Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Профітролі – рецепт

Профітролі – рецепт

28-04-2016, 21:15
769
Профітролі – рецепт
Профітролі – легкі повітряні вироби з тіста з начинкою всередині. Нижче вас чекає рецепт профітролей з заварним кремом, а також рецепти смачних закусок з несолодкої начинкою.

Профітролі з заварним кремом – класичний рецепт


Інгредієнти:
Для тіста:

  • цукровий пісок – 15 г;

  • просеянная борошно пшеничне – 160 г;

  • сіль – 10 г;

  • яйця курячі – 4 шт.;

  • вершкове масло – 100 г;

  • вода фільтрована – 250 мл


  • Для крему:

  • пісок цукровий – 120 г;

  • молоко коров'яче – 500 мл;

  • борошно пшеничне – 80 г;

  • масло вершкове – 130 г;

  • сіль – щіпка;

  • курячі яйця – 2 шт.;

  • ванілін.


  • Приготування
    Починаємо з опису рецепта заварного тіста для профітролей. Борошно з'єднуємо з сіллю і цукром. У невелику каструлю вливаємо воду, додаємо масло, ставимо на плиту і нагріваємо до того моменту, як масло розтопиться. Потім нагрів робимо сильніше і кип'ятимо суміш. Тут же всипаємо в рідину суху суміш, швидко розмішуємо і знімаємо з плити. Остуджуємо близько 15 хвилин. Потім додаємо яйця по одному, постійно збиваючи масу. Наповнюємо нею кондитерський мішечок і на деко висаджуємо кульки одного розміру. При 180 градусах печемо профітролі 25 хвилин.
    Тепер опишемо рецепт крему для профітролей. Коров'яче молоко розтираємо з цукром, яйцями і борошном, збиваємо і ставимо на невеликий вогонь. Все це час масу перемішуємо. Хвилин через 10 вона почне густіти. Знімаємо крем з вогню, додаємо м'яке масло, ванілін і перемішуємо. Наповнюємо їм кондитерський шприц. В денці профітролей робимо невеликий отвір і через нього вводимо всередину підготовлений заварний крем.

    Профітролі з несолодкої начинкою – рецепт


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • натуральне масло – 100 г;

  • вода – 200 мл;

  • яйця – 3 шт.;

  • пшеничне борошно – 150 г;

  • сіль – щіпка;

  • вершки – 50 мл


  • Для начинки:

  • квасоля – 100 г;

  • слабосолона оселедець – 100 г;

  • рафінована олія – 20 мл;

  • варене куряче яйце – 1 шт.


  • Приготування
    Спочатку замочуємо годинки на 3 квасоля. А після цього відварюємо. Тепер займаємося самими профітролями: вливаємо в каструлю воду і вершки, додаємо масло, сіль і кип'ятимо. Просіваємо борошно. Після закипання знімаємо масу з вогню, швидко всипаємо борошно і перемішуємо лопаткою до гладкої маси. Остуджуємо тісто. По одному вводимо сирі яйця, після кожного ретельно розмішуючи. Тепер деко застеляємо пекарським папером. Наповнюємо тестом кондитерський мішок і з його допомогою поміщаємо кульки з тіста на деко. Випікаємо 20 хвилин при 200 градусах. Готові профітролі проколюємо зубочисткою, щоб вийшов пар, і повністю їх остуджуємо. Тепер зробимо начинку. Поміщаємо В блендер охолоджену варену квасолю, оселедець і варене яйце, потроху вливаємо олію і перетворюємо все в однорідне пюре. Наповнюємо їм наші профітролі.

    Рецепт несолодких профітролей в домашніх умовах


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • просеянная пшеничне борошно вищого сорту – 160 г;

  • вода – 125 мл;

  • яйця курячі – 5 шт.;

  • масло – 100 г;

  • коров'яче молоко – 125 мл;

  • сіль.


  • Для начинки:

  • морепродукти – 150 г;

  • м'який сир рікотта – 100 г;

  • шинка – 150 г;

  • майонез – 75 г;

  • йогурт натуральний – 75 г;

  • кріп – 30 р.


  • Приготування
    Змішуємо в сотейнику молоко з водою, кладемо масло і даємо суміші закипіти. Відразу опускаємо всю муку і швидко вимішуємо тісто. Зменшуємо вогонь і збиваємо, поки маса не збереться в єдиний ком. Охолоджуємо тісто приблизно до 70 градусів. Тепер починаємо вводити яйця строго по одному, інтенсивно розмішуючи. Готове тісто потрібної нам
    Профітролі – рецепт
    консистенції повинно повільно спадати з дерев'яної лопатки. Тому кількість яєць регулюємо самостійно, так як вони бувають різного розміру і важко вказати їх чітке кількість. Отже, наповнюємо тестом кондитерський мішок або шприц і наносимо на деко невеликі порції тіста. Випікаємо близько 20 хвилин в добре нагрітій духовці. Готуємо начинку: морепродукти і шинку пропускаємо через м'ясорубку окремо. У кожну начинки додаємо по 50 г сиру. Змішуємо майонез з йогуртом і додаємо подрібнену зелень. Половину отриманої заправки з'єднуємо з шинкою, а решту – з морепродуктів. У готових профітролей зрізаємо кришечку. Наповнюємо одну половину начинкою з шинкою, а другу половину – масою з морепродуктів.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Яке тісто використовують для приготування профітролей?
    Яке тісто використовують для приготування профітролей?
    Рецептів приготування оболонки для відомих кожному профітролей не так і багато. Однак існують тонкощі, яким потрібно чітко слідувати. Далі ми опишемо
    Заварне тісто для профітролей - рецепт
    Заварне тісто для профітролей - рецепт
    Насправді рецептів цього, правильного тесту для профітролей не так і багато. Далі детально опишемо два варіанти традиційних заварний основи для цих
    Профітролі з несолодкої начинкою
    Профітролі з несолодкої начинкою
    Одним з найбільш оригінальних і дуже популярних варіантів ефектною закуски для святкового столу можна впевнено назвати профітролі з дуже смачною
    Як приготувати профітролі?
    Як приготувати профітролі?
    Нещодавно ми розглянули рецепти профітролей з несолодкої начинкою. Настав час поговорити і про десертному варіанті цього ласощі. У даній статті ви
    Як приготувати профітролі?
    Як приготувати профітролі?
    Нещодавно ми розглянули рецепти профітролей з несолодкої начинкою. Настав час поговорити і про десертному варіанті цього ласощі. У даній статті ви
    Профітролі з заварним кремом
    Профітролі з заварним кремом
    Профітролі - відоме ласощі французької кухні. Їх готують із заварного тіста. І сьогодні ми з вами поговоримо про профитролях з заварним кремом.