Сало з часником через м'ясорубку рецепт
![Сало з часником через м'ясорубку рецепт Сало з часником через м'ясорубку рецепт](/uploads/posts/2016-04/salo-z-chasnikom-cherez-myasorubku-recept_221.jpeg)
Є ще один нетривіальний спосіб приготування сала: його можна пропустити через м'ясорубку, посолити, додати спецій і мазати на бутерброди з грубим зерновим хлібом – дуже смачно виходить.
Сало, пропущене через м'ясорубку з часником – чудова закуска під вино, горілку і міцні домашні настоянки. До речі, це ще й дуже вдалий спосіб заготівлі – можна зберігати готовий продукт в банку в прохолодному місці досить довго і використовувати в міру необхідності.
Так що, йдемо на ринок і вибираємо красиве м'яке біле сало від молодої свинки (краще без прошарків). Не варто думати, що для такого рецепта підійде сало від будь-якої тварини, але вже точно вибирати можна нетовсті шматки, як правило, саме тонка жирова прошарок – зовсім не показник поганого відгодівлі тварини – як раз навпаки.
Солоне сало через м'ясорубку з часником і зеленню – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Зелень промиємо, залишимо і злегка просушити, розклавши на чистому папері. Часник очистимо.
Наріжемо сало шматками зручними для подальшого подрібнення в м'ясорубці, шкіру відокремлюємо – вона нам не потрібна. На м'ясорубку встановлюємо насадку для отримання якомога більш дрібних частинок фаршу.
Пропускаємо сало з часником, зеленню через м'ясорубку, можна зробити це двічі, щоб отримати масу з більш гладкою і ніжною текстурою.
Додаємо суміш солі і сухих спецій, ретельно перемішуємо. Нехай постоїть у прохолоді 8 годин, ще 2-3 рази перемішати і готово, сіль розчиниться і вбереться.
![Сало з часником через м'ясорубку рецепт Сало з часником через м'ясорубку рецепт](/uploads/posts/2016-04/salo-z-chasnikom-cherez-myasorubku-recept_102.jpeg)
Слід зауважити, що продукт, одержаний у нас, володіє високим енергетичним потенціалом, тому з'їдати більше 2-3 бутербродів з такою намазкой не слід.
При виготовленні бутербродів використовуйте грубий хліб краще чорний. Буде також непогано подати до бутербродів з салом зелений цибулька, хрін, гірчицю і ягідні кисло-солодкі соуси.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Як посолити сало, щоб воно було м'яким?](/uploads/posts/2016-03/yak-posoliti-salo-schob-vono-bulo-myakim_241.jpeg)
Як посолити сало, щоб воно було м'яким?
Сьогодні досить складно купити смачне і якісне солоне сало. Тому пропонуємо зайнятися засолкою самостійно, адже рецептів і різних способів існує
![Сало в банку - найсмачніший рецепт](/uploads/posts/2016-02/salo-v-banku-naysmachnshiy-recept_481.jpeg)
Сало в банку - найсмачніший рецепт
Навряд чи хтось зможе відмовитися від смачної закуски - солоного сала. Хоча сьогодні якісний продукт досить складно купити, тому пропонуємо трохи
![Як замаринувати сало?](/uploads/posts/2016-01/yak-zamarinuvati-salo_101.jpeg)
Як замаринувати сало?
Сало - це продукт, який піддається багатьом способам приготування. Крім простого соління його можна зробити в незвичайному маринаді. Воно вбере всі
![Як солити сало в розсолі?](/uploads/posts/2016-01/yak-soliti-salo-v-rozsol_691.jpeg)
Як солити сало в розсолі?
Для пристрасних любителів сала - ніжного, з м'ясним прошарком, тоненько нарізаного, в компанії з чорним грубим ароматним хлібом далі описаний рецепт,
![Мариноване сало](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/marinovannoe_salo_0.jpg)
Мариноване сало
Якщо ви любите сало в різних його варіантах приготування, то наш рецепт однозначно заслуговує вашої уваги. Мариноване сало - чудова закуска, яка не
![Як солити сало з часником?](/uploads/posts/2015-03/yak-soliti-salo-z-chasnikom_631.jpeg)
Як солити сало з часником?
Сало з чорним хлібцем і зеленим цибулею - незамінна закуска під міцні алкогольні напої в дружній компанії. Готувати таке сало краще в домашніх