Як приготувати смачні сирники?
Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати смачні сирники, які сподобаються навіть тим, хто не їсть сир в чистому вигляді! Вони виходять неймовірно пишними, ніжними і просто тануть у роті.
Інгредієнти:
сир – 200 г;
борошно – 70 г;
яйце – 2 шт.;
цукор – 3 ст. ложки;
ванілін.
Приготування
Сир протираємо гарненько через сито або перекручуємо через м'ясорубку. Потім окремо змішуємо пшеничне борошно з цукром і додаємо ванілін. Висипаємо сухі інгредієнти в сир і ретельно перемішуємо. Далі, формуємо вологими руками невеликі сирники і обсмажуємо їх у розігрітому маслі на сковороді, а потім подаємо до столу, поливши згущеним молоком або сметаною.
Інгредієнти:
манна крупа – 30 г;
сир – 500 г;
сіль – пучки;
борошно – 50 р;
яйце – 1 шт.;
сода харчова – щіпка;
цукор – 05 ст. ложки.
Для начинки:
яблуко – 2 шт.;
масло вершкове – 2 ст. ложки;
цукор – 1 ст. ложка.
Приготування
Спочатку давайте приготуємо начинку: яблуко обполіскуємо, витираємо, очищаємо і нарізаємо маленькими кубиками. Потім підсмажуємо їх на вершковому маслі, додаємо трохи цукру, розмішуємо і знімаємо з вогню. У миску розбиваємо куряче яйце і збиваємо його міксером до однорідного стану. Додаємо ванілін, додаємо сіль і цукор. Далі викладаємо отриману масу сир, додаємо соду і всипаємо частинами борошно і манку. Гарненько вимішуємо тісто до м'якого і злегка липкого стану. Після цього даємо йому постояти близько години, щоб манна крупа як слід, розбухла. Обробний стіл трохи присипаємо борошном і ложкою набираємо невелику порцію тіста. Скачуємо з неї кульку, а потім розминаємо його в коржик і в середину викладаємо трохи фруктової начинки. Формуємо невеликі сирники і обсмажуємо їх у розігрітому рослинному маслечко до одержання рум'яної скоринки.
Інгредієнти:
крупа манна – 3 ст. ложки;
сир – 200 г;
яйце – 1 шт.;
мак – за смаком;
цукор дрібний – 2 ст. ложки.
Приготування
Спочатку сир протираємо через сито, а мак висипаємо в миску і заливаємо на 10 хвилин окропом. Потім змішуємо манну крупу з сиром, кладемо за смаком цукор і мак. Ретельно все перемішуємо, формуємо невеликі сирники, викладаємо їх на деко і випікаємо в духовці 15 хвилин при температурі 170 градусів.
Як приготувати смачні сирники з сиру?
Інгредієнти:
Приготування
Сир протираємо гарненько через сито або перекручуємо через м'ясорубку. Потім окремо змішуємо пшеничне борошно з цукром і додаємо ванілін. Висипаємо сухі інгредієнти в сир і ретельно перемішуємо. Далі, формуємо вологими руками невеликі сирники і обсмажуємо їх у розігрітому маслі на сковороді, а потім подаємо до столу, поливши згущеним молоком або сметаною.
Як приготувати смачні і пишні сирники?
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Спочатку давайте приготуємо начинку: яблуко обполіскуємо, витираємо, очищаємо і нарізаємо маленькими кубиками. Потім підсмажуємо їх на вершковому маслі, додаємо трохи цукру, розмішуємо і знімаємо з вогню. У миску розбиваємо куряче яйце і збиваємо його міксером до однорідного стану. Додаємо ванілін, додаємо сіль і цукор. Далі викладаємо отриману масу сир, додаємо соду і всипаємо частинами борошно і манку. Гарненько вимішуємо тісто до м'якого і злегка липкого стану. Після цього даємо йому постояти близько години, щоб манна крупа як слід, розбухла. Обробний стіл трохи присипаємо борошном і ложкою набираємо невелику порцію тіста. Скачуємо з неї кульку, а потім розминаємо його в коржик і в середину викладаємо трохи фруктової начинки. Формуємо невеликі сирники і обсмажуємо їх у розігрітому рослинному маслечко до одержання рум'яної скоринки.
Як приготувати смачні сирники в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку сир протираємо через сито, а мак висипаємо в миску і заливаємо на 10 хвилин окропом. Потім змішуємо манну крупу з сиром, кладемо за смаком цукор і мак. Ретельно все перемішуємо, формуємо невеликі сирники, викладаємо їх на деко і випікаємо в духовці 15 хвилин при температурі 170 градусів.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пишні сирники із сиру
Сирні сирники - це чудовий початок дня, якщо ви вирішите зробити їх на сніданок. Пропонуємо цікаві рецепти їх приготування і розповімо кілька
Пишні сирники
Рецептів сирників існує безліч, як і їх шанувальників. Традиційно їх готують з жирного сиру з борошном або манкою. Однак не у всіх вони виходять
Сирники з яблуками
Сирники - відмінне блюдо для сніданку. Але постійно готувати звичайні сирники нецікаво, тому їх можна урізноманітнити різними фруктами. Давайте
Сирники в духовці - рецепт
Всіма улюблені сирники можна не тільки посмажити на сковороді, але і приготувати в духовці. Як це зробити, ми розповімо в цій статті. Часу на
Сирники з бананом
Сирники - чудове блюдо на сніданок для всієї родини. А приготувати його зовсім нескладно. І сьогодні мова піде про смачні сирники з бананом. Ми
Сирники з кукурудзяним борошном
Сирники - смачне блюдо для завтра. Готувати його можна з різними інгредієнтами. Навіть необов'язково на пшеничному борошні. І сьогодні ми розповімо,