Вернуться назад Распечатать

Як приготувати свинячу рульку в мультиварці?

Як приготувати свинячу рульку в мультиварці?
Приготування свинячої рульки в мультиварці – процес зовсім не складний. Завдяки цьому приладу м'ясо виходить дуже соковитим.

Свиняча рулька, запечена в мультиварці


Інгредієнти:

  • цибуля – 150 г;

  • соус соєвий – 100 мл;

  • часник – 6 зубчиків;

  • свинячі рульки середнього розміру – 2 шт.;

  • напівсолодке червоне вино – 220 мл;

  • сіль;

  • чорний перець горошком;

  • лавровий лист – 1 шт.;

  • вода.


  • Приготування
    Рульки гарненько промиваємо, очищаємо шкірку ножем або щіткою, смалимо залишки щетини. Поміщаємо підготовлені вироби на дно мультиварочной чаші. Очищену моркву ріжемо великими брусочками, а цибуля – на кілька частин. Поміщаємо овочі між шматочками рульки, додаємо лавровий лист, перець, солимо, вливаємо воду, щоб вона покрила рульки на 1 див. В режимі «Гасіння» готуємо 15 години. Потім м'ясо виймаємо. Часник чистимо і розрізаємо дольки вздовж навпіл. Шпигуємо часником рульки, зробивши в них гострим ножем надрізи. Повертаємо м'ясні шматки знову в мультиварку, вливаємо вино, потім соєвий соус, закриваємо кришку і на «Випікання» готуємо півгодини. Після цього акуратно перевертаємо і готуємо ще 20 хвилин – кришку зараз вже закривати не потрібно, завдяки цьому винний соус загусне і рульки підрум'яняться.

    Як приготувати свинячу рульку в пиві в мультиварці?


    Інгредієнти:

  • морква – 200 г;

  • темне пиво – 1 літр;

  • лавровий лист – 2 шт.;

  • часник – 5 зубчиків;

  • гірчиця – 1 ст. ложка;

  • мед – 1 ст. ложка;

  • гвоздика – 1/2 ч. ложки;

  • свиняча рулька великого розміру – 1 шт.;

  • цибуля – 300 г;

  • перець;

  • сіль.


  • Приготування
    Рульку заливаємо холодною водою і на годинку залишаємо. Потім продукт зачищаємо гострим ножем, миємо, обсушуємо і відправляємо в каструлю. Вливаємо пиво, кладемо очищену цілу цибулину. Туди ж відправляємо нарізану великими брусками моркву і цілі зубчики часнику. Додаємо сіль, спеції, закриваємо прилад і в режимі «Гасіння» готуємо 3 години. Потім м'ясо виймаємо, остуджуємо. Змішуємо мед з 40 мл пивного бульйону і гірчицею. Отриманою сумішшю обмазуємо рульку. Бульйон з мультиварочной чаші зливаємо, кладемо в чашу рульку і в режимі «Випічка» обсмажуємо до рум'яності при відкритій кришці.

    Свиняча рулька з картоплею в мультиварці-скороварці


    Інгредієнти:

  • картопля – 1 кг;

  • рулька свиняча – 1 шт.;

  • сіль;
  • Як приготувати свинячу рульку в мультиварці?

  • перець;

  • часник.


  • Приготування
    Рульку ретельно промиваємо, чистимо ножем. Шпигуємо м'ясо часником. Обмазуємо рульку сіллю, перцем, також можна використовувати і інші спеції. Залишаємо приблизно на годину просочуватися. А якщо є час, то можна залишити і довше. Картоплю чистимо, ріжемо великими шматками, солимо, і поміщаємо на дно чаші. Зверху кладемо рульку. Встановлюємо клапан приладу в положення «Високий тиск». У режимі «Гасіння» залишаємо на 1 годину. Потім блюдо повністю готове для подачі.