Сирне морозиво
Оригінальний спосіб смачно побороти літню спеку – приготувати сирне морозиво. Технологія приготування, в цілому, практично не відрізняється від класичної, і лише один з етапів включає додавання ключового інгредієнта – твердого сиру.
В основі цього рецепту лежить не один, а відразу два різних види сирів. Перший, класичний крем-сир, відповідає за консистенцію і вершковий смак, а другий, чеддер – за дивовижний аромат і легку гостроту.
Інгредієнти:
вершки - 610 мл;
молоко – 355 мл;
цукор – 210 г;
яєчні жовтки – 4 шт.;
крем-сир – 185 г;
тертий твердий сир – 85 р.
Приготування
У сотейнику з'єднайте вершки з молоком і крем-сиром. Всипте цукор і дочекайтеся розчинення кристалів, помішуючи вершкову суміш над маленьким вогнем, доводячи її майже до кипіння.
Збийте жовтки і почніть поступово вливати до них близько склянки гарячої вершковою суміші при постійному помішуванні. Перелийте готову масу до рештою вершків, поверніть все на вогонь і варіть до тих пір, поки основа морозива не загусне. Охолодіть масу, перелийте її в мороженицю і додайте тертий сир. Продовжуйте приготування, дотримуючись вказівок в інструкції до пристрою. Сирне морозиво в домашніх умовах повинно повністю застигнути в морозилці перед вживанням.
На відміну від попереднього рецепту, морозиво, приготоване за цією технологією має однорідну консистенцію, оскільки сир додається безпосередньо під час варіння.
Інгредієнти:
молоко – 375 мл;
яєчні жовтки – 6 шт;
цукор – 125 г;
сир – 235 р.
Приготування
Перед тим, як приготувати сирне морозиво в домашніх умовах, підігрійте молоко, розведіть в ньому цукор, чекаючи повного розчинення кристалів. Коли молочна основа підігріється і майже дійде до кипіння, вилити приблизно половину від усієї кількості до збитим жовтків, при цьому безперервно все перемішуючи.
Перелийте молоко з жовтками до молока на плиті і проваріть, чекаючи, коли маса почне ставати гущі. Всипте тертий сир і дайте йому повністю розплавитися. Процідіть суміш через сито і перелийте в мороженицю. Готуйте, дотримуючись інструкції.
Після закінчення приготування в мороженице, перекладіть все в контейнер і зберігайте в морозилці.
Сирне морозиво – рецепт
В основі цього рецепту лежить не один, а відразу два різних види сирів. Перший, класичний крем-сир, відповідає за консистенцію і вершковий смак, а другий, чеддер – за дивовижний аромат і легку гостроту.
Інгредієнти:
Приготування
У сотейнику з'єднайте вершки з молоком і крем-сиром. Всипте цукор і дочекайтеся розчинення кристалів, помішуючи вершкову суміш над маленьким вогнем, доводячи її майже до кипіння.
Збийте жовтки і почніть поступово вливати до них близько склянки гарячої вершковою суміші при постійному помішуванні. Перелийте готову масу до рештою вершків, поверніть все на вогонь і варіть до тих пір, поки основа морозива не загусне. Охолодіть масу, перелийте її в мороженицю і додайте тертий сир. Продовжуйте приготування, дотримуючись вказівок в інструкції до пристрою. Сирне морозиво в домашніх умовах повинно повністю застигнути в морозилці перед вживанням.
Рецепт сирного морозива домашніх умовах
На відміну від попереднього рецепту, морозиво, приготоване за цією технологією має однорідну консистенцію, оскільки сир додається безпосередньо під час варіння.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати сирне морозиво в домашніх умовах, підігрійте молоко, розведіть в ньому цукор, чекаючи повного розчинення кристалів. Коли молочна основа підігріється і майже дійде до кипіння, вилити приблизно половину від усієї кількості до збитим жовтків, при цьому безперервно все перемішуючи.
Перелийте молоко з жовтками до молока на плиті і проваріть, чекаючи, коли маса почне ставати гущі. Всипте тертий сир і дайте йому повністю розплавитися. Процідіть суміш через сито і перелийте в мороженицю. Готуйте, дотримуючись інструкції.
Після закінчення приготування в мороженице, перекладіть все в контейнер і зберігайте в морозилці.
Рекомендуємо добрі рецепти
Морозиво в домашніх умовах – рецепт
У жарку пору особливо актуальними стають різноманітні рецепти прохолодних страв, особливо десертів. У приготуванні домашнього морозива немає нічого
Рецепти морозива для морожениці
Морозиво - це популярний літній десерт. Але, що може бути краще, ніж ласощі, приготована вдома самостійно? Для щасливих власниць такого чудесного
Морозиво з вершків
Поза конкуренцією, завжди були ласощі, приготовлені вдома, самостійно. До таких належить і морозиво. До того ж є безліч рецептів без використання
Морозиво з сиру
Найпопулярнішим прохолодним напоєм по праву можна назвати морозиво. Варіантів його створення існує досить багато. А одним з вельми незвичайних можна
Рецепт морозива «Пломбір» в домашніх умовах
Навіть найдорожче і популярний морозиво значно поступається ласощів, приготовленому самостійно, в домашніх умовах. Тим більше, що рецептів його
Як зробити шоколадне морозиво в домашніх умовах?
Серед інших переваг морозива — його можна легко зробити в домашніх умовах. Навіть якщо немає морожениці. Немає нічого складного в приготуванні цього