цибулю і моркву, пасерують 10 хвилин.
Додають підготовлений заздалегідь очищену і нарізану картоплю, кабачкові кубики і подрібнені томати.
Страву приправляють за смаком, додають часник, зелень.
Перемикають прилад на «Гасіння».
Через годину тушковані з картоплею кабачки в мультиварці будуть готові.
Кабачкова м'якоть ідеально гармонує з грибами, якими можуть бути як печериці, так і лісові. Останні попередньо відварюють у підсоленій воді на плиті в каструлі або застосовуючи мультиварку. Результатом буде чудова за всіма параметрами закуска, яка в рівній мірі хороша і в гарячому і в охолодженому вигляді.
Інгредієнти:
кабачки – 2 шт.;
гриби – 500 г;
цибуля – 2 шт.;
помідори – 3 шт.;
часник – 3 зубки;
сметана – 150 г;
масло рослинне – 3 ст. ложки;
сіль, перець, спеції.
Приготування
На маслі обсмажують цибульну нарізку, включивши пристрій в режимі «Випічка».
Додають кабачки, а через 10 хвилин гриби.
Сметану змішують з приправами, часником і відправляють до інших компонентів.
Готують кабачки тушковані в сметані в мультиварці на програмі «Гасіння» 40 хвилин.
Потушенный кабачок з квасолею в мультиварці буде однаково затребуваний і в літньому меню і в раціоні міжсезоння. Коли немає свіжих овочів, можна скористатися замороженої нарізкою, що спростить готування і заощадить час. Боби підійдуть консервовані або відварені окремо до готовності.
Інгредієнти:
кабачки – 2 шт.;
квасоля – 300 г;
цибулю і моркву – по 1 шт.;
помідори – 3 шт.;
часник – 3 зубки;
масло рослинне – 3 ст. ложки;
сіль, перець, орегано.
Приготування
На маслі в режимі «Смаження» пасерують цибулю і моркву.
Закладають нарізані кабачки, помідори і квасоля.
Страву приправляють за смаком, доповнюють орегано і часником, готують на «Гасіння» 40 хвилин.
Якщо хочеться з мінімальними трудовитратами отримати ситне і смачне блюдо до вечері або на обід можна приготувати тушковані кабачки з ковбасою в мультиварці. Підійдуть будь-які ковбасні вироби, сардельки або як в даному випадку сосиски. Смак кулінарного творіння стане яскравішим, якщо ковбасну нарізку додатково обсмажити.
Інгредієнти:
кабачки – 3 шт.;
картопля – 3 шт.;
сосиски – 2 шт.;
цибулю і моркву – по 1 шт.;
помідори – 2 шт.;
часник – 2 зубки;
сметана – 150 г;
масло рослинне – 2 ст. ложки;
сіль, перець, спеції.
Приготування
У каструлю з маслом закладають цибулю і моркву, трохи обсмажують.
Додають решту нарізані овочі, перетерті помідори.
Страву приправляють сіллю, перцем і спеціями, вливають склянку води.
Включають «Тушкування» на 50 хвилин.
За 5 хвилин до сигналу закладають в чашу нарізані сосиски, часник, перемішують.
Приготовлена риба з кабачками в мультиварці завжди вдається соковитою, просоченої овочевими соками і дуже смачною. Переважно використовувати рибне філе, попередньо нарізавши його порційними шматочками. Сметану допускається замінювати жирними вершками, додавши при цьому трохи гірчиці для пікантності.
Інгредієнти:
кабачки – 2 шт.;
риба – 500 г;
цибулю і моркву – по 1 шт.;
помідори – 2 шт.;
сметана – 120 г;
масло рослинне – 2 ст. ложки;
сіль, перець, зелень.
Приготування
В розігрітій олії на «Випікання» обсмажують нарізану рибу потроху.
Додають підготовлені подрібнені овочі, смажать ще 10 хвилин.
Закладають в чашу сметану, сіль, перець, спеції, вливають при необхідності трохи води.
Перемикають прилад на «Гасіння» і готують страву 20 хвилин.
Як тушкувати кабачки в мультиварці?
Існує не один спосіб гасіння кабачків в мультиварці, різняться вибором супроводу або технікою приготування.
Тушковані кабачки з морквою в мультиварці
Смачні тушковані кабачки в мультиварці вдасться приготувати, доповнивши овоч класичним овочевим асорті з моркви і цибулі. Попереднє обсмажування овочевий нарізки зробить смак готового блюда більш насиченим, а додавання часнику додасть йому яскравості пахощів і гармонійної пікантності.
Інгредієнти:
Приготування
Як тушкувати кабачки з м'ясом в мультиварці?
Стравою для самостійної подачі до вечері або обіду стануть кабачки тушковані з м'ясом в мультиварці. В даному випадку представлений рецепт з курятиною, але підійде і свинина, і яловичина, індичка. Залежно від виду використовуваного м'яса знадобиться коригування часу приготування страви, яку доведеться загасити довше.
Інгредієнти:
Приготування
Тушкована капуста з кабачками в мультиварці
Рецепт тушкованих кабачків з помідорами в мультиварці можна урізноманітнити додаванням капусти, яку шаткують традиційно нарізають соломкою або невеликими пелюстками. Овочеві складові в даному разі приправляються сметаною, яка чудово гармонує з томатом, створюючи ідеальне середовище для гасіння компонентів.
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки тушковані з фаршем в мультиварці
Тушковані кабачки з м'ясом овочами в мультиварці можна приготувати елементарно у вигляді рагу. Більш оригінальне рішення питання – попереднє фарширование плодів начинкою з фаршу. Для цього з овочевих примірників роблять свого роду барила, розрізавши їх на 2-3 частини і выскоблив м'якоть з одного боку.
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки тушковані з рисом в мультиварці
Тушковані кабачки з помідорами в мультиварці стануть ситним і поживним гарніром або цілком самостійним смачним блюдом, якщо приготувати їх з додаванням рису. В даному випадку підійде кругла або длиннозернистая крупа, яку попередньо слід промити до прозорості води.
Інгредієнти:
Приготування
Тушковані кабачки з баклажанами в мультиварці
Простіше простого тушкувати кабачки з баклажанами в мультиварці. Можна обійтися без попередньої пасерування овочів, що ще більше спростить техніку створення страви. Залишиться тільки нарізати підготовлені компоненти приблизно рівними за розміром скибочками і протушкувати у відповідному режимі пристрою.
Інгредієнти:
Приготування
Тушкована картопля з кабачком в мультиварці
Більш поживними вийдуть тушковані кабачки з картоплею в мультиварці , які можна приготувати в суто овочевому складі або доповнити нарізаною свининою, курятиною або іншим м'ясом. Асорті з овочів допускається розширювати, додаючи на свій розсуд солодкий болгарський перець, стебла селери, суцвіття капусти, спаржу.
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки тушковані з грибами в мультиварці
Кабачкова м'якоть ідеально гармонує з грибами, якими можуть бути як печериці, так і лісові. Останні попередньо відварюють у підсоленій воді на плиті в каструлі або застосовуючи мультиварку. Результатом буде чудова за всіма параметрами закуска, яка в рівній мірі хороша і в гарячому і в охолодженому вигляді.
Інгредієнти:
Приготування
Тушковані кабачки з квасолею в мультиварці
Потушенный кабачок з квасолею в мультиварці буде однаково затребуваний і в літньому меню і в раціоні міжсезоння. Коли немає свіжих овочів, можна скористатися замороженої нарізкою, що спростить готування і заощадить час. Боби підійдуть консервовані або відварені окремо до готовності.
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки тушковані з сосисками в мультиварці
Якщо хочеться з мінімальними трудовитратами отримати ситне і смачне блюдо до вечері або на обід можна приготувати тушковані кабачки з ковбасою в мультиварці. Підійдуть будь-які ковбасні вироби, сардельки або як в даному випадку сосиски. Смак кулінарного творіння стане яскравішим, якщо ковбасну нарізку додатково обсмажити.
Інгредієнти:
Приготування
Риба тушкована з кабачками в мультиварці
Приготовлена риба з кабачками в мультиварці завжди вдається соковитою, просоченої овочевими соками і дуже смачною. Переважно використовувати рибне філе, попередньо нарізавши його порційними шматочками. Сметану допускається замінювати жирними вершками, додавши при цьому трохи гірчиці для пікантності.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Тушковані кабачки в мультиварці
Багатьох господинь підкорила мультиварка не тільки своїм достоїнством швидкого приготування страв, але і функцією тривалого гасіння. Таким чином
Тушковані кабачки з картоплею в мультиварці
Тушковані овочі - це прекрасне блюдо, яке стане у пригоді, якщо треба швидко нагодувати велику компанію. А щоб страва вийшло ще й оригінальним і
Тушковані кабачки з овочами в мультиварці
Тушкувати овочі зовсім не складно, однак процес можна більше спростити, скориставшись сучасної помічницею - мультиварка. Завдяки функції тривалого
Тушковані баклажани з помідорами
Приготувати швидко смачне блюдо цілком можливо, особливо влітку, коли навколо безліч свіжих овочів. Сьогодні ми пропонуємо приготувати тушковані
Тушковані кабачки з помідорами
Якщо ви віддаєте перевагу страви з овочів зверніть увагу на наші рецепти. Сьогодні ми розповімо про те, як готувати тушковані кабачки з помідорами.
Кабачки, тушковані з картоплею
Кабачки, тушковані з картоплею - ситне і смачне блюдо, яке прекрасно різноманітить ваше повсякденне меню. До того ж приготувати такий обід або