Як правильно зварити рис на гарнір?
![Як правильно зварити рис на гарнір? Як правильно зварити рис на гарнір?](/uploads/posts/2016-01/yak-pravilno-zvariti-ris-na-garnr_241.jpeg)
Як правильно зварити круглозерний рис на гарнір?
Варка круглого рису може стати найбільшою проблемою, так як круглі зерна характеризуються найвищим вмістом крохмалю. Тут необхідно суворо дотримуватися пропорцій і часу на підготовку.
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку промийте рисові зерна у великій кількості води, змінюючи рідина 3-4 рази. Залийте рисову крупу новою порцією свіжої води і залиште на півгодини. Ця процедура дозволить відновити вміст вологи в підсушених зернах і уникнути їх розварювання надалі. По закінченні часу дайте надлишків рідини стекти, пересипте рис в каструлю і залийте водою і розрахунку 1:12. Розмістивши каструлю над вогнем, відразу ж накрийте її кришкою і залиште все варитися на 12-13 хвилин на слабкому спеки. По закінченні часу, загляньте під кришку, щоб переконатися, що вся вода вбереться. Знову накрийте каструлю і залиште рис на 10 хвилин вже не над вогнем. Приготування розсипчастого рису на гарнір закінчено, залишається лише перемішати його
![Як правильно зварити рис на гарнір? Як правильно зварити рис на гарнір?](/uploads/posts/2016-01/yak-pravilno-zvariti-ris-na-garnr_722.jpeg)
Як правильно відварити рис для гарніру?
Правила варіння рису з довгими зернами аналогічні, якщо ви хочете отримати розсипчасту крупу, тільки у випадку з довгозерним рисом, воду для приготування слід додавати виходячи із співвідношення 1:1.
Перед тим, як приготувати смачний рис на гарнір, крупу промийте до чистої води, залийте її свіжою водою і залиште на півгодини. Відкиньте рис на друшляк і дайте всій зайвій воді стекти, після чого пересипте крупу в посуд з товстим дном і кришкою, що щільно закривається. Влийте в два рази більше води і залиште зерна на слабкому вогні на 12-14 хвилин. По закінченні приготування дайте залишками рідини повністю вбратися, залишивши рис під кришкою ще хвилин на 20.
Ви також можете приготувати рис на гарнір в мультиварці вибравши на пристрої відповідний режим автоматично встановлюється час. По закінченні варіння, рис перемішують виделкою, заправляють вершковим маслом.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Який гарнір підходить до риби?](/uploads/posts/2016-01/yakiy-garnr-pdhodit-do-rib_451.jpeg)
Який гарнір підходить до риби?
Приготувавши на обід рибу, виникає цілком закономірне питання про доречному гарнірі для неї. Пропонуємо розібратися з цим завданням, запропонувавши
![Як зварити розсипчастий рис на гарнір?](/uploads/posts/2016-01/yak-zvariti-rozsipchastiy-ris-na-garnr_381.jpeg)
Як зварити розсипчастий рис на гарнір?
Забудьте про простий рисової каші на гарнір до гарячого, адже ми пропонуємо зварити цю крупу досить оригінальними способами. Далі докладно розповімо,
![Рис на гарнір](/uploads/posts/2016-01/ris-na-garnr_991.jpeg)
Рис на гарнір
Пропонуємо забути про звичайну, груднястій рисової каші на гарнір і скористатися неймовірними рецептами, в яких детально описаний процес приготування
![Як варити бурий рис?](/uploads/posts/2015-07/yak-variti-buriy-ris_291.jpeg)
Як варити бурий рис?
Корисний властивості бурого рису в рази вище звичного нам білого. А все тому що бурий рис не очищений і містить більше клітковини і вітамінів. Як же
![Як зварити рис?](/uploads/posts/2015-03/yak-zvariti-ris_971.jpeg)
Як зварити рис?
Рис - незамінний продукт за своєю харчової цінності та чудовий гарнір до багатьох страв. Здавалося б, це так просто - зварити рис! Але насправді,
![Як правильно варити рис?](/uploads/posts/2015-03/yak-pravilno-variti-ris_211.jpeg)
Як правильно варити рис?
Рис - не тільки відмінний гарнір, але і цілком самостійне блюдо. Головне - правильно зварити його, а адже це не так просто. По-перше, існує кілька