Як приготувати свинячу рульку в мультиварці?
Приготування свинячої рульки в мультиварці – процес зовсім не складний. Завдяки цьому приладу м'ясо виходить дуже соковитим.
Інгредієнти:
цибуля – 150 г;
соус соєвий – 100 мл;
часник – 6 зубчиків;
свинячі рульки середнього розміру – 2 шт.;
напівсолодке червоне вино – 220 мл;
сіль;
чорний перець горошком;
лавровий лист – 1 шт.;
вода.
Приготування
Рульки гарненько промиваємо, очищаємо шкірку ножем або щіткою, смалимо залишки щетини. Поміщаємо підготовлені вироби на дно мультиварочной чаші. Очищену моркву ріжемо великими брусочками, а цибуля – на кілька частин. Поміщаємо овочі між шматочками рульки, додаємо лавровий лист, перець, солимо, вливаємо воду, щоб вона покрила рульки на 1 див. В режимі «Гасіння» готуємо 15 години. Потім м'ясо виймаємо. Часник чистимо і розрізаємо дольки вздовж навпіл. Шпигуємо часником рульки, зробивши в них гострим ножем надрізи. Повертаємо м'ясні шматки знову в мультиварку, вливаємо вино, потім соєвий соус, закриваємо кришку і на «Випікання» готуємо півгодини. Після цього акуратно перевертаємо і готуємо ще 20 хвилин – кришку зараз вже закривати не потрібно, завдяки цьому винний соус загусне і рульки підрум'яняться.
Інгредієнти:
морква – 200 г;
темне пиво – 1 літр;
лавровий лист – 2 шт.;
часник – 5 зубчиків;
гірчиця – 1 ст. ложка;
мед – 1 ст. ложка;
гвоздика – 1/2 ч. ложки;
свиняча рулька великого розміру – 1 шт.;
цибуля – 300 г;
перець;
сіль.
Приготування
Рульку заливаємо холодною водою і на годинку залишаємо. Потім продукт зачищаємо гострим ножем, миємо, обсушуємо і відправляємо в каструлю. Вливаємо пиво, кладемо очищену цілу цибулину. Туди ж відправляємо нарізану великими брусками моркву і цілі зубчики часнику. Додаємо сіль, спеції, закриваємо прилад і в режимі «Гасіння» готуємо 3 години. Потім м'ясо виймаємо, остуджуємо. Змішуємо мед з 40 мл пивного бульйону і гірчицею. Отриманою сумішшю обмазуємо рульку. Бульйон з мультиварочной чаші зливаємо, кладемо в чашу рульку і в режимі «Випічка» обсмажуємо до рум'яності при відкритій кришці.
Інгредієнти:
картопля – 1 кг;
рулька свиняча – 1 шт.;
сіль;
перець;
часник.
Приготування
Рульку ретельно промиваємо, чистимо ножем. Шпигуємо м'ясо часником. Обмазуємо рульку сіллю, перцем, також можна використовувати і інші спеції. Залишаємо приблизно на годину просочуватися. А якщо є час, то можна залишити і довше. Картоплю чистимо, ріжемо великими шматками, солимо, і поміщаємо на дно чаші. Зверху кладемо рульку. Встановлюємо клапан приладу в положення «Високий тиск». У режимі «Гасіння» залишаємо на 1 годину. Потім блюдо повністю готове для подачі.
Свиняча рулька, запечена в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Рульки гарненько промиваємо, очищаємо шкірку ножем або щіткою, смалимо залишки щетини. Поміщаємо підготовлені вироби на дно мультиварочной чаші. Очищену моркву ріжемо великими брусочками, а цибуля – на кілька частин. Поміщаємо овочі між шматочками рульки, додаємо лавровий лист, перець, солимо, вливаємо воду, щоб вона покрила рульки на 1 див. В режимі «Гасіння» готуємо 15 години. Потім м'ясо виймаємо. Часник чистимо і розрізаємо дольки вздовж навпіл. Шпигуємо часником рульки, зробивши в них гострим ножем надрізи. Повертаємо м'ясні шматки знову в мультиварку, вливаємо вино, потім соєвий соус, закриваємо кришку і на «Випікання» готуємо півгодини. Після цього акуратно перевертаємо і готуємо ще 20 хвилин – кришку зараз вже закривати не потрібно, завдяки цьому винний соус загусне і рульки підрум'яняться.
Як приготувати свинячу рульку в пиві в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Рульку заливаємо холодною водою і на годинку залишаємо. Потім продукт зачищаємо гострим ножем, миємо, обсушуємо і відправляємо в каструлю. Вливаємо пиво, кладемо очищену цілу цибулину. Туди ж відправляємо нарізану великими брусками моркву і цілі зубчики часнику. Додаємо сіль, спеції, закриваємо прилад і в режимі «Гасіння» готуємо 3 години. Потім м'ясо виймаємо, остуджуємо. Змішуємо мед з 40 мл пивного бульйону і гірчицею. Отриманою сумішшю обмазуємо рульку. Бульйон з мультиварочной чаші зливаємо, кладемо в чашу рульку і в режимі «Випічка» обсмажуємо до рум'яності при відкритій кришці.
Свиняча рулька з картоплею в мультиварці-скороварці
Інгредієнти:
Приготування
Рульку ретельно промиваємо, чистимо ножем. Шпигуємо м'ясо часником. Обмазуємо рульку сіллю, перцем, також можна використовувати і інші спеції. Залишаємо приблизно на годину просочуватися. А якщо є час, то можна залишити і довше. Картоплю чистимо, ріжемо великими шматками, солимо, і поміщаємо на дно чаші. Зверху кладемо рульку. Встановлюємо клапан приладу в положення «Високий тиск». У режимі «Гасіння» залишаємо на 1 годину. Потім блюдо повністю готове для подачі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати свинячу рульку в домашніх умовах?
Із звичайної свинячий рульки готують безліч смачних страв, які, не соромлячись можна і на святковий стіл подати. Страви виходять дивовижно смачними і
Рулька в мультиварці
Існує безліч варіацій з приготування смачної рульки. І далі ми запропонуємо деякі, лише найсмачніші. Тільки допомагати нам буде сучасна помічниця -
Рулька, запечена в духовці
Дуже ефектно на урочистому застілля буде виглядати чудове блюдо з рульки, яку можна запекти в духовці. Далі опишемо, як правильно підготувати,
Як приготувати рульку?
Щоб приготувати чудове святкове блюдо, можна просто запекти звичайну рульку, але іноді цього зовсім недостатньо. Тому далі запропонуємо чудові
Рулька в пиві
Свиняча рулька в пиві - універсальне блюдо для будь-якого застілля. Не пошкодуйте часу на його приготування, і ви будете винагороджені щедрими
Свиняча рулька в мультиварці
Свиняча рулька - чудове блюдо, як святкового, так і повсякденне. Якщо у вас є мультиварка, то вам пощастило подвійно - рулька в неї виходить