Шашлик в духовці в рукаві для запікання
![Шашлик в духовці в рукаві для запікання Шашлик в духовці в рукаві для запікання](/uploads/posts/2016-04/shashlik-v-duhovc-v-rukav-dlya-zapkannya_851.jpeg)
Шашлик в духовці в рукаві
Інгредієнти:
Приготування
Свинину ріжемо шматочками, викладаємо на робочу поверхню, накриваємо плівкою і добре відбиваємо. Знімаємо плівку, натираємо м'ясо сіллю, спеціями і знову відбиваємо. Покласти м'ясо в миску, додаємо приправу для шашлику, подрібнену цибулину. Добре розминаємо руками, щоб виділився сік. Прибираємо маринуватися в холод на 2 години. Готуємо решті цибулю ріжемо його півкільцями, покласти в миску, вливаємо окріп, оцет, всипаємо цукор і підсолюємо. Також можна додати лимонний сік. Знову добре розмішуємо і залишаємо маринуватися. Тепер добре прогріваємо духовку на деко кладемо рукав для запікання, з одного боку скріплюємо краю. Поміщаємо в нього замаринований цибулю, на нього – м'ясо і скріплюємо рукав. Зверху в плівці робимо кілька невеликих отворів. Відправляємо в гарячу духовку і запікаємо близько 15 годин. Якщо хочеться, щоб шашлик в рукаві на цибулевої подушці вийшов з рум'яною скоринкою, то хвилин за 10 до закінчення процесу запікання рукав розрізаємо.
Шашлик з курки в духовці в рукаві
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе ріжемо довгастими смужками. Одягаємо їх на шпажки гармошкою. Для маринаду змішуємо соєвий соус з рослинним маслом, цукром, коріандром, подрібненим часником, сіллю. Поливаємо маринадом куряче філе, накриваємо і ставимо в холод на 2 годинки. Коли м'ясо промаринується, духовку нагріваємо до 200 градусів. Поміщаємо шашлички в рукав. Скріплюємо краю спеціальною кліпсою. Поміщаємо рукав на деко і готуємо близько півгодини.
Рецепт шашлика в духовці в рукаві
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо нарізаємо шматочками. Солимо, перчимо, додаємо спеції. Цибулю ріжемо на четвертинки і розбираємо по верствам. Додаємо його в м'ясо. Відправляємо туди ж помідори разом з соком. Гарненько перемішуємо і маринуємо близько години. Нанизуємо м'ясо з шматочками цибулі і помідорів на дерев'яні шпажки, поміщаємо їх у рукав. При цьому розміщувати їх потрібно в рядок, а не один на одного. Скріплюємо краю спеціальними кліпсами і відправляємо на 40 хвилин в добре прогріту духовку.
Шашлик зі свинини в духовці в рукаві
Інгредієнти:
Приготування
Цибуля перетворюємо в кашку за допомогою м'ясорубки або блендера. А якщо немає під рукою ні того, ні іншого, то
![Шашлик в духовці в рукаві для запікання Шашлик в духовці в рукаві для запікання](/uploads/posts/2016-04/shashlik-v-duhovc-v-rukav-dlya-zapkannya_272.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Свинина в рукаві для запікання](/uploads/posts/2016-04/svinina-v-rukav-dlya-zapkannya_671.jpeg)
Свинина в рукаві для запікання
Приготувати чудове блюдо з м'яса, не витративши при цьому багато часу на підготовку складових страви і, не перепачкав гору посуду - це цілком реальне
![Як запекти гусака в духовці в рукаві?](/uploads/posts/2016-01/yak-zapekti-gusaka-v-duhovc-v-rukav_761.jpeg)
Як запекти гусака в духовці в рукаві?
Відомо, що будь-яке м'ясо, приготоване з допомогою звичайного рукава для запікання, завжди виходить смачним, ароматним, а, головне, м'яким і
![Шашлик в духовці на цибулевої подушці](/uploads/posts/2015-07/shashlik-v-duhovc-na-cibulevoyi-podushc_971.jpeg)
Шашлик в духовці на цибулевої подушці
Сьогодні в нашій статті хочемо запропонувати вам рецепт дуже смачного шашлику, який можна приготувати вдома в духовці. Смак виходить - неймовірний!
![Шашлик в гранатовому соку](/uploads/posts/2015-03/shashlik-v-granatovomu-soku_271.jpeg)
Шашлик в гранатовому соку
Шашлик - улюблене багатьма блюдо для пікніка та свята. Різновидів маринаду для нього дуже багато: його готують і в томатному соку, і в майонезі, і з
![Стегенця в рукаві в духовці](/uploads/posts/2015-03/stegencya-v-rukav-v-duhovc_111.jpeg)
Стегенця в рукаві в духовці
З допомогою рукава в духовці можна готувати соковиті і смачні страви з мінімум жиру. І зараз ми вам розповімо, як оригінально і цікаво приготувати
![Свинина, запечена в рукаві](/uploads/posts/2015-03/svinina-zapechena-v-rukav_441.jpeg)
Свинина, запечена в рукаві
В рукаві можна приготувати смачне і соковите м'ясо. Страву, зроблену таким способом неможливо пересушити і воно вийти дивовижно смачним. І сьогодні