М'ясо на грилі

Як приготувати м'ясо на сковороді-гриль - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим як замаринувати м'ясо для гриля, його необхідно гарненько вимити, обсушити і видалити все, що вам не потрібно, наприклад плівки. Після чого поріжте на медальйони товщиною 3-4 см, тонше різати не варто, тому що вони будуть сухими. Кожен медальйон по черзі оберніть плівкою і злегка відбийте з обох сторін, тільки не до стану відбивною. Після чого поперчіть, вино видавіть 2 зубки часнику, порвіть гілочку розмарину і трохи оливкової олії. Потім цією сумішшю полийте медальйони і добре перемішайте, після накривши посуд кришкою або затягнувши плівкою, залиште м'ясо на півгодини відпочити. Сковороду гриль злегка змастіть оливковою олією, а після нагрівання покладіть розрубаний на три частини зубок часнику. Буквально через хвилину його варто прибрати, він виконав свою функцію. Заздалегідь вийміть м'ясо з маринаду, очистіть його від розмарину і часнику, обсушити, посоліть і злегка змастіть рослинною олією. Після чого обсмажте з кожного боку по 2 хвилини, викладіть на деко, не забувши полити розтопленим вершковим маслом, поставте в духовку на 10 хвилин при 200 градусах, прикривши зверху фольгою.
У сотейнику з'єднайте вершки з гірчицею і потихеньку томіть, потім приєднайте до них нарізані помідори черрі і посічену петрушку, цей соус буде чудовим супроводом медальйонів.
Рецепт приготування м'яса на грилі в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Відразу виставте духовку в режим «Гриль» на 240 градусів і увімкніть її, поки ви підготуєте корейку, вона як раз

Рекомендуємо добрі рецепти

Риба на грилі
Не секрет, що риба підсмажена на грилі, виходить смачнішою, ніжнішою і, безсумнівно ароматніше. Пропонуємо кілька вельми незвичайних способів

Як приготувати курку гриль?
Не поспішайте купувати некорисну курку гриль у торговій лавці. Приготуйте її власноруч, адже це неймовірно просто. Далі розповімо, як домогтися

Як смачно тушити яловичину?
Не треба бути супер-кулінаром, щоб приготувати дуже смачне м'ясо. Використовуючи запропоновані далі рецепти, ви без праці зможете створити чудовий

Як замаринувати свинину?
Свинина - невибагливий вид м'яса і приготувати різноманітні страви з нього досить просто. А незвично доповнити блюдо можна використовуючи рецепти

Баранячі реберця в духовці
Коли хочеться приготувати щось особливе, як на зло забуваються всі рецепти. Тому ми вирішили дати підказку. Приготуйте баранячі реберця! Як це

Медальйони зі свинини
Медальйони зі свинини - чудове блюдо для недільного вечері або посиденьок з друзями. При правильному приготуванні страва вийде ніжним і соковитим.