Як приготувати свинячі нирки без запаху?
Страви з свинячих нирок не особливо популярні на наших столах, хоча в інших країнах вони вважаються практично делікатесом. Всьому виною є незнання, як правильно приготувати свинячі нирки без специфічного запаху і уникнути жорсткої «гумовою» консистенції.
Інгредієнти:
свинячі нирки – 405 г;
білий оцет – 345 мл;
гриби – 100 г;
цибулина – 40 г;
борошно – 25 г;
масло рослинне – 55 мл;
біле вино – 55 мл;
петрушка – за бажанням;
спеції.
Приготування
Для приготування свинячих нирок без запаху в миску наливаємо білого оцту і кидаємо ложку солі. Ретельно все перемішуємо, викладаємо нирки і промиваємо їх у приготовленому розчині. Після цього ставимо миску під струмінь холодної води і даємо продукту «прополоскаться» хвилин 20. Вимочені нирки нарізаємо смужками і кидаємо на сковороду з розтопленим маслом. Слідом додаємо подрібнену цибулю і пасеруємо до легкого рум'янцю. Далі вливаємо біле вино і тушкуємо страву до готовності хвилин 15. В іншій сковороді обсмажуємо нарізані пластинами гриби. Борошно змішуємо з сіллю, посипаємо нирки і перемішуємо. Викладаємо їх на блюдо, а зверху прикрашаємо грибочками і гілочкою свіжої петрушки.
Інгредієнти:
свинячі нирки – 985 г;
часник – 3 зубки;
цибулина – 45 г;
морква – 40 г;
сметана – 45 мл;
соєвий соус – 25 мл;
вода;
масло вершкове – 55 г;
спеції;
молоко – 245 мл
Приготування
Нирки промиваємо, заливаємо холодною водою і залишаємо на 6 годин. Потім ретельно промиваємо, знову заливаємо водою і доводимо до закипання. Повторюємо процедуру кип'ятіння кілька разів, а потім продукт остуджуємо, обсушуємо і нарізаємо будь-яким чином. Овочі чистимо і нарізаємо: цибулю – півкільцями, моркву – кружечками, а часник подрібнюємо. Обсмажуємо їх разом в олії до м'якості. Далі викладаємо варені свинячі нирки і підрум'янюємо до готовності. З сметани, соєвого соусу і приправ готуємо соус і заливаємо їм приготоване блюдо. Тушкуємо страва 15 хвилин і подаємо до столу з гречаною кашею або картоплею.
Інгредієнти:
свинячі нирки – 495 г;
молоко – 1 л;
масло топлене – 55 г;
лимон – 35 г;
спеції;
зелень.
Приготування
Нирки добре промиваємо, заливаємо молоком і залишаємо на 3 години. Потім розрізаємо свинячий продукт на шматочки, присипаємо спеціями і швиденько обсмажуємо на розігрітій маслечко з обох сторін. При подачі викладаємо нирки на блюдо, скроплюємо соком лимона і прикрашаємо рубаною зеленню.
Як приготувати свинячі нирки без запаху по-литовськи?
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування свинячих нирок без запаху в миску наливаємо білого оцту і кидаємо ложку солі. Ретельно все перемішуємо, викладаємо нирки і промиваємо їх у приготовленому розчині. Після цього ставимо миску під струмінь холодної води і даємо продукту «прополоскаться» хвилин 20. Вимочені нирки нарізаємо смужками і кидаємо на сковороду з розтопленим маслом. Слідом додаємо подрібнену цибулю і пасеруємо до легкого рум'янцю. Далі вливаємо біле вино і тушкуємо страву до готовності хвилин 15. В іншій сковороді обсмажуємо нарізані пластинами гриби. Борошно змішуємо з сіллю, посипаємо нирки і перемішуємо. Викладаємо їх на блюдо, а зверху прикрашаємо грибочками і гілочкою свіжої петрушки.
Як варити свинячі нирки без запаху?
Інгредієнти:
Приготування
Нирки промиваємо, заливаємо холодною водою і залишаємо на 6 годин. Потім ретельно промиваємо, знову заливаємо водою і доводимо до закипання. Повторюємо процедуру кип'ятіння кілька разів, а потім продукт остуджуємо, обсушуємо і нарізаємо будь-яким чином. Овочі чистимо і нарізаємо: цибулю – півкільцями, моркву – кружечками, а часник подрібнюємо. Обсмажуємо їх разом в олії до м'якості. Далі викладаємо варені свинячі нирки і підрум'янюємо до готовності. З сметани, соєвого соусу і приправ готуємо соус і заливаємо їм приготоване блюдо. Тушкуємо страва 15 хвилин і подаємо до столу з гречаною кашею або картоплею.
Як посмажити свинячі нирки без запаху?
Інгредієнти:
Приготування
Нирки добре промиваємо, заливаємо молоком і залишаємо на 3 години. Потім розрізаємо свинячий продукт на шматочки, присипаємо спеціями і швиденько обсмажуємо на розігрітій маслечко з обох сторін. При подачі викладаємо нирки на блюдо, скроплюємо соком лимона і прикрашаємо рубаною зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Свинячі нирки - рецепт приготування
Саме складне в приготуванні свинячих нирок - це правильна підготовка. Використовуйте докладні рекомендації з цієї статті, і у вас вийде прекрасне
Свинячі нирки - рецепт
Саме клопітка і тривале заняття в приготуванні свинячих нирок - їх попередня підготовка. Але, якщо все зробити за описаним рекомендацій, можна
Сосновий мед
Знаючи про всі корисні властивості соснових шишок, багато хто не роблять з нього мед, обмежуючись лише настоянкою. А адже таке ласощі, чудово
Розсольник з нирками
Розсольник - перше страву російської кухні на огіркової основі. Його готують із свинини, яловичини, баранини. І сьогодні ми поділимося з вами
Котлети з нирок
Страви із субпродуктів люблять не всі, але якщо як слід їх приготувати, то вони сподобаються і самим вибагливим їдцям. Зараз ми вам розповімо, як
Нирки в сметані - рецепт
Свинячі, баранячі, телячі нирки - не найпопулярніший субпродукт у кулінарів з-за характерного специфічного запаху. Але якщо їх правильно приготувати,