Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Шоколадний торт в мультиварці

Шоколадний торт в мультиварці

7-07-2015, 19:51
922
Шоколадний торт в мультиварці
Мультиварка – це справжня чарівниця, яка стала просто незамінною помічницею на кухні. Хто вже став щасливою її власницею, знає, наскільки чудовою в ній виходить випічка. У цій статті ми вам розповімо, як приготувати шоколадний торт в мультиварці.

Рецепт шоколадно-сирного торта в мультиварці


Інгредієнти:
Для білого тіста:

  • манна крупа – 2 ст. ложки;

  • сир – 380 г;

  • цукор – 5 ст. ложок;

  • сметана – 6 ст. ложок;

  • курячі яйця – 2 шт.;

  • ванільний цукор – 10 р.


  • Для шоколадного тіста:

  • борошно – 5 ст. ложок;

  • масло вершкове – 190 г;

  • шоколад чорний – 200 г;

  • цукор – 5 ст. ложок;

  • яйця курячі середнього розміру – 5 шт.;

  • цукор ванільний – 10 р.


  • Приготування
    Манку висипаємо в миску, додаємо сметану, перемішуємо і залишаємо набухати хвилин на 25-30. Розбиваємо яйця, додаємо до них цукор, ваніль і збиваємо все це до пишної маси. Сир протираємо через сито і викладаємо його в яєчну масу. Після закінчення зазначеного часу манку зі сметаною ще раз перемішуємо і додаємо до решти інгредієнтів, не забуваючи при цьому знову перемішати. Плитку шоколаду ламаємо на шматочки, поміщаємо її в ємність і на паровій бані розтоплюємо. Цукор збиваємо з яйцями. Трохи охолоджену шоколадну масу кладемо м'яке вершкове масло, вводимо збиту яєчну суміш і просіяне борошно. Шоколадне тісто гарненько перемішуємо. Чашу мультиварки промазуємо вершковим маслом, спочатку поміщаємо в неї шоколадне тісто, а на нього – біле. За допомогою дерев'яної палички можна зробити розводи від центру до країв. Шоколадно-сирний торт в мультиварці будемо випікати 40 хвилин в режимі «Випічка».

    Шоколадно-банановий торт в мультиварці


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • какао – 4 ст. ложки;

  • яйця – 3 шт.;

  • молоко – 1 стакан;

  • цукор – 1 склянка;

  • олія – 05 склянки;

  • борошно пшеничне – 15 склянки;

  • ванілін – за смаком;

  • розпушувач – 10 р.


  • Для крему:

  • сметана густа – 450 г;

  • цукор – 200 г;

  • банани – 2 шт.


  • Приготування
    Яйця з'єднайте з цукром і збиваємо до утворення білої пишної піни. Додаємо молоко, рослинне масло і перемішуємо ложкою. Тепер з'єднуємо сухі інгредієнти: ванілін, борошно, какао і розпушувач. Додаємо суху суміш в рідку і перемішуємо. Отримане тісто виливаємо у попередньо змащену маслом мультиварочную каструлю. Вибираємо програму «Випічка» і час приготування 60 хвилин. Після сигналу відкривати кришку не поспішаємо, замість цього додаємо ще 20 хвилин. І тільки після цього відкриваємо мультиварку. Витягуємо з неї бісквіт за допомогою кошика-пароварки. Коли він охолоне, зрізаємо верхівку коржа, обережно виймаємо м'якоть і подрібнюємо його. Приблизно 1/3 залишимо для прикраси, а решту додамо в крем. Цукор зі сметаною збиваємо за допомогою міксера. 200 мл крему залишаємо для приготування глазурі. Залишився крем додаємо подрібнений банан і крихту. Все це добре перемішуємо. Отриманою масою наповнюємо «стіночки» торта, накриваємо зрізаною верхівкою, рясно поливаємо зверху кремом і прикрашаємо крихтою. Ставимо торт в холодильник. Чим довше він там постоїть, тим більше просоченим вийде.

    Простий рецепт шоколадного торта в мультиварці


    Інгредієнти:

  • маргарин – 200 г;

  • молоко – 05 склянки;

  • цукор – 15 склянки;

  • яйця – 4 шт.;

  • борошно – 2 склянки.4

  • сода – 05 ч. ложки.


  • Приготування
    В мультиварці виставляємо режим «Випічка» і час 20 хвилин. Кладемо В чашу маргарин, коли він розтане, додаємо цукор, молоко і какао. Перемішуємо за допомогою силіконової лопатки і продовжуємо готувати до закипання маси. Кришку при цьому закривати не потрібно. Після закипання мультиварку вимикаємо,
    Шоколадний торт в мультиварці
    а масу трохи охолоджуємо. Приблизно 1/3 відливаємо і відставляємо в сторону. А в решту теплу шоколадну масу по одному вводимо збиті яйця. Потім додаємо борошно, змішане з содою і добре розмішуємо все тієї ж силіконової лопаткою. В режимі «Випічка» виставляємо час 45 хвилин. Після сигналу перевіряємо корж на готовність. Якщо він добре пропікся, виймаємо його за допомогою контейнера для приготування на пару. А далі, коли корж повністю охолоне, промазуємо його глазур'ю, також можна посипати рубаними волоськими горіхами, арахісом або кокосовою стружкою. Крім того, тортик можна розрізати на 2-3 коржі і промазати їх сметаною, змішаною з цукром. Загалом, далі вже справа смаку. Приємного чаювання!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Шоколадний пиріг в мультиварці
    Шоколадний пиріг в мультиварці
    Напевно, немає таких людей, які не любили б шоколад і вже тим більше смачну випічку з його участю. Якщо ви ставитеся до цієї групи людей, то
    Шоколадний кекс в мультиварці
    Шоколадний кекс в мультиварці
    Кекс - сама популярна випічка, завдяки своєму приємному смаку і легкого приготування. А якщо у вас є мультиварка, то готувати в ній ще простіше.
    «Сметанник» в мультиварці
    «Сметанник» в мультиварці
    Торт «Сметанник» - чудовий десерт, смак якого припаде до вподоби всьому сімейству. Приготувати його дуже просто, особливо з кухонною помічницею -
    Торти в мультиварці - рецепти
    Торти в мультиварці - рецепти
    Мультиварка - така універсальна помічниця, в якій можна приготувати практично все, починаючи від супів, і закінчуючи пирогами і тортами. Ось про
    Торт «Шоколад на окропі
    Торт «Шоколад на окропі
    Коли потрібно приготувати незвичайний, смачний і швидкий десерт, зверніть увагу на торт «Шоколад на окропі. Спекти його досить просто, оскільки торти
    Торт з заварним кремом
    Торт з заварним кремом
    Торти, звичайно ж, люблять всі, і вони присутні на будь-якому святковому торжестві. І сьогодні ми розповімо, як спекти простий і смачний торт з