Гриби, тушковані в сметані
![Гриби, тушковані в сметані Гриби, тушковані в сметані](/uploads/posts/2015-12/gribi-tushkovan-v-smetan_981.jpeg)
Гриби, тушковані в сметані з цибулею - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для гасіння в сметані з цибулею підійдуть, як білі гриби або будь-які інші лісові, так і звичайні печериці. Лісові грибочки необхідно попередньо ретельно вимити, при необхідності очистити і відварити протягом приблизно п'ятнадцяти-двадцяти хвилин.
На розпечену сковороду з рафінованою олією викладаємо підготовлені належним чином гриби і смажимо до підрум'янення. Потім додаємо півкільця цибулі або шалот і смажимо разом з грибами пару хвилин. Тепер закладаємо дрібно нарубану зелень, сметану і тушкуємо під кришкою на вогні слабкої інтенсивності протягом десяти хвилин. В кінці приготування приправляємо страву сіллю і меленим чорним перцем. При бажанні можна урізноманітнити його смак додаванням пряних трав і спецій.
Гриби, тушковані в сметані в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Перш ніж приступити до гасіння грибочків в мультиварці, для початку їх ретельно промиємо, при необхідності очистимо й наріжемо. Якщо ви використовуєте лісові гриби, то їх краще попередньо відварити протягом п'ятнадцяти-двадцяти хвилин.
Закладаємо підготовлені грибочки в мультикастрюлю, додаємо півкільця або кубики цибулі, викладаємо сметану, приправляємо сіллю і меленим чорним перцем і вибираємо на дисплеї функцію «Гасіння». Готуємо страву до сигналу, а потім відкриваємо кришку пристрою, додаємо дрібненько нарізану свіжу зелень, прикриваємо кришкою і даємо тушкованим грибам трохи настоятися.
Як приготувати тушковані гриби в сметані з сиром?
Інгредієнти:
![Гриби, тушковані в сметані Гриби, тушковані в сметані](/uploads/posts/2015-12/gribi-tushkovan-v-smetan_692.jpeg)
Приготування
Підготовлені як слід і подрібнені гриби викладаємо в сковороду, в якій попередньо обсмажимо цибулю і тушкуємо на помірному вогні під кришкою протягом тридцяти хвилин. Тепер приправляємо грибну масу з цибулею сіллю, перцем, додаємо сметану і тушкуємо ще пару хвилин. Далі вливаємо воду з розведеною в ній борошном і протушиваем протягом семи хвилин, помішуючи. Твердий сир пропускаємо через тертку, закладаємо до грибів і даємо розплавитися.
По готовності подаємо страву з дрібненько нашаткованої свіжою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
![М'ясо з грибами в сметанному соусі](/uploads/posts/2015-12/myaso-z-gribami-v-smetannomu-sous_841.jpeg)
М'ясо з грибами в сметанному соусі
Гриби, додані в практично будь-яку страву, здатні кардинально перетворити його, доповнюючи особливим неповторним смаком і чудовим ароматом. Далі
![Курка в сметанному соусі в мультиварці](/uploads/posts/2015-12/kurka-v-smetannomu-sous-v-multivarc_501.jpeg)
Курка в сметанному соусі в мультиварці
Приготувати курку - справа не хитра, особливо якщо скористатися запропонованими далі рецептами. Представляємо три неймовірних варіанти чудової страви
![Кальмари, тушковані в сметані з цибулею](/uploads/posts/2015-09/kalmari-tushkovan-v-smetan-z-cibuleyu_351.jpeg)
Кальмари, тушковані в сметані з цибулею
Кальмари - це цілком доступний делікатес, який продається в замороженому вигляді, в кожному магазині. Рецептів його приготування багато, проте багато
![Курячі сердечка, тушковані в сметані](/uploads/posts/2015-09/kuryach-serdechka-tushkovan-v-smetan_311.jpeg)
Курячі сердечка, тушковані в сметані
Для любителів субпродуктів ми зібрали кілька досить оригінальних рецептів тушкованих курячих сердечок. Розповімо, як зробити їх неймовірно м'яким, в
![Кабачки, тушковані в сметані](/uploads/posts/2015-09/kabachki-tushkovan-v-smetan_811.jpeg)
Кабачки, тушковані в сметані
Кабачок, мабуть, самий універсальний овоч. З нього готують стільки різноманітних страв, що часом можна розгубитися у варіантах. Пропонуємо найбільш
![Гриби, тушковані в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/gribi-tushkovan-v-multivarc_551.jpeg)
Гриби, тушковані в мультиварці
Страви з грибами - це не тільки смачно, але й дуже корисно, якщо їх правильно приготувати. І в цьому нам допоможе універсальна кухонна помічниця -