Як правильно засолити сало в домашніх умовах?

Як правильно засолити сало в розсолі?
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю з водою, додаємо сіль, даємо рідини закипіти і охолодити її. Сало ріжемо шматочками, щоб вони легко проходили в банку. Промиваємо їх, обсушуємо і зі всіх сторін натираємо їх часником, дрібно нарізаним. Поміщаємо його в банку, але утрамбовувати його не потрібно. Між шарами кладемо лаврові листочки і горошини перцю. Заливаємо сало остившім розсолом. Прикриваємо банку кришкою. Саме прикриваємо, закупорювати банки не треба, до сала повинен потрапляти повітря. Залишаємо так на 3 доби. Потім ставимо в холод і витримуємо ще близько тижня. Готове сало виймаємо з розсолу, обсушуємо, натираємо спеціями. Після цього загортаємо сало в пакет або папір і відправляємо в морозилку. Через добу можна ласувати. Зберігати сало в морозильній камері можна до 6 місяців, дістаючи по шматочку у міру потреби.
Як правильно засолити сало з часником?
Інгредієнти:
Приготування
Сало обмиваємо водою і обсушуємо. Змішуємо подрібнений часник, сіль і спеції. Натираємо сало отриманою сумішшю. Важливо, щоб сіль добре покрила всю поверхню. Обертаємо його фольгою або плівкою. Зверху добре мнемо руками. Годин на 8 залишаємо його прямо на столі, а потім на 2 дні кладемо в холод. Після цього сало повністю готове.
Як правильно засолити сало в банку?
Інгредієнти:
Приготування
Сало нарізаємо шматочками, натираємо їх сіллю, подрібненим часником і спеціями. Розміщуємо їх в банку і зверху просто прикриваємо кришкою. На дно каструльки кладемо шматочок тканини, вливаємо воду і зверху встановлюємо банку. Після закипання стерилізуємо сало близько 30 хвилин. Після цього його остуджуємо і можна приступати до дегустації.
Як правильно засолити сало сухим засолом?
Інгредієнти:
Приготування
Свіже сало нарізаємо середніми шматками і обвалюють їх в солі. Звертаємо увагу, що йодована сіль і сіль типу «Екстра» для даних цілей не підходить. Для аромату в сіль також можна покласти спеції – кмин, майоран, прованські трави. На дно ємності насипаємо шар солі, а вже на нього розміщуємо сало, між шарами якого за бажанням можна розкласти зубчики часнику, нарізаний пластинами. Приблизно добу потрібно витримати сало в кімнаті, а потім на тиждень прибрати в холод. Якщо сало засолюється, щоб їсти його відразу, то банку можна просто прикрити пластиковою кришкою. А ось якщо банку закатати, зберігати таке сало в холодильнику або льосі сміливо можна буде не менше півроку.
Як правильно засолити сало з прошарком?
Інгредієнти:

Приготування
Шматки сала опускаємо в окріп і проварюємо близько 10 хвилин. Після цього виймаємо його і відразу ж натираємо сіллю, подрібненим часником і перцем. Тут же загортаємо у фольгу і залишаємо остигати просто на столі. Після цього відправляємо його в холод. А приблизно через добу воно буде готове для їжі. При цьому надлишки солі і перцю з часником обережно зчищають ножем.
Рекомендуємо добрі рецепти

Сало в банку - найсмачніший рецепт
Навряд чи хтось зможе відмовитися від смачної закуски - солоного сала. Хоча сьогодні якісний продукт досить складно купити, тому пропонуємо трохи

Як смачно посолити сало в домашніх умовах?
Звичайно можна купити готове солоне сало на ринку, проте ви напевно не будете впевнені в якості продукту. Тому розповімо, як засолити його

Як засолити сало в домашніх умовах?
Сало, засолене в спеціях, набуває м'який смак, особливий аромат і перетворюється на відмінну закуску. Адже навіть ті, хто не особливо любить сало в

Засолювання сала в розсолі з часником
Улюблену багатьма закуску - солоне сало, можна без клопоту зробити самостійно. Пропонуємо трохи урізноманітнити звичний процес засолювання і

Як смачно засолити сало?
З безлічі існуючих способів засолювання сала ми відібрали лише найпростіші і, звичайно оригінальні рецепти. Продукт приготований за нашими

Як правильно солити сало?
Якщо відкинути стереотипи і взяти до уваги, що солоне сало, можна знайти не тільки на столах українських жителів, багатьом може стати цікаво, як саме