Що приготувати з листкового бездріжджового тіста?
Не знаєте, що можна приготувати з листкового бездріжджового тіста, та які вироби з нього зробити? Скористайтеся нашими рецептами, і дуже апетитна випічка, випромінюючи запашні аромати, порадує вас своєю божественною ніжним смаком і підніме настрій.
Інгредієнти:
бездріжджове тісто листкове – 490 г;
борошно – 40 г;
пісок цукровий – 75 г;
яйце відбірне велике – 1 шт.;
начинка будь – яка- за смаком;
цукрова пудра.
Приготування
Приготувати круасани не просто, а дуже просто. Причому їх можна зробити як з начинкою, так і без, в будь-якому разі смачно. Даємо тісту відтанути, розкачуємо його трохи на припыленной борошном поверхні і розрізаємо на вузенькі трикутники з гострим кутом. Тепер у підстави кожного робимо надріз і відводимо небагато в сторони кути. На даному етапі можна додати трохи джему, повидла, крему або іншої начинки. Звертаємо виріб рулетиком, надаючи йому форму круасана, укладаємо на деко і змащуємо збитим з цукром яйцем. Залишилося тільки спекти вироби в духовці при температурі 195 градусів протягом двадцяти хвилин і притрусити їх після остигання цукровою пудрою.
Не менш просто приготувати булочки з листкового бездріжджового тіста. Для цього розкатане тісто посипаємо цукровим піском, згортаємо рулетом і розрізаємо на фрагменти, які, як і круасани, укладаємо на деко, змащуємо яйцем і відправляємо в духовку для випікання.
Інгредієнти:
бездріжджове тісто листкове – 260 г;
борошно – 40 г;
пісок цукровий – 85 м;
жовток яєчний – 1 шт.;
ванілін – щіпка;
яблука – 420 г;
масло селянське вершкове – 60 г;
джем (яблучний або абрикосовий) – 60 р.
Приготування
Пиріг з готового листкового тіста приготувати ще швидше і простіше. В даному випадку ми розповімо, як спекти виріб з яблуками, але можна використовувати і будь-яку іншу начинку на свій смак і за наявності продуктів.
Розкачуємо розмерзається тісто на припыленном борошном столі і укладаємо на деко або у форму, після чого відправляємо в морозилку. Яблучка споліскуємо прохолодною водою, позбавляє від серцевини і насіння і нарізаємо невеликими і нетовстими часточками. Охолоджене тісто змащуємо по периметру жовтком, змішаним з ваніліном. При цьому відступаємо від краю приблизно по півтора сантиметра і робимо по всьому периметру невеликої не наскрізний надріз, відокремлюючи бортики від середини, на яку згодом викладаємо яблучка. Відправляємо виріб запікатися в гарячу духовку. Через тридцять хвилин готовий пиріг змащуємо зверху розтопленим в мікрохвильовій печі або на плиті і змішаним з водою джемом і даємо охолонути.
Круасани з листкового бездріжджового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Приготувати круасани не просто, а дуже просто. Причому їх можна зробити як з начинкою, так і без, в будь-якому разі смачно. Даємо тісту відтанути, розкачуємо його трохи на припыленной борошном поверхні і розрізаємо на вузенькі трикутники з гострим кутом. Тепер у підстави кожного робимо надріз і відводимо небагато в сторони кути. На даному етапі можна додати трохи джему, повидла, крему або іншої начинки. Звертаємо виріб рулетиком, надаючи йому форму круасана, укладаємо на деко і змащуємо збитим з цукром яйцем. Залишилося тільки спекти вироби в духовці при температурі 195 градусів протягом двадцяти хвилин і притрусити їх після остигання цукровою пудрою.
Не менш просто приготувати булочки з листкового бездріжджового тіста. Для цього розкатане тісто посипаємо цукровим піском, згортаємо рулетом і розрізаємо на фрагменти, які, як і круасани, укладаємо на деко, змащуємо яйцем і відправляємо в духовку для випікання.
Пиріг з листкового бездріжджового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Пиріг з готового листкового тіста приготувати ще швидше і простіше. В даному випадку ми розповімо, як спекти виріб з яблуками, але можна використовувати і будь-яку іншу начинку на свій смак і за наявності продуктів.
Розкачуємо розмерзається тісто на припыленном борошном столі і укладаємо на деко або у форму, після чого відправляємо в морозилку. Яблучка споліскуємо прохолодною водою, позбавляє від серцевини і насіння і нарізаємо невеликими і нетовстими часточками. Охолоджене тісто змащуємо по периметру жовтком, змішаним з ваніліном. При цьому відступаємо від краю приблизно по півтора сантиметра і робимо по всьому периметру невеликої не наскрізний надріз, відокремлюючи бортики від середини, на яку згодом викладаємо яблучка. Відправляємо виріб запікатися в гарячу духовку. Через тридцять хвилин готовий пиріг змащуємо зверху розтопленим в мікрохвильовій печі або на плиті і змішаним з водою джемом і даємо охолонути.
Рекомендуємо добрі рецепти
Випічка з листкового бездріжджового тіста
Тісто для різноманітних выпечных виробів можна замішувати як з додаванням дріжджів, так і без використання цих живих організмів. Частування буде
Рецепти з листкового бездріжджового тіста
Напевно, у кожної запасливой хазяєчки в морозилці є упаковочка листкового тіста. Якщо ваші ідеї по його використанню вичерпалися - скористайтеся
Штрудель з вишнями з листкового тіста
Прекрасну варіацію штруделя можна повторити за описаним далі рецептами. Дотримуючись докладним рекомендаціями цієї статті, ви зможете власноруч
Пиріг з листкового тіста з сиром
Добре, що листкове тісто сьогодні доступно повсюдно. З нього виходить напрочуд смачна і безперечно проста випічка. У цій статті ви дізнаєтеся, як
Круасани з листкового бездріжджового тіста
Раннє сонячний ранок складно уявити без чашечки ароматного кава, чудово поєднується з хрускотом скоринки свіжоспеченого круасана. Спробуйте
Пиріжки з листкового тіста з яблуками
Щоб побалувати себе і рідню домашньою випічкою не потрібно бути віртуозним кулінаром. В будь-якому магазині представлений великий асортимент різного