Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Свинина в цибулинні в домашніх умовах

Свинина в цибулинні в домашніх умовах

14-03-2016, 19:48
869
Свинина в цибулинні в домашніх умовах
Свинина в цибулинні в домашніх умовах виходить напрочуд делікатним і з легкістю тане в роті. Такий продукт з виглядом нагадує копченость, але не містить шкоди, зазвичай властивого всім видам м'яса, що піддавалися копченню. Словом, це натуральна і неймовірно проста у приготування закуска, яка послужить гарну службу усім, хто хоче відмовитися від покупних м'ясних продуктів на користь домашніх.

Рулет зі свинини варена в лушпинні цибулі


Такий рулет бажано готувати з підчеревини, оскільки крім сала вона містить ще й прошарки м'яса, які дивно розм'якшуються після нетривалого проварювання.
Інгредієнти:

  • підчеревина - 18 кг;

  • ріпчаста цибуля - 220 г;

  • цибулиння - 2 ст.;

  • часник - 4-5 зубків;

  • лавр - 3 аркуша;

  • чорний перець (горошок) - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Сполоснувши свинячу підчеревину, обсушіть її, а потім зробіть поперечні надрізи по всій поверхні, які зіграють роль «кишеньок» для наших ароматних добавок. Надрізаний шматок натріть сіллю і покладіть в надрізи роздавлений часник і листя лавра. Поверніть підчеревину в рулет і обмотайте мотузкою. Прийміть за бульйон, для якого покладіть розрізану цибулю в каструлю з кількома літрами води. Коду вода закипить, додайте сіль (обережно, не забувайте що рулет вже посолен), покладіть лушпиння і горошини перцю. Покладіть рулет в цибульний відвар і готуйте протягом години при несильному вогні. Далі свинину, варену в цибулинні залишають в бульйоні до повного охолодження, поміщають поверх сита і залишають на добу під вантажем.

    Свинина в цибулинні – рецепт


    Для цього рецепта навпаки краще брати м'ясисті шматки з невеликими прошарками жиру. Після виварювання готову буженину слід повністю охолодити, тонко нарізати і подавати до холодних закусках або у складі м'ясної нарізки .
    Інгредієнти:

  • свинина (ошийок) - 13 кг;

  • лавр - 3 аркуша;

  • часник - 1 головка+3 зубки;

  • цибулиння - 1 ст.;

  • паприка мелена - 1 ч. ложка.
  • Свинина в цибулинні в домашніх умовах


    Приготування
    Перед тим, як зварити свинину в цибулинні, промийте і обсушіть шматок. Покладіть свинячий ошийок в каструлю з водою так, щоб той виявився покритий рідиною. Коли рідина закипить, зніміть шум з поверхні, покладіть лавр, головку часнику і дуже щедро посоліть воду, щоб розчин був пересолений. Далі киньте цибульне лушпиння, зменшіть жар і залиште буженину з свинини в цибулинні чекати близько двох годин. Готовий продукт охолодіть прямо у розсолі, потім обсушіть і натріть подрібненим часником в суміші з паприкою.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Варена грудинка в цибулинні
    Варена грудинка в цибулинні
    Здивуйте гостей чудовою закускою власного приготування, адже ми пропонуємо найпростіші її рецепти. Розповімо, як зварити свинячу грудинку в маринаді
    Засолювання сала в домашніх умовах
    Засолювання сала в домашніх умовах
    Вважається, що засолювання сала - це складний процес, який не кожній жінці під силу. Однак, вивчивши докладні рецепти, наведені далі у вас вийде
    Сало в цибулинні в домашніх умовах
    Сало в цибулинні в домашніх умовах
    Більшість любителів сала, спробувавши безліч способів його приготування або засолювання стверджують, що найсмачнішим є саме копчене. Однак не завжди
    Як приготувати свинячу грудинку в цибулинні?
    Як приготувати свинячу грудинку в цибулинні?
    Свиняча грудинка в цибулинні може стати відмінною альтернативою магазинною ковбасою. Процес її приготування досить простий і не вимагає ніяких
    Грудинка в цибулинні
    Грудинка в цибулинні
    Сьогодні ми розповімо вам, як зробити смачну грудинку в цибулинні. Принадність рецепту в тому, що грудинка набуває вигляду копченого м'яса і виходить
    Сало в цибулинні – рецепти
    Сало в цибулинні – рецепти
    Виявляється, в цибулинні можна фарбувати не тільки яйця до Великодня, але і сало. Лушпиння прийде салу коричневе забарвлення, яка створює враження