Профітролі – рецепт
Профітролі – легкі повітряні вироби з тіста з начинкою всередині. Нижче вас чекає рецепт профітролей з заварним кремом, а також рецепти смачних закусок з несолодкої начинкою.
Інгредієнти:
Для тіста:
цукровий пісок – 15 г;
просеянная борошно пшеничне – 160 г;
сіль – 10 г;
яйця курячі – 4 шт.;
вершкове масло – 100 г;
вода фільтрована – 250 мл
Для крему:
пісок цукровий – 120 г;
молоко коров'яче – 500 мл;
борошно пшеничне – 80 г;
масло вершкове – 130 г;
сіль – щіпка;
курячі яйця – 2 шт.;
ванілін.
Приготування
Починаємо з опису рецепта заварного тіста для профітролей. Борошно з'єднуємо з сіллю і цукром. У невелику каструлю вливаємо воду, додаємо масло, ставимо на плиту і нагріваємо до того моменту, як масло розтопиться. Потім нагрів робимо сильніше і кип'ятимо суміш. Тут же всипаємо в рідину суху суміш, швидко розмішуємо і знімаємо з плити. Остуджуємо близько 15 хвилин. Потім додаємо яйця по одному, постійно збиваючи масу. Наповнюємо нею кондитерський мішечок і на деко висаджуємо кульки одного розміру. При 180 градусах печемо профітролі 25 хвилин.
Тепер опишемо рецепт крему для профітролей. Коров'яче молоко розтираємо з цукром, яйцями і борошном, збиваємо і ставимо на невеликий вогонь. Все це час масу перемішуємо. Хвилин через 10 вона почне густіти. Знімаємо крем з вогню, додаємо м'яке масло, ванілін і перемішуємо. Наповнюємо їм кондитерський шприц. В денці профітролей робимо невеликий отвір і через нього вводимо всередину підготовлений заварний крем.
Інгредієнти:
Для тіста:
натуральне масло – 100 г;
вода – 200 мл;
яйця – 3 шт.;
пшеничне борошно – 150 г;
сіль – щіпка;
вершки – 50 мл
Для начинки:
квасоля – 100 г;
слабосолона оселедець – 100 г;
рафінована олія – 20 мл;
варене куряче яйце – 1 шт.
Приготування
Спочатку замочуємо годинки на 3 квасоля. А після цього відварюємо. Тепер займаємося самими профітролями: вливаємо в каструлю воду і вершки, додаємо масло, сіль і кип'ятимо. Просіваємо борошно. Після закипання знімаємо масу з вогню, швидко всипаємо борошно і перемішуємо лопаткою до гладкої маси. Остуджуємо тісто. По одному вводимо сирі яйця, після кожного ретельно розмішуючи. Тепер деко застеляємо пекарським папером. Наповнюємо тестом кондитерський мішок і з його допомогою поміщаємо кульки з тіста на деко. Випікаємо 20 хвилин при 200 градусах. Готові профітролі проколюємо зубочисткою, щоб вийшов пар, і повністю їх остуджуємо. Тепер зробимо начинку. Поміщаємо В блендер охолоджену варену квасолю, оселедець і варене яйце, потроху вливаємо олію і перетворюємо все в однорідне пюре. Наповнюємо їм наші профітролі.
Інгредієнти:
Для тіста:
просеянная пшеничне борошно вищого сорту – 160 г;
вода – 125 мл;
яйця курячі – 5 шт.;
масло – 100 г;
коров'яче молоко – 125 мл;
сіль.
Для начинки:
морепродукти – 150 г;
м'який сир рікотта – 100 г;
шинка – 150 г;
майонез – 75 г;
йогурт натуральний – 75 г;
кріп – 30 р.
Приготування
Змішуємо в сотейнику молоко з водою, кладемо масло і даємо суміші закипіти. Відразу опускаємо всю муку і швидко вимішуємо тісто. Зменшуємо вогонь і збиваємо, поки маса не збереться в єдиний ком. Охолоджуємо тісто приблизно до 70 градусів. Тепер починаємо вводити яйця строго по одному, інтенсивно розмішуючи. Готове тісто потрібної нам консистенції повинно повільно спадати з дерев'яної лопатки. Тому кількість яєць регулюємо самостійно, так як вони бувають різного розміру і важко вказати їх чітке кількість. Отже, наповнюємо тестом кондитерський мішок або шприц і наносимо на деко невеликі порції тіста. Випікаємо близько 20 хвилин в добре нагрітій духовці. Готуємо начинку: морепродукти і шинку пропускаємо через м'ясорубку окремо. У кожну начинки додаємо по 50 г сиру. Змішуємо майонез з йогуртом і додаємо подрібнену зелень. Половину отриманої заправки з'єднуємо з шинкою, а решту – з морепродуктів. У готових профітролей зрізаємо кришечку. Наповнюємо одну половину начинкою з шинкою, а другу половину – масою з морепродуктів.
Профітролі з заварним кремом – класичний рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Починаємо з опису рецепта заварного тіста для профітролей. Борошно з'єднуємо з сіллю і цукром. У невелику каструлю вливаємо воду, додаємо масло, ставимо на плиту і нагріваємо до того моменту, як масло розтопиться. Потім нагрів робимо сильніше і кип'ятимо суміш. Тут же всипаємо в рідину суху суміш, швидко розмішуємо і знімаємо з плити. Остуджуємо близько 15 хвилин. Потім додаємо яйця по одному, постійно збиваючи масу. Наповнюємо нею кондитерський мішечок і на деко висаджуємо кульки одного розміру. При 180 градусах печемо профітролі 25 хвилин.
Тепер опишемо рецепт крему для профітролей. Коров'яче молоко розтираємо з цукром, яйцями і борошном, збиваємо і ставимо на невеликий вогонь. Все це час масу перемішуємо. Хвилин через 10 вона почне густіти. Знімаємо крем з вогню, додаємо м'яке масло, ванілін і перемішуємо. Наповнюємо їм кондитерський шприц. В денці профітролей робимо невеликий отвір і через нього вводимо всередину підготовлений заварний крем.
Профітролі з несолодкої начинкою – рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Спочатку замочуємо годинки на 3 квасоля. А після цього відварюємо. Тепер займаємося самими профітролями: вливаємо в каструлю воду і вершки, додаємо масло, сіль і кип'ятимо. Просіваємо борошно. Після закипання знімаємо масу з вогню, швидко всипаємо борошно і перемішуємо лопаткою до гладкої маси. Остуджуємо тісто. По одному вводимо сирі яйця, після кожного ретельно розмішуючи. Тепер деко застеляємо пекарським папером. Наповнюємо тестом кондитерський мішок і з його допомогою поміщаємо кульки з тіста на деко. Випікаємо 20 хвилин при 200 градусах. Готові профітролі проколюємо зубочисткою, щоб вийшов пар, і повністю їх остуджуємо. Тепер зробимо начинку. Поміщаємо В блендер охолоджену варену квасолю, оселедець і варене яйце, потроху вливаємо олію і перетворюємо все в однорідне пюре. Наповнюємо їм наші профітролі.
Рецепт несолодких профітролей в домашніх умовах
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Змішуємо в сотейнику молоко з водою, кладемо масло і даємо суміші закипіти. Відразу опускаємо всю муку і швидко вимішуємо тісто. Зменшуємо вогонь і збиваємо, поки маса не збереться в єдиний ком. Охолоджуємо тісто приблизно до 70 градусів. Тепер починаємо вводити яйця строго по одному, інтенсивно розмішуючи. Готове тісто потрібної нам консистенції повинно повільно спадати з дерев'яної лопатки. Тому кількість яєць регулюємо самостійно, так як вони бувають різного розміру і важко вказати їх чітке кількість. Отже, наповнюємо тестом кондитерський мішок або шприц і наносимо на деко невеликі порції тіста. Випікаємо близько 20 хвилин в добре нагрітій духовці. Готуємо начинку: морепродукти і шинку пропускаємо через м'ясорубку окремо. У кожну начинки додаємо по 50 г сиру. Змішуємо майонез з йогуртом і додаємо подрібнену зелень. Половину отриманої заправки з'єднуємо з шинкою, а решту – з морепродуктів. У готових профітролей зрізаємо кришечку. Наповнюємо одну половину начинкою з шинкою, а другу половину – масою з морепродуктів.
Рекомендуємо добрі рецепти
Яке тісто використовують для приготування профітролей?
Рецептів приготування оболонки для відомих кожному профітролей не так і багато. Однак існують тонкощі, яким потрібно чітко слідувати. Далі ми опишемо
Заварне тісто для профітролей - рецепт
Насправді рецептів цього, правильного тесту для профітролей не так і багато. Далі детально опишемо два варіанти традиційних заварний основи для цих
Профітролі з несолодкої начинкою
Одним з найбільш оригінальних і дуже популярних варіантів ефектною закуски для святкового столу можна впевнено назвати профітролі з дуже смачною
Як приготувати профітролі?
Нещодавно ми розглянули рецепти профітролей з несолодкої начинкою. Настав час поговорити і про десертному варіанті цього ласощі. У даній статті ви
Як приготувати профітролі?
Нещодавно ми розглянули рецепти профітролей з несолодкої начинкою. Настав час поговорити і про десертному варіанті цього ласощі. У даній статті ви
Профітролі з заварним кремом
Профітролі - відоме ласощі французької кухні. Їх готують із заварного тіста. І сьогодні ми з вами поговоримо про профитролях з заварним кремом.