Як фарширувати щуку?
![Як фарширувати щуку? Як фарширувати щуку?](/uploads/posts/2015-07/yak-farshiruvati-schuku_171.jpeg)
Рецепт фаршированої щуки в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Щуку акуратненько чистимо, щоб шкіра залишилася неушкодженою. Черевце розкривати не потрібно. Потім рибку миємо й обсушуємо. Далі гострим ножем робимо надріз навколо риб'ячої голови і обережно знімаємо шкіру. Тепер відрізаємо голову, вирізаємо зябра і промиваємо голову. Виймаємо нутрощі з риби. Акуратно знімаємо м'ясо з кісток, перекручуємо його, додаємо подрібнений хліб, часник і ще раз пропускаємо все через м'ясорубку. Половину цибулі і моркву подрібнюємо і обсмажуємо до золотистого кольору. Додаємо овочі до фаршу, туди розбиваємо яйця, солимо і перчимо. Отриманою масою щільно набиваємо шкірку, зашиваємо нитками і змащуємо майонезом. Голову теж промазуємо майонезом. Що залишився лук ріжемо кільцями і кладемо у форму, вливаємо трохи води, кладемо щуку, фаршировану цілком, і запікаємо близько 1 години при 180 градусах.
Щука фарширована рисом
Інгредієнти:
Приготування
![Як фарширувати щуку? Як фарширувати щуку?](/uploads/posts/2015-07/yak-farshiruvati-schuku_512.jpeg)
Рибу миємо, зрізаємо голову і акуратно знімаємо шкіру. Важливо, щоб вона залишилася цілою, без пошкоджень. Відокремлюємо філе від кісточок, пропускаємо його разом з салом і відварним рисом через м'ясорубку. Додаємо сіль, спеції, вбиваємо яйця і добре перемішуємо. Отриманою масою фаршируємо шкіру щуки, викладаємо її на деко, промазанный маслом, приставляємо голову і відправляємо в розігріту духовку. Готуємо близько години при температурі 180-190 градусів. Якщо хочеться, щоб утворилася рум'яна кірочка, рибку попередньо можна змастити майонезом або сметаною. Готову фаршировану щуку нарізаємо порційними шматочками, прикрашаємо часточками лимона, маслинами, зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Фарширована щука](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/farshirovannaya_shchuka_2_0.jpg)
Фарширована щука
Жодне старорусское свято не обходилося без фаршированої щуки на столі. Ошатно прикрашена, щука була одним з головних страв святкового застілля.
![Як приготувати фаршировану щуку?](/uploads/posts/2015-03/yak-prigotuvati-farshirovanu-schuku_351.jpeg)
Як приготувати фаршировану щуку?
Якщо ваш чоловік завзятий рибалка і часто привозить додому рибку, то варто навчитися не тільки її смажити і варити. Здивуйте свою половинку
![Запечена щука](/uploads/posts/2015-03/zapechena-schuka_631.jpeg)
Запечена щука
Щука - одна з найсмачніших риб, яку ще називають царською, так як здавна вона була головною прикрасою столу на багатьох святах. І сьогодні ми
![Страви з щуки - рецепти приготування](/uploads/posts/2015-03/stravi-z-schuki-recepti-prigotuvannya_201.jpeg)
Страви з щуки - рецепти приготування
Щука є нежирної рибою і відмінно підходить для дієтичного харчування. І зараз ми поділимося з вами цікавими рецептами приготування страв з щуки.
![Щука в сметані](/uploads/posts/2015-03/schuka-v-smetan_591.jpeg)
Щука в сметані
Щука - чудова смачна рибка. І сьогодні ми розповімо, як її правильно поєднувати зі сметаною. Таке цікаве і ситне страву можна приготувати у вихідний
![Як засолити щуку?](/uploads/posts/2015-03/yak-zasoliti-schuku_651.jpeg)
Як засолити щуку?
Щука - смачна і популярна риба на наших столах. Готують її різними способами: смажать, варять, тушкують, запікають. І сьогодні ми розповімо, як її