Найкращий маринад для шашлику з свинини
![Найкращий маринад для шашлику з свинини Найкращий маринад для шашлику з свинини](/uploads/posts/2016-09/naykraschiy-marinad-dlya-shashliku-z-svinini_671.jpeg)
Який маринад краще для шашлику з свинини - питання скоріше риторичне, так як маринад потрібно підбирати під м'ясо, залежно від його якості і звичайно ж під самих їдців орієнтуючись на їх смаки та уподобання.
Найкращий рецепт маринаду для шашлику з свинини
Цей маринад швидше універсальний, так як він містить помірну кількість кислоти і в зв'язку з цим підходить, як до м'якого м'яса, так і до трохи жестковатому. А також містить легко замінний набір спецій дозволяючи таким чином розгулятися власної фантазії та імпровізувати в процесі приготування.
Кількість інгредієнтів маринаду розраховано на 2 кг сирого свинячого м'яса.
Інгредієнти:
Приготування
Насамперед необхідно нарізати м'ясо, потім полийте його маслом. Рослинна олія найкраще розчиняє аромати спецій і виступає їх провідником до м'яса. Тепер всипте хмелі-сунелі і добре перемішайте, при цьому як би масажуючи шматочки свинини.
Горошини чорного перцю викладіть на суху сковороду і включіть нагрівання, через кілька хвилин ви відчуєте характерний запах чорного перцю, а самі горошини трохи распрямят свої зморшки. це і буде показник їх готовності. Загорніть гарячі горошини в паперовий рушник і подрібніть, ударяючи плоскою стороною молотка для відбивних. Потім приєднайте перець до м'яса і повторіть процедуру перемішування і масажу.
Цибулю очистіть і подрібніть до стану пюре в чаші блендера або будь-який інший кухонною технікою. Для кращого подрібнення додайте в миску небагато води. Цибульне пюре всипте до м'яса і в третій раз повторіть процедуру масажу і перемішування. А ось тепер вже можна влити кефір і все це добре перемішати. Сіль радимо додавати за 3-4 години до приготування, так як додаючи її раніше ви погіршуєте якість м'яса. сіль завжди, в будь-яких кількостях, все одно буде витягати воду з м'яса справи його менш соковитим або навіть сухим.
Маринад без кислоти
Цей маринад унікальний тим, що для розм'якшення м'яса зовсім не використовується кислота і в теж час розм'якшується навіть досить жорстка свинина. Він зручний ще й тим, що всі інгредієнти, які беруть участь в розм'якшенні, це просто основа, а надати особливий смак ви можете самостійно, додаючи потрібні вам спеції.
Кількість інгредієнтів маринаду розраховано на 2 кг сирого свинячого м'яса.
Інгредієнти:
Приготування
Підготовлене і порізане м'ясо залийте олією, потім додайте імбир і гірчицю, після чого неодмінно перемішайте і добре, ретельно масажуйте свинину. Гірчиця і сухий імбир практично не додадуть смаку майбутнього шашлику, зате відмінно пом'якшать навіть найжорсткіше м'ясо. Але звертаємо вашу увагу на імбир, він повинен бути мелений, суха, хоч тертий свіжий корінь цієї рослини справляється, звичайно, краще з розм'якшенням свинини, але при цьому додасть свій властивий тільки йому смак, який буде дуже яскраво виражений у шашлику.
Цибулю подрібніть в пюре будь-якими зручними вам способами вдаючись до допомоги блендера, терки або м'ясорубки, після
![Найкращий маринад для шашлику з свинини Найкращий маринад для шашлику з свинини](/uploads/posts/2016-09/naykraschiy-marinad-dlya-shashliku-z-svinini_242.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Маринад для шашлику з свинини](/uploads/posts/2016-09/marinad-dlya-shashliku-z-svinini_591.jpeg)
Маринад для шашлику з свинини
Не секрет, що головною особливістю ідеального шашлику є правильно підібраний маринад. Далі опишемо, як замаринувати свинину кількома цікавими
![Маринад для шашлику з баранини](/uploads/posts/2016-09/marinad-dlya-shashliku-z-baranini_881.jpeg)
Маринад для шашлику з баранини
Більшість початківців кулінарів вельми виправдано побоюються готувати шашлик з баранини, адже зважаючи на специфіку цього м'яса зовсім не хочеться
![Маринад з оцтом для шашлику з свинини](/uploads/posts/2016-09/marinad-z-octom-dlya-shashliku-z-svinini_101.jpeg)
Маринад з оцтом для шашлику з свинини
Багато хто вважає найбільш правильним маринаду для шашлику той, що заснований на оцті. Далі обговоримо головні переваги маринування свинини таким
![Маринад з оцтом для шашлику](/uploads/posts/2016-09/marinad-z-octom-dlya-shashliku_321.jpeg)
Маринад з оцтом для шашлику
Найбільш поширеним і суперечливим способом заготівлі м'яса для подальшої смаження на вугіллі є маринування в оцті. Далі опишемо, як підготувати
![Маринад з кефіром для шашлику з свинини](/uploads/posts/2016-09/marinad-z-kefrom-dlya-shashliku-z-svinini_141.jpeg)
Маринад з кефіром для шашлику з свинини
Найпопулярнішим варіантом маринування м'яса для подальшого смаження на вугіллі є той, що заснований на кефірі. Вважається, що кислі продукти добре
![Як смачно замаринувати шашлик зі свинини?](/uploads/posts/2016-05/yak-smachno-zamarinuvati-shashlik-z-svinini_401.jpeg)
Як смачно замаринувати шашлик зі свинини?
Маринування шашлику - невід'ємна частина всього процесу приготування цього улюбленого всіма страви. Пропонуємо кілька незрівнянних варіацій найбільш