Як замаринувати рибу?

Як правильно замаринувати рибу для того і іншого варіанту ви дізнаєтеся із запропонованих нижче рецептів.
Як замаринувати червону рибу в домашніх умовах?
Інгредієнти:
Приготування
У невеликій ємності з'єднуємо оливкова олія, сік половинки лимона, сіль, цукровий пісок і мелений білий перець і пробиваємо суміш блендером або міксером. Потім наливаємо в контейнер або іншу ємність, у якій буде маринуватися рибка, половину приготовленої пряної суміші і викладаємо рибне філе. Заливаємо його маринадом, кидаємо листочки лавра, прикриваємо ємність кришкою або харчовою плівкою і розміщуємо в холодильнику на двоє-троє діб, щодня рибку перевертаючи.
Як замаринувати рибу для запікання в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
Очищаємо зубці часнику, стручок перцю позбавляємо від плодоніжки і насіння. Лимон ошпарюємо окропом, розрізаємо на шматочки і виймаємо насіння. Кріп промиваємо й обсушуємо. Викладаємо підготовлені компоненти в чашу блендера і розбиваємо до отримання максимально однорідної суміші. Готовим маринадом натираємо рибку, виливаємо залишок зверху і залишаємо для просочування. Мінімальний час маринування становить п'ятнадцять хвилин, а максимальна дві доби.
Як смачно замаринувати рибу в оцті?
Інгредієнти:
Приготування
Рибку середніх розмірів чистимо, при необхідності потрошимо, відрізаємо голову, хвіст, плавники і відокремлюємо філе від кісток. Потім нарізаємо його на шматочки невеликого розміру, які вкладаємо в скляну або емальовану ємність, пересипаючи сіллю. Залишаємо рибу на чотири години при кімнатній температурі. За цей час ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо кільцями або півкільцями. Після закінчення часу просолену рибку промиваємо і укладаємо в банки, чергуючи з нарізаною цибулею. Потім заливаємо вміст банки оцтом і залишаємо ще на чотири години.
Тепер зливаємо оцет, а рибу заливаємо рафінованою олією.
Як замаринувати рибу для смаження на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування

Перш ніж приступати до маринування будь рибки необхідно її як слід почистити, промити і обсушити. При необхідності позбавляємося також від голови, хвоста і плавників. Тепер розрізаємо тушки на порційні шматочки і викладаємо в підходящу ємність.
Для маринаду очищаємо і видавлюємо часник, додаємо сіль і розтираємо небагато. Потім вливаємо вино, оливкова олія і сік одного середнього лимона, приправляємо меленою паприкою, коріандром і чорним перцем і розбиваємо масу блендером до максимально можливої однорідності. Далі заливаємо отриманою сумішшю рибку, перемішуємо руками, трохи втираючи в неї маринад, і залишаємо мінімум на тридцять хвилин в прохолодному місці.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як замаринувати оселедець?
Мариновану оселедець, напевно, можна назвати класикою російської кухні. Вона стала невід'ємним супроводом безлічі страв, салатів або закусок. Однак в

Як замаринувати товстолобика?
Напевно, запропоновані далі рецепти здивують багатьох. І не дивно, адже ми звикли готувати товстолобика зовсім іншими способами, запікати або смажити

Як замаринувати скумбрію в домашніх умовах?
Напевно багато хто люблять мариновану скумбрію, доповнюють закусками з неї фуршетний стіл або створюють чудові салати на її основі. Тому просто

Скумбрія, маринована в домашніх умовах
Запорукою смачно приготовленої риби, майже завжди є правильно вибраний маринад. Пропонуємо кілька варіантів маринування риби, для різних способів її

Риба з лимоном в духовці
Самий простий і корисний спосіб приготування риби - це запекти її в духовці, додавши лимон, який тільки посилить її природний смак. Пропонуємо вашій

Слабосолоний оселедець в домашніх умовах
Слабосолоний оселедець - улюблене багатьма страва, що з'являється на столах росіян досить часто. Немає проблем, щоб купити оселедця в магазині, але