Чашушулі - рецепт
![Чашушулі - рецепт Чашушулі - рецепт](/uploads/posts/2015-07/chashushul-recept_541.jpeg)
Рецепт чашушулі з яловичини
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо обробляємо і рубаємо ножем невеликими кубиками. Цибулину, часник чистимо і разом зі свіжою зеленню дрібно рубаємо. Помідори розрізаємо навпіл, вичавлюємо рідину і шаткуємо кубиками. Потім кладемо яловичину з цибулею в каструлю, вливаємо трохи води і тушкуємо до м'якості. Після цього додаємо помідори, зелень, часник, спеції, викладаємо томатний соус і приправляємо блюдо спеціями. Даємо масі покипіти ще хвилин 10 а потім знімаємо з вогню, накриваємо кришкою і залишаємо постояти 10-15 хвилин. Перед подачею на стіл посипаємо чашушулі зеленню кінзи і подаємо зі свіжим хлібом або лавашем.
Рецепт чашушулі по-грузинськи
Інгредієнти:
Приготування
Свинину нарізаємо невеликими тонкими шматочками, заливаємо вином, накриваємо кришкою і готуємо 20 хвилин на маленькому вогні. Після цього вливаємо трохи води і тушкуємо м'ясо ще 7-8 хвилин без кришки. Потім вливаємо маслечко, збільшуємо вогонь і смажимо 2-3 хвилинки. Далі кидаємо дрібно порізану цибульку, тонко нарізані грибочки і перемішуємо. Накриваємо каструлю кришкою, зменшуємо вогонь до мінімуму і готуємо страву ще 30 хвилин, періодично перемішуючи. Потім додаємо подрібнені помідори, вливаємо трохи води і тушкуємо ще 10 хвилин. В самому кінці приправляємо чашушулі спеціями, кидаємо часник, тоненько нарізаний гострий перчик і кладемо аджику. Перемішуємо, протушиваем ще 5 хвилин, знімаємо з вогню і подаємо відразу ж на стіл.
Рецепт чашушулі з телятини
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо ріжемо шматочками і додаємо аджику. Чистимо цибулину, шаткуємо тоненькими півкільцями, відправляємо до телятини, солимо, гарненько перемішуємо руками і залишаємо маринуватися на 30 хвилин. Цим часом обробляємо часник і подрібнюємо його. Потім ставимо казан на вогонь, виливаємо
![Чашушулі - рецепт Чашушулі - рецепт](/uploads/posts/2015-07/chashushul-recept_722.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Чашушулі з яловичини](/uploads/posts/2015-07/chashushul-z-yalovichini_301.jpeg)
Чашушулі з яловичини
Чашушулі - національне блюдо грузинської кухні, яке припаде до смаку любителям гострих страв. Однак, якщо ви не любите гостроту, або просто не можете
![Чашушулі з свинини](/uploads/posts/2015-07/chashushul-z-svinini_251.jpeg)
Чашушулі з свинини
Чашушулі - одне з традиційних грузинських м'ясних страв. Ми вам відкриємо секрет приготування чашушулі з свинини. М'ясо виходить дуже ароматним і
![Пхали з квасолі](/uploads/posts/2015-07/phali-z-kvasol_921.jpeg)
Пхали з квасолі
Пхалі - традиційне кавказьке блюдо, яке є обов'язковим на кожному святковому столі. Пхали може бути приготоване з різних овочів або бобових, з
![Баранина в казані](/uploads/posts/2015-03/baranina-v-kazan_491.jpeg)
Баранина в казані
Баранина - популярне м'ясо у східних народів. З нього можна зробити безліч корисних і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально
![М'ясо в кисло-солодкому соусі](/uploads/posts/2015-01/myaso-v-kislo-solodkomu-sous_201.jpeg)
М'ясо в кисло-солодкому соусі
М'ясо, приготоване в кисло-солодкому соусі - це оригінальне і пікантне блюдо, яке неодмінно викличе захоплення ваших гостей. Давайте розглянемо
![Чашушулі з баранини](/uploads/posts/2015-01/chashushul-z-baranini_711.jpeg)
Чашушулі з баранини
Чашушулі - традиційне блюдо грузинської кухні, яку зазвичай готують із свинини або яловичини. Але, а ми трохи відійдемо від традицій, і зробимо це