Свинина в цибулинні в домашніх умовах
Свинина в цибулинні в домашніх умовах виходить напрочуд делікатним і з легкістю тане в роті. Такий продукт з виглядом нагадує копченость, але не містить шкоди, зазвичай властивого всім видам м'яса, що піддавалися копченню. Словом, це натуральна і неймовірно проста у приготування закуска, яка послужить гарну службу усім, хто хоче відмовитися від покупних м'ясних продуктів на користь домашніх.
Такий рулет бажано готувати з підчеревини, оскільки крім сала вона містить ще й прошарки м'яса, які дивно розм'якшуються після нетривалого проварювання.
Інгредієнти:
підчеревина - 18 кг;
ріпчаста цибуля - 220 г;
цибулиння - 2 ст.;
часник - 4-5 зубків;
лавр - 3 аркуша;
чорний перець (горошок) - 1 ч. ложка.
Приготування
Сполоснувши свинячу підчеревину, обсушіть її, а потім зробіть поперечні надрізи по всій поверхні, які зіграють роль «кишеньок» для наших ароматних добавок. Надрізаний шматок натріть сіллю і покладіть в надрізи роздавлений часник і листя лавра. Поверніть підчеревину в рулет і обмотайте мотузкою. Прийміть за бульйон, для якого покладіть розрізану цибулю в каструлю з кількома літрами води. Коду вода закипить, додайте сіль (обережно, не забувайте що рулет вже посолен), покладіть лушпиння і горошини перцю. Покладіть рулет в цибульний відвар і готуйте протягом години при несильному вогні. Далі свинину, варену в цибулинні залишають в бульйоні до повного охолодження, поміщають поверх сита і залишають на добу під вантажем.
Для цього рецепта навпаки краще брати м'ясисті шматки з невеликими прошарками жиру. Після виварювання готову буженину слід повністю охолодити, тонко нарізати і подавати до холодних закусках або у складі м'ясної нарізки .
Інгредієнти:
свинина (ошийок) - 13 кг;
лавр - 3 аркуша;
часник - 1 головка+3 зубки;
цибулиння - 1 ст.;
паприка мелена - 1 ч. ложка.
Приготування
Перед тим, як зварити свинину в цибулинні, промийте і обсушіть шматок. Покладіть свинячий ошийок в каструлю з водою так, щоб той виявився покритий рідиною. Коли рідина закипить, зніміть шум з поверхні, покладіть лавр, головку часнику і дуже щедро посоліть воду, щоб розчин був пересолений. Далі киньте цибульне лушпиння, зменшіть жар і залиште буженину з свинини в цибулинні чекати близько двох годин. Готовий продукт охолодіть прямо у розсолі, потім обсушіть і натріть подрібненим часником в суміші з паприкою.
Рулет зі свинини варена в лушпинні цибулі
Такий рулет бажано готувати з підчеревини, оскільки крім сала вона містить ще й прошарки м'яса, які дивно розм'якшуються після нетривалого проварювання.
Інгредієнти:
Приготування
Сполоснувши свинячу підчеревину, обсушіть її, а потім зробіть поперечні надрізи по всій поверхні, які зіграють роль «кишеньок» для наших ароматних добавок. Надрізаний шматок натріть сіллю і покладіть в надрізи роздавлений часник і листя лавра. Поверніть підчеревину в рулет і обмотайте мотузкою. Прийміть за бульйон, для якого покладіть розрізану цибулю в каструлю з кількома літрами води. Коду вода закипить, додайте сіль (обережно, не забувайте що рулет вже посолен), покладіть лушпиння і горошини перцю. Покладіть рулет в цибульний відвар і готуйте протягом години при несильному вогні. Далі свинину, варену в цибулинні залишають в бульйоні до повного охолодження, поміщають поверх сита і залишають на добу під вантажем.
Свинина в цибулинні – рецепт
Для цього рецепта навпаки краще брати м'ясисті шматки з невеликими прошарками жиру. Після виварювання готову буженину слід повністю охолодити, тонко нарізати і подавати до холодних закусках або у складі м'ясної нарізки .
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як зварити свинину в цибулинні, промийте і обсушіть шматок. Покладіть свинячий ошийок в каструлю з водою так, щоб той виявився покритий рідиною. Коли рідина закипить, зніміть шум з поверхні, покладіть лавр, головку часнику і дуже щедро посоліть воду, щоб розчин був пересолений. Далі киньте цибульне лушпиння, зменшіть жар і залиште буженину з свинини в цибулинні чекати близько двох годин. Готовий продукт охолодіть прямо у розсолі, потім обсушіть і натріть подрібненим часником в суміші з паприкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Варена грудинка в цибулинні
Здивуйте гостей чудовою закускою власного приготування, адже ми пропонуємо найпростіші її рецепти. Розповімо, як зварити свинячу грудинку в маринаді
Засолювання сала в домашніх умовах
Вважається, що засолювання сала - це складний процес, який не кожній жінці під силу. Однак, вивчивши докладні рецепти, наведені далі у вас вийде
Сало в цибулинні в домашніх умовах
Більшість любителів сала, спробувавши безліч способів його приготування або засолювання стверджують, що найсмачнішим є саме копчене. Однак не завжди
Як приготувати свинячу грудинку в цибулинні?
Свиняча грудинка в цибулинні може стати відмінною альтернативою магазинною ковбасою. Процес її приготування досить простий і не вимагає ніяких
Грудинка в цибулинні
Сьогодні ми розповімо вам, як зробити смачну грудинку в цибулинні. Принадність рецепту в тому, що грудинка набуває вигляду копченого м'яса і виходить
Сало в цибулинні – рецепти
Виявляється, в цибулинні можна фарбувати не тільки яйця до Великодня, але і сало. Лушпиння прийде салу коричневе забарвлення, яка створює враження