Як приготувати індичку шматочками в духовці?
Як відомо м'ясо є дуже корисним, поживним продуктом, з якого можна приготувати величезну кількість різноманітних страв. Але не завжди людям можна вживати той вид м'яса, що їм хочеться. Тому сьогодні ми будемо готувати дуже корисна для всіх м'ясо індички, яке буде безпечним для людей похилого віку і дітей. До того ж ми не будемо використовувати зайвих, не потрібних жирів, тому що приготуємо шматочки апетитною індички в духовці і підкажемо, як все це зробити, щоб вийшло смачно.
Інгредієнти:
реберна або спинна частина індички – 15 кг;
велика сіль – за смаком;
соєвий соус – 50 мл;
рідкий мед – 2 ст. ложки;
майонез – 2 ст. ложки;
рослинне масло – 1 ст. ложка.
Приготування
Цей рецепт для тих, хто любить м'ясо з невеликими кісточками, до того ж у індички реберна частина набагато мясистей, ніж у курки, тому тут є, що смачно поїсти, особливо якщо не зрізати грудинку. Отже, рубаємо невеликими шматочками м'ясо на кістках і натираємо його по своєму смаку крупною сіллю. В піалу з соєвим соусом додаємо рідкий мед і хороший, жирний майонез, а потім все розмішуємо до однорідної маси. Отриману суміш рівномірно виливаємо на шматочки обробленої індички, після перемішуємо їх з нею і викладаємо цю красу на промаслений пекарський лист. Накриваємо все достатнього розміру листом фольги і виставляємо індичку по центру прогрітій духовці до 210 градусів на 55 хвилин. Після чого ми знімаємо з страви фольгу і зарумяниваем її ще протягом 25 хвилин, зменшивши на 20 градусів температуру.
Інгредієнти:
індичка – 1/6 частина невеликий тушки;
картопля – 6-7 бульб;
перець, сіль – за смаком;
майонез – 100 г;
сметана – 100 р.
Приготування
Розбираємо обрану вами певну частину індички на порційні шматки. Очищені бульби картоплі нарізаємо великими шматочками і з'єднуємо їх з м'ясом. Індивідуально за смаком додаємо мелений перець і кухонну сіль. Для рівномірного розподілу спецій все перемішуємо і викладаємо у форму з жароміцного скла. В одній піалі з'єднуємо однаковий обсяг майонезу зі сметаною і заливаємо сумішшю підготовлену до запіканню блюдо, яке після зверху щільно прикривають фольгою і ставимо в духовку. Запекающаяся шматочками індичка з картоплею при 200 градусах в духовці наповнює своїм ароматом весь будинок. Готову страву дістаємо через 80 хвилин.
Інгредієнти:
філе індички – 12-13 кг;
молочна сироватка – 1 л;
сіль - за смаком;
чорнослив – 350-450 г;
мелений мускатний горіх – 2 ч. ложки.
Приготування
Чисте філе індички нарізаємо 3-4 сантиметровими шматочками і викладаємо їх у глибоку миску з налитої в неї молочною сироваткою, залишивши м'ясо в такому вигляді на годину. Потім відкидаємо все на друшляк, щоб стекла сироватка, а індичку присипаємо по своєму смаку приправляємо сіллю і мускатним горіхом. Чорнослив попередньо запарюємо в окропі, а через 20 хвилин злив з нього воду, нарізаємо сухофрукт на 3-4 поздовжні частини і додаємо його до шматочках підготовленої птиці. Руками перемішуємо м'ясо з чорносливом та викладаємо їх в рукав, який відразу розміщуємо на деку, який після виставляємо в прогрітий протягом 15 хвилин до 220 градусів духовку. Приготування індички шматочками з прекрасним ароматом і смаком чорносливу в духовці триває 1 годину 20 хвилин.
Рецепт індички, запеченої шматочками в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Цей рецепт для тих, хто любить м'ясо з невеликими кісточками, до того ж у індички реберна частина набагато мясистей, ніж у курки, тому тут є, що смачно поїсти, особливо якщо не зрізати грудинку. Отже, рубаємо невеликими шматочками м'ясо на кістках і натираємо його по своєму смаку крупною сіллю. В піалу з соєвим соусом додаємо рідкий мед і хороший, жирний майонез, а потім все розмішуємо до однорідної маси. Отриману суміш рівномірно виливаємо на шматочки обробленої індички, після перемішуємо їх з нею і викладаємо цю красу на промаслений пекарський лист. Накриваємо все достатнього розміру листом фольги і виставляємо індичку по центру прогрітій духовці до 210 градусів на 55 хвилин. Після чого ми знімаємо з страви фольгу і зарумяниваем її ще протягом 25 хвилин, зменшивши на 20 градусів температуру.
Як приготувати індичку шматочками з картоплею в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
Розбираємо обрану вами певну частину індички на порційні шматки. Очищені бульби картоплі нарізаємо великими шматочками і з'єднуємо їх з м'ясом. Індивідуально за смаком додаємо мелений перець і кухонну сіль. Для рівномірного розподілу спецій все перемішуємо і викладаємо у форму з жароміцного скла. В одній піалі з'єднуємо однаковий обсяг майонезу зі сметаною і заливаємо сумішшю підготовлену до запіканню блюдо, яке після зверху щільно прикривають фольгою і ставимо в духовку. Запекающаяся шматочками індичка з картоплею при 200 градусах в духовці наповнює своїм ароматом весь будинок. Готову страву дістаємо через 80 хвилин.
Індичка шматочками, запечена з чорносливом в духовці, в рукаві
Інгредієнти:
Приготування
Чисте філе індички нарізаємо 3-4 сантиметровими шматочками і викладаємо їх у глибоку миску з налитої в неї молочною сироваткою, залишивши м'ясо в такому вигляді на годину. Потім відкидаємо все на друшляк, щоб стекла сироватка, а індичку присипаємо по своєму смаку приправляємо сіллю і мускатним горіхом. Чорнослив попередньо запарюємо в окропі, а через 20 хвилин злив з нього воду, нарізаємо сухофрукт на 3-4 поздовжні частини і додаємо його до шматочках підготовленої птиці. Руками перемішуємо м'ясо з чорносливом та викладаємо їх в рукав, який відразу розміщуємо на деку, який після виставляємо в прогрітий протягом 15 хвилин до 220 градусів духовку. Приготування індички шматочками з прекрасним ароматом і смаком чорносливу в духовці триває 1 годину 20 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Індичка з чорносливом в духовці
Страви із запеченої птиці хороші тим, що урізноманітнити смак готового страви можна абсолютно різними компонентами. Наприклад, індичка, доповнена
Гомілка індички в духовці
З гомілки індички може вийти дуже шикарний обід, особливо якщо запекти її за нашими рекомендаціями. Далі докладно розповімо, як оригінально
Рецепт індички в духовці
Коли страви з курятини набридають, можна успішно замінити її дуже смачною і неймовірно корисною індичкою. А якщо ви не знаєте, як її приготувати, то
Крила індички в духовці
Індичка відрізняється особливо смачним і дієтичними якостями. Будь-яка частина цієї птиці хороша в запеченому, тушкованому та смаженому вигляді. А
Індичка, запечена у фользі
Індичка - корисне м'ясо, за своїми смаковими якостями ні чим не уступає курці. І самим здоровим способом його приготування є запікання. І зараз ми
Індичка, запечена в рукаві
Індичка - корисне, дієтичне м'ясо, з якого можна приготувати безліч цікавих страв. І сьогодні мова піде про індички, запеченої в рукаві. Таке смачне