Круасани з начинкою
Чашка кави і круасан – хто б не хотів починати свій ранок з такого сніданку? Правда, не у кожного під вікнами знаходиться гарна булочна, саме тому круасани з начинкою можна готувати вдома власноруч. Нижче ми розберемо рецепт класичного тесту для круасанів, а також варіанти начинки, з якими його можна поєднувати.
Приготування тіста для круасанів може зайняти більше одного дня і така морока знадобиться лише професійним кондитерам. Ми ж вирішили поділитися з вами порівняно швидким рецептом.
Інгредієнти:
борошно - 255 г;
вершкове масло - 145 г;
молоко - 115 мл;
цукровий пісок - 45 г;
дріжджі - 7 г;
яєчний жовток - 1 шт.;
шоколад.
Приготування
Порубаєте борошно з вершковим маслом. У теплому молоці розведіть цукор і дріжджі, дайте останнім активізуватися, а потім влийте дріжджовий розчин до борошняної крихти. З'єднайте всі інгредієнти разом, залиште тісто в холодильник на півгодини. Готове тісто розкачати в квадрат, складіть верхні краю до центру, а потім складіть бічні краї. Розкачайте тісто до колишніх розмірів і поверніть в морозильну камеру на 15 хвилин. Повторіть складання, лід і охолодження ще 5-6 разів. Готове тісто розрізати на трикутники. В основу трикутника покладіть шматочок шоколаду і поверніть все в рулет. Накрийте тісто тонким шаром глазурі зі збитого жовтка і відправте в духовку спершу на 10 хвилин при 230 градусах, а потім ще на 5-10 хвилин при 190.
Слід зазначити, що шоколадна начинка для круасанів може бути доповнена горіхами або сушеними ягодами.
Якщо часу навіть на приготування простого тесту залишилося вобрез, то скористайтеся готовим напівфабрикатом на дріжджовій основі. Начинкою для круасанів з листкового тіста у цьому рецепті буде виступати звичайний сир.
Інгредієнти:
вершкове масло - 65 г;
часник - 2 зубки;
жменя зелені петрушки і базиліка;
твердий сир - 90 г;
листкове тісто .
Приготування
Готове тісто розкачайте і наріжте його на трикутники. В основу кожного трикутника покладіть шматочок сиру. Скрутіть тісто рулетом і викладіть на пергамент. Розтопіть вершкове масло і доповніть його рубаною зеленню і пюрированными зубками часнику. Поставте круасани в духовку на 15 хвилин при 190 градусах. Змастіть поверхню випічки маслом в середині і в кінці приготування.
Тісто на круасани з начинкою
Приготування тіста для круасанів може зайняти більше одного дня і така морока знадобиться лише професійним кондитерам. Ми ж вирішили поділитися з вами порівняно швидким рецептом.
Інгредієнти:
Приготування
Порубаєте борошно з вершковим маслом. У теплому молоці розведіть цукор і дріжджі, дайте останнім активізуватися, а потім влийте дріжджовий розчин до борошняної крихти. З'єднайте всі інгредієнти разом, залиште тісто в холодильник на півгодини. Готове тісто розкачати в квадрат, складіть верхні краю до центру, а потім складіть бічні краї. Розкачайте тісто до колишніх розмірів і поверніть в морозильну камеру на 15 хвилин. Повторіть складання, лід і охолодження ще 5-6 разів. Готове тісто розрізати на трикутники. В основу трикутника покладіть шматочок шоколаду і поверніть все в рулет. Накрийте тісто тонким шаром глазурі зі збитого жовтка і відправте в духовку спершу на 10 хвилин при 230 градусах, а потім ще на 5-10 хвилин при 190.
Слід зазначити, що шоколадна начинка для круасанів може бути доповнена горіхами або сушеними ягодами.
Рецепт круасанів з сирною начинкою
Якщо часу навіть на приготування простого тесту залишилося вобрез, то скористайтеся готовим напівфабрикатом на дріжджовій основі. Начинкою для круасанів з листкового тіста у цьому рецепті буде виступати звичайний сир.
Інгредієнти:
Приготування
Готове тісто розкачайте і наріжте його на трикутники. В основу кожного трикутника покладіть шматочок сиру. Скрутіть тісто рулетом і викладіть на пергамент. Розтопіть вершкове масло і доповніть його рубаною зеленню і пюрированными зубками часнику. Поставте круасани в духовку на 15 хвилин при 190 градусах. Змастіть поверхню випічки маслом в середині і в кінці приготування.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рогалики з начинкою з листкового тіста
Порадувати рідних смачним сніданком зовсім не складно, особливо, коли оладки і млинці вже порядком набридли. Пропонуємо спекти рогалики з начинкою.
Круасани зі згущеним молоком
Круасани зі згущеним молоком - ніжне ласощі, яке хочеться їсти знову і знову. Тісто для цього десерту готується за рецептом французів, а ось начинку
Круасани з шоколадом
Смачний перекус разом з круасанами. Ці булочки, так улюблені французами, вільно можуть стати добрим, смачним і ситним сніданком. Ви відчуєте
Круасани з листкового тіста
Круасани - дуже смачна французька випічка. Її їдять на сніданок з кавою або какао. Рецепт круасанів не складний, особливо коли у вас вже є готове
Круасани з листкового тіста
Круасани - дуже смачна французька випічка. Її їдять на сніданок з кавою або какао. Рецепт круасанів не складний, особливо коли у вас вже є готове
Рецепт круасанів в домашніх умовах
Круасани - це чудова французька випічка, популярна у всьому світі. І сьогодні ми з вами поділимося цікавими рецептами їх створення в домашніх умовах.