Шоколадний торт в мультиварці

Рецепт шоколадно-сирного торта в мультиварці
Інгредієнти:
Для білого тіста:
Для шоколадного тіста:
Приготування
Манку висипаємо в миску, додаємо сметану, перемішуємо і залишаємо набухати хвилин на 25-30. Розбиваємо яйця, додаємо до них цукор, ваніль і збиваємо все це до пишної маси. Сир протираємо через сито і викладаємо його в яєчну масу. Після закінчення зазначеного часу манку зі сметаною ще раз перемішуємо і додаємо до решти інгредієнтів, не забуваючи при цьому знову перемішати. Плитку шоколаду ламаємо на шматочки, поміщаємо її в ємність і на паровій бані розтоплюємо. Цукор збиваємо з яйцями. Трохи охолоджену шоколадну масу кладемо м'яке вершкове масло, вводимо збиту яєчну суміш і просіяне борошно. Шоколадне тісто гарненько перемішуємо. Чашу мультиварки промазуємо вершковим маслом, спочатку поміщаємо в неї шоколадне тісто, а на нього – біле. За допомогою дерев'яної палички можна зробити розводи від центру до країв. Шоколадно-сирний торт в мультиварці будемо випікати 40 хвилин в режимі «Випічка».
Шоколадно-банановий торт в мультиварці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Яйця з'єднайте з цукром і збиваємо до утворення білої пишної піни. Додаємо молоко, рослинне масло і перемішуємо ложкою. Тепер з'єднуємо сухі інгредієнти: ванілін, борошно, какао і розпушувач. Додаємо суху суміш в рідку і перемішуємо. Отримане тісто виливаємо у попередньо змащену маслом мультиварочную каструлю. Вибираємо програму «Випічка» і час приготування 60 хвилин. Після сигналу відкривати кришку не поспішаємо, замість цього додаємо ще 20 хвилин. І тільки після цього відкриваємо мультиварку. Витягуємо з неї бісквіт за допомогою кошика-пароварки. Коли він охолоне, зрізаємо верхівку коржа, обережно виймаємо м'якоть і подрібнюємо його. Приблизно 1/3 залишимо для прикраси, а решту додамо в крем. Цукор зі сметаною збиваємо за допомогою міксера. 200 мл крему залишаємо для приготування глазурі. Залишився крем додаємо подрібнений банан і крихту. Все це добре перемішуємо. Отриманою масою наповнюємо «стіночки» торта, накриваємо зрізаною верхівкою, рясно поливаємо зверху кремом і прикрашаємо крихтою. Ставимо торт в холодильник. Чим довше він там постоїть, тим більше просоченим вийде.
Простий рецепт шоколадного торта в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
В мультиварці виставляємо режим «Випічка» і час 20 хвилин. Кладемо В чашу маргарин, коли він розтане, додаємо цукор, молоко і какао. Перемішуємо за допомогою силіконової лопатки і продовжуємо готувати до закипання маси. Кришку при цьому закривати не потрібно. Після закипання мультиварку вимикаємо,

Рекомендуємо добрі рецепти

Шоколадний пиріг в мультиварці
Напевно, немає таких людей, які не любили б шоколад і вже тим більше смачну випічку з його участю. Якщо ви ставитеся до цієї групи людей, то

Шоколадний кекс в мультиварці
Кекс - сама популярна випічка, завдяки своєму приємному смаку і легкого приготування. А якщо у вас є мультиварка, то готувати в ній ще простіше.

«Сметанник» в мультиварці
Торт «Сметанник» - чудовий десерт, смак якого припаде до вподоби всьому сімейству. Приготувати його дуже просто, особливо з кухонною помічницею -

Торти в мультиварці - рецепти
Мультиварка - така універсальна помічниця, в якій можна приготувати практично все, починаючи від супів, і закінчуючи пирогами і тортами. Ось про

Торт «Шоколад на окропі
Коли потрібно приготувати незвичайний, смачний і швидкий десерт, зверніть увагу на торт «Шоколад на окропі. Спекти його досить просто, оскільки торти

Торт з заварним кремом
Торти, звичайно ж, люблять всі, і вони присутні на будь-якому святковому торжестві. І сьогодні ми розповімо, як спекти простий і смачний торт з