Йогурт в йогуртниці – рецепт

Домашній йогурт в йогуртниці – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Нагріваємо молоко, розливаємо його по 4 ємкостей. У кожну з них насипаємо по половинці капсули і акуратно розмішуємо. Ставимо ємності в йогуртницю і на 8 годин залишаємо. Зберігати готовий йогурт можна в холодильнику дня 4.
Рецепт йогурту в йогуртниці без закваски
Інгредієнти:
Приготування
У підігріте пастеризоване молоко кладемо ваніль, розмішуємо, потім кладемо йогурт, знову добре розмішуємо. Розливаємо суміш по банках, закриваємо кришками і ставимо в йогуртницю. Через 6-8 годин смачний продукт буде готовий.
Рецепт смачного йогурту в йогуртниці
Інгредієнти:
Приготування
Апельсин чистимо від шкірки і перегородок. Нарізаємо м'якоть невеликими шматочками і покласти в каструльку. Всипаємо цукор, вливаємо воду і ставимо на повільний вогонь. Помішуючи, доводимо до кипіння. Потім охолоджуємо і розкладаємо по стаканчиках. Кип'ятимо Молоко, потім охолоджуємо до 37 градусів, додаємо в нього 200 г готового йогурту і добре розмішуємо. Розливаємо отриману суміш по стаканчиках, в які вже раніше помістили апельсини. Поміщаємо ємності в прилад, закриваємо і залишаємо годин на 8. Після цього можна ласувати смачними натуральним і дуже корисним йогуртом.
Рецепт йогурту в йогуртниці з активией
Інгредієнти:
Приготування
Чим жирніше використовується молоко, тим в результаті густіше вийде йогурт. Отже, кип'ятимо молоко, охолоджуємо до температури 37-40 градусів. Якщо ж ми беремо стерилізоване молоко, його кип'ятити не треба, достатньо просто підігріти до потрібної температури. В невеликій кількості молока розмішуємо активию і вливаємо масу у загальний обсяг. Ретельно розмішуємо до однорідності. Розливаємо суміш по банках, накриваємо кришками і ставимо в йогуртницю на 5-7 годин. Готовий йогурт спочатку ставимо в холодильник, щоб він добре загуснув, а вже потім приступаємо до дегустації. Його можна їсти просто так в чистому вигляді, а можна перед подачею в кожну порцію додати цукор, варення, джем або ж шматочки фруктів.
Йогурт з фруктами в йогуртниці – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Молоко підігріваємо до температури приблизно 37-40 градусів. Потім додаємо в нього закваску і добре

Простий натуральний йогурт без добавок можна використовувати для заправки салатів. А також в готовий продукт вже можна додавати різні добавки – горіхи, сухофрукти навіть злаки. Тоді порція йогурту перетвориться в дуже смачний і поживний сніданок.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як зробити йогурт в домашніх умовах?
Якщо ви не є шанувальником магазинних молочних продуктів, то описані далі рецепти безсумнівно вам сподобаються. Розповімо, як зробити власноруч

Як приготувати йогурт в йогуртниці?
Йогуртниця - дуже корисне придбання для вашої кухні, адже з її допомогою можна готувати не тільки домашній йогурт, але і кефір, ряжанку, сметану і

Домашній йогурт - рецепт
Домашні продукти набагато краще покупних - про це знають усі господині. А тому багато готують магазинні смакоти будинку. До них відноситься і йогурт.

Рецепт приготування йогурту в йогуртниці
Ніжний смак йогурту люблять абсолютно всі. А що якщо не купувати ці ласощі в магазинах, а готувати вдома, в йогуртниці? Користі від такого продукту

Йогурт з молока
Йогурт - корисний і смачний продукт. Чудовий варіант сніданку або перекусу. У магазинах продається багато його різновидів, але, скільки в ньому

Фруктовий йогурт
Фруктовий йогурт - чудове ласощі на сніданок і для дітей і для дорослих. І сьогодні ми детально розберемося, як її правильно зробити в домашніх