Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Свинина, запечена в мультиварці

Свинина, запечена в мультиварці

21-09-2016, 12:31
387
Свинина, запечена в мультиварці
Сьогодні ми розповімо вам, як можна запекти свинину в мультиварці і запропонуємо два найбільш затребуваних варіанти її приготування. Популярність даних рецептів невипадкова, адже в результаті ми отримаємо неймовірно смачна страва, яке гідно будь-якого, навіть святкового, столу.

Свинина, запечена в мультиварці у фользі шматком


Інгредієнти:

  • свинина (цілісним шматком) – 11-13 кг;

  • очищена вода – 180-245 мл;

  • часникові зубці – 6 шт.;

  • горошини коріандру – за смаком;

  • сушений базилік і орегано – за смаком;

  • горошини чорного перцю – 1 ст. ложка;

  • сіль велика – за смаком.


  • Приготування
    Цільний шматок свинини споліскуємо прохолодною водою, обсушуємо ретельно, нашпиговываем очищеними і розрізаними на кілька частин часниковими зубцями і натираємо сумішшю солі, сушеного базиліка і орегано. Горошини коріандру і чорного перцю розтираємо в ступці і присмачую додатково м'ясо отриманою сумішшю. Залишаємо шмат свинини в спеціях при кімнатній температурі на кілька годин, після чого поміщаємо його на складений удвічі відріз фольги, запечатуємо, як можна герметичней, і маємо в ємності мультиустройства, куди також вливаємо додатково трохи водички. Стежимо за тим, щоб волога не доходила до швів на фользі, тому регулюємо кількість рідини, покладаючись на цю вимогу.
    Залишилося тепер тільки дочекатися приготування страви в пристрої, налаштувавши його на режим «Випічка» на дві години і дати по закінченню програми настоятися йому у фользі ще хвилин двадцять, після чого можемо розрізати м'ясо на порційні шматки і подавати.

    Свинина, запечена з картоплею, овочами і сиром в мультиварці в рукаві


    Інгредієнти:

  • свинина (м'якоть) – 560 г;

  • картопля – 560 г;

  • зубці часникові – 1 шт.;

  • морква – 95 г;

  • сир – 120 г;

  • цибулина ріпчаста – 95 г;

  • очищена вода – 120 мл;

  • масло вершкове – 30 г;

  • спеції перець і сіль – за смаком;

  • зелень свіжа – по смаку.


  • Приготування
    Для реалізації даного рецепту споліскуємо свинину, розрізаємо на порційні шматочки і викладаємо тимчасово в широку миску. Туди ж відправляємо очищену і нашатковану гуртками, соломкою або полукружками моркву, а також півкільця цибулі. Часниковий зубчик очищаємо і продавлюємо через прес до м'яса. Натираємо також на тертці сир. На останньому етапі очищаємо картоплю, розрізаємо його на дрібні часточки або кружечки, промиваємо
    Свинина, запечена в мультиварці
    скибочки овоча додатково холодною водою і викладаємо до м'яса з іншими компонентами в миску. Приправляємо вміст ємності сіллю, перцем, додаємо сухі ароматні трави і прянощі на свій смак, додаємо дрібненько порізану свіжу зелень і ретельно перемішуємо.
    Перекладаємо м'ясо з овочами в рукав, наливаємо трохи води, кладемо туди ж скибочку вершкового масла, запечатуємо пристосування герметично, а зверху проколюємо його в декількох місцях і поміщаємо в мультикастрюлю. Налаштовуємо прилад на режим «Випічка» на одну годину і чекаємо завершення програми.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Що можна приготувати з свинини?
    Що можна приготувати з свинини?
    З свинини готують безліч незвичайних страв і далі описані найпростіші, але неймовірно смачні страви з цього повсюдно доступного м'яса. Розповімо, як
    Свинина, запечена в духовці
    Свинина, запечена в духовці
    Запекти свинину можна різними способами - це не складно і під силу кожному кулінару. Але далі описані рецепти, які допоможуть створити прекрасне
    Як запекти м'ясо в духовці?
    Як запекти м'ясо в духовці?
    Запечене м'ясо завжди успішно доповнює святкове меню і готувати його можна абсолютно різними способами. Далі опишемо два відмінних рецепта
    Свинина в фользі в мультиварці
    Свинина в фользі в мультиварці
    Використання фольги в процесі приготування свинини завжди забезпечує відмінний соковитий результат, яким би рецептом ви не скористалися. У поданих
    Свинина в фользі, запечена в духовці
    Свинина в фользі, запечена в духовці
    Приготовлена за таким рецептом свинина в фользі виходить чудовий на смак і має ефектний зовнішній вигляд. Таку страву здатне прикрасити святковий
    Рецепт свинини у фользі
    Рецепт свинини у фользі
    Свинина, приготована в фользі виходить м'якою, соковитою і ароматною. Пропонуємо вашій увазі парочку універсальних варіантів створення цього