Яловичина, запечена в духовці
Сьогодні ми розповімо вам, як швидко і одночасно смачно запекти яловичину в духовці. Блюдо виходить соковитим, ароматним, чудово прикрасить будь-який стіл і стане вашим коронною стравою.
Інгредієнти:
шматок свіжої яловичини – 1 кг;
морква – 40 г;
соус соєвий – 60 мл;
спеції.
Приготування
Шматок яловичини промиваємо, промаківающімі паперовою серветкою і натираємо гарненько дрібною сіллю і меленим перцем. Далі кладемо м'ясо в глибоку миску, поливаємо соєвим соусом, видавлюємо через прес кілька зубчиків очищеного часнику, перемішуємо і залишаємо на 40 хвилин маринуватися. Потім шпигуємо яловичину залишилися подрібненим часником і шматочками сирої морквини, зробивши в яловичині невеликі розрізи. Підготовлений шматок викладаємо в рукав, зав'язуємо туго кінці і відправляємо в гарячу духовку. Через 50 хвилин пакет акуратно розрізаємо і підрум'янюємо страву ще 10 хвилин до появи скоринки.
Інгредієнти:
цибулина – 1 шт.;
яловичина – 330 г;
картопля – 345 г;
масло рослинне – 15 мл;
майонез;
спеції ;
моцарелла - 45 р.
Приготування
Яловичину обполіскуємо, обсушуємо і нарізаємо шматочками невеликих розмірів. Далі викладаємо їх на стіл і відбиваємо кухонним молотком. Цибуля обробляємо, шаткуємо кільцями, картоплю нарізаємо тонкими кружечками. Круглу форму промазуємо маслом, викладаємо яловичі шматочки і приправляємо сіллю і меленим червоним і чорним перцем. Зверху викладаємо кільця ріпчастої цибулі і розподіляємо кружечки картоплі. Промазуємо поверхню майонезом, накриваємо фольгою і ставимо форму в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаємо страву приблизно 50 хвилин, а за 15 хвилин до закінчення приготування фольгу знімаємо і підрум'янюємо картоплю до готовності, посипавши за бажанням сиром моцарелла. Подаємо яловичину з картоплею в гарячому вигляді, доповнивши свіжими овочами або легким салатом.
Інгредієнти:
яловичина (м'якоть) – 1 кг;
бекон – 290 г;
гірчиця – 5 ч. ложок;
базилік – 1 ч. ложка;
червона мелена паприка – щіпка;
часник – 4 зубчики;
вода – 50 мл;
спеції.
Приготування
Щоб смачно запекти яловичину в духовці у фользі, в м'ясі робимо неглибокі надрізи і вставляємо подрібнений часник. Рівномірним шаром наносимо гірчицю і підсолюємо за смаком. Викладаємо яловичину в глибоку посуд, додаємо трохи холодної води і кладемо м'ясо на 3 години в холодильник маринуватися. Тим часом беремо бекон, нарізаємо його довгими смужками і приправляємо меленою паприкою і сіллю. Вистилаємо Форму фольгою, викладаємо на неї замариноване м'ясо і зверху рівномірними рядами розподіляємо бекон. Накриваємо листом фольги, добре запечатуємо і запікаємо яловичину близько години в духовці при 220 градусах.
Інгредієнти:
яловичина свіжа – 500 г;
помідор – 2 шт.;
перець болгарський – 1 шт.;
морква – 40 г;
цибулина – 40 г;
зелений заморожений горошок і кукурудза – 200 г;
олія рослинна;
розмарин – 2 гілочки;
спеції.
Приготування
М'ясо обробляємо і рубаємо невеликими шматочками. Тепер обробляємо всі овочі і подрібнюємо їх: цибулю – кільцями, перець – соломкою, помідори – кубиками, а моркву натираємо довгими смужками на крупній терочке. Викладаємо всі овочі та м'ясо шарами в промаслений скляну форму, солимо і приправляємо за смаком меленим перцем. Зверху кидаємо кілька гілочок сухого розмарину, ставимо в духовку, накриваємо фольгою й запікаємо 45 хвилин.
Яловичина, запечена в духовці в рукаві шматком
Інгредієнти:
Приготування
Шматок яловичини промиваємо, промаківающімі паперовою серветкою і натираємо гарненько дрібною сіллю і меленим перцем. Далі кладемо м'ясо в глибоку миску, поливаємо соєвим соусом, видавлюємо через прес кілька зубчиків очищеного часнику, перемішуємо і залишаємо на 40 хвилин маринуватися. Потім шпигуємо яловичину залишилися подрібненим часником і шматочками сирої морквини, зробивши в яловичині невеликі розрізи. Підготовлений шматок викладаємо в рукав, зав'язуємо туго кінці і відправляємо в гарячу духовку. Через 50 хвилин пакет акуратно розрізаємо і підрум'янюємо страву ще 10 хвилин до появи скоринки.
Яловичина, запечена в духовці з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину обполіскуємо, обсушуємо і нарізаємо шматочками невеликих розмірів. Далі викладаємо їх на стіл і відбиваємо кухонним молотком. Цибуля обробляємо, шаткуємо кільцями, картоплю нарізаємо тонкими кружечками. Круглу форму промазуємо маслом, викладаємо яловичі шматочки і приправляємо сіллю і меленим червоним і чорним перцем. Зверху викладаємо кільця ріпчастої цибулі і розподіляємо кружечки картоплі. Промазуємо поверхню майонезом, накриваємо фольгою і ставимо форму в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаємо страву приблизно 50 хвилин, а за 15 хвилин до закінчення приготування фольгу знімаємо і підрум'янюємо картоплю до готовності, посипавши за бажанням сиром моцарелла. Подаємо яловичину з картоплею в гарячому вигляді, доповнивши свіжими овочами або легким салатом.
Рецепт запеченої яловичини з беконом в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Щоб смачно запекти яловичину в духовці у фользі, в м'ясі робимо неглибокі надрізи і вставляємо подрібнений часник. Рівномірним шаром наносимо гірчицю і підсолюємо за смаком. Викладаємо яловичину в глибоку посуд, додаємо трохи холодної води і кладемо м'ясо на 3 години в холодильник маринуватися. Тим часом беремо бекон, нарізаємо його довгими смужками і приправляємо меленою паприкою і сіллю. Вистилаємо Форму фольгою, викладаємо на неї замариноване м'ясо і зверху рівномірними рядами розподіляємо бекон. Накриваємо листом фольги, добре запечатуємо і запікаємо яловичину близько години в духовці при 220 градусах.
Яловичина, запечена в духовці з овочами
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо обробляємо і рубаємо невеликими шматочками. Тепер обробляємо всі овочі і подрібнюємо їх: цибулю – кільцями, перець – соломкою, помідори – кубиками, а моркву натираємо довгими смужками на крупній терочке. Викладаємо всі овочі та м'ясо шарами в промаслений скляну форму, солимо і приправляємо за смаком меленим перцем. Зверху кидаємо кілька гілочок сухого розмарину, ставимо в духовку, накриваємо фольгою й запікаємо 45 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як смачно тушити яловичину?
Не треба бути супер-кулінаром, щоб приготувати дуже смачне м'ясо. Використовуючи запропоновані далі рецепти, ви без праці зможете створити чудовий
Як смачно приготувати яловичину в духовці?
З яловичини можна приготувати безліч різноманітних страв, однак якщо ви - новачок у кулінарії, то рекомендуємо почати з запікання цього м'яса в
Курка з картоплею в фользі в духовці
Курка в компанії картоплі, запечена у фользі - це завжди безпрограшний варіант приготування страви, якщо гості вже на порозі. Далі розповімо, як
Яловичина, запечена у фользі
Незважаючи на те, що яловичина - м'ясо досить специфічне і приготування страви на її основі вимагає трохи навичок і знань, при цьому з запіканням її
Яловичина під сиром в духовці
Кожне м'ясо вимагає особливих умов приготування. От наприклад, ви знаєте, як приготувати яловичину під сирною скоринкою в духовці? Якщо ні, то наша
Яловичина у фользі
Яловичина, запечена шматком у фользі, може одночасно бути і вишуканим святковим частуванням, і ситним блюдом на простому сімейній вечері. Пропонуємо