Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Свиняча рулька - рецепт

Свиняча рулька - рецепт

20-03-2016, 20:16
717
Свиняча рулька - рецепт
Страви з свинячої рульки для багатьох є чимось складним і недоступним. Але насправді це абсолютно хибна думка. Свиняча рулька з-за своєї особливості вимагає, звичайно, тривалої теплової обробки, але в іншому все дії технологічного процесу досить прості і впорається з ними навіть недосвідчена господиня.
Пропонуємо випробувати рецепт приготування апетитною рум'яною і неймовірно пікантною свинячий рульки у пиві по-баварськи, а також зробити з неї смачний м'ясний рулет, який з упевненістю замінить не надто корисні ковбасні вироби. Ви будете приємно здивовані приголомшливим смаком даних страв і досить простим, незважаючи на тривалість, приготуванням.

Рецепт приготування запеченої свинячої рульки по-баварськи в духовці


Інгредієнти:

  • велика свиняча рулька – 1 шт.;

  • пиво світле або темне на вибір – 15-2 л;

  • спеції для бульйону:

  • одна велика ріпчаста цибулина;

  • одна середня морква;

  • невеликий корінь петрушки;

  • половина кореня селери;

  • п'ять лаврових листочків;

  • за кілька горошин чорного і запашного перцю;

  • столова ложка кухонної солі;

  • спеції для запікання:

  • гірчиця їдальня – 30 г;

  • мед квітковий – 35 г;

  • три зубці часнику.


  • Приготування
    Для початку підготуємо свинячу рульку. При наявності щетини смалимо її над вогнем, а потім ретельно промиваємо під проточною водою, зчищаючи забруднення щіткою або зскрібаючи ножем. Тепер укладаємо продукт в підходящу за розміром каструлю і заливаємо пивом до повного покриття. Додаємо туди ж очищену цибулину цілком і коріння, кидаємо горошки перцю, сіль і лаврове листя і варимо на помірному вогні від двох до трьох годин в залежності від розміру.
    Після цього виймаємо рульку з бульйону, нашпиговываем очищеними зубцями часничку, зверху натираємо сумішшю гірчиці і меду і ставимо в духовку, попередньо прогрів її до 210 градусів. Витримуємо при такій температурі страва до придбання ним бажаної ступеня підрум'янення, періодично відкриваючи духовку і поливаючи рульку соками з дека.

    Рулет з вареної свинячої рульки - рецепт


    Інгредієнти:

  • велика свиняча рулька;

  • щіпка солі;

  • кілька пучок меленого чорного перцю;

  • два-три зубці часнику;

  • велика ріпчаста цибулина;

  • велика морква;

  • невеликий корінь петрушки;

  • половина середнього кореня селери;

  • п'ять горошин запашного перцю;

  • десять горошин чорного перцю;

  • два лаврових листа.


  • Приготування
    Свинячу рульку готуємо також як і для запікання. Смалимо наявну щетину і ретельно промиваємо виріб під проточною водою, зскрібаючи забруднення. Потім укладаємо продукт в каструлю і заливаємо до повного покриття і ще трохи фільтрованою водою. Додаємо туди ж очищені корені петрушки, моркви і селери, цибулину цілком, кидаємо горошини чорного і запашного перчика і листочки лавра. Підсолюємо воду, щоб вона була зовсім трохи пересолена і ставимо ємність з вмістом на вогонь. Після закипання знімаємо піну і варимо
    Свиняча рулька - рецепт
    рульку в бульйоні від двох до трьох з половиною годин, в залежності від розміру продукту. В результаті ступінь готовності повинна бути такою, щоб можна було легко відокремити кістки від м'якоті.
    По готовності витягаємо рульку на блюдо, розрізаємо з більш м'ясистою боку і виймаємо кістка. Даємо охолонути, а потім приправляємо м'якоть по всьому периметру меленим чорним перцем або меленої сумішшю перчиком, притрушиваем перетертим або пропущеним через прес часником і при необхідності (якщо м'ясо вийшло малосоленым) сіллю. Тепер звертаємо м'ясо за допомогою відрізу харчової плівки рулетом і ретельно стягаємо. Поміщаємо на два-три години рулет під прес, а потім ставимо в холодильник для повного охолодження.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати рульку?
    Як приготувати рульку?
    Щоб приготувати чудове святкове блюдо, можна просто запекти звичайну рульку, але іноді цього зовсім недостатньо. Тому далі запропонуємо чудові
    Рулька в пиві
    Рулька в пиві
    Свиняча рулька в пиві - універсальне блюдо для будь-якого застілля. Не пошкодуйте часу на його приготування, і ви будете винагороджені щедрими
    Рулька по-баварськи
    Рулька по-баварськи
    Якщо ви плануєте дружні посиденьки з обов'язковим застіллям, наші рецепти будуть дуже до речі. Не пошкодуйте свого часу на приготування рульки
    Свиняча рулька в мультиварці
    Свиняча рулька в мультиварці
    Свиняча рулька - чудове блюдо, як святкового, так і повсякденне. Якщо у вас є мультиварка, то вам пощастило подвійно - рулька в неї виходить
    Свиняча рулька, запечена в духовці
    Свиняча рулька, запечена в духовці
    Запечена свиняча рулька - відмінне блюдо для дружніх посиденьок з пивом. Почати готувати її краще заздалегідь, щоб дати м'ясу добре промаринуватися,
    Рулет зі свинячої рульки
    Рулет зі свинячої рульки
    Рулет зі свинячої рульки - чудова закуска на святковий або фуршетний стіл. У нашій статті ми розглянемо кілька оригінальних варіантів створення цієї