Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати смачні сирники, які сподобаються навіть тим, хто не їсть сир в чистому вигляді! Вони виходять неймовірно пишними, ніжними і просто тануть у роті.
Як приготувати смачні сирники з сиру?
Інгредієнти: сир – 200 г; борошно – 70 г; яйце – 2 шт.; цукор – 3 ст. ложки; ванілін. Приготування Сир протираємо гарненько через сито або перекручуємо через м'ясорубку. Потім окремо змішуємо пшеничне борошно з цукром і додаємо ванілін. Висипаємо сухі інгредієнти в сир і ретельно перемішуємо. Далі, формуємо вологими руками невеликі сирники і обсмажуємо їх у розігрітому маслі на сковороді, а потім подаємо до столу, поливши згущеним молоком або сметаною.
Як приготувати смачні і пишні сирники?
Інгредієнти: манна крупа – 30 г; сир – 500 г; сіль – пучки; борошно – 50 р; яйце – 1 шт.; сода харчова – щіпка; цукор – 05 ст. ложки. Для начинки:
яблуко – 2 шт.; масло вершкове – 2 ст. ложки; цукор – 1 ст. ложка. Приготування Спочатку давайте приготуємо начинку: яблуко обполіскуємо, витираємо, очищаємо і нарізаємо маленькими кубиками. Потім підсмажуємо їх на вершковому маслі, додаємо трохи цукру, розмішуємо і знімаємо з вогню. У миску розбиваємо куряче яйце і збиваємо його міксером до однорідного стану. Додаємо ванілін, додаємо сіль і цукор. Далі викладаємо отриману масу сир, додаємо соду і всипаємо частинами борошно і манку. Гарненько вимішуємо тісто до м'якого і злегка липкого стану. Після цього даємо йому постояти близько години, щоб манна крупа як слід, розбухла. Обробний стіл трохи присипаємо борошном і ложкою набираємо невелику порцію тіста. Скачуємо з неї кульку, а потім розминаємо його в коржик і в середину викладаємо трохи фруктової начинки. Формуємо невеликі сирники і обсмажуємо їх у розігрітому рослинному маслечко до одержання рум'яної скоринки.
Як приготувати смачні сирники в духовці?
Інгредієнти: крупа манна – 3 ст. ложки; сир – 200 г; яйце – 1 шт.; мак – за смаком; цукор дрібний – 2 ст. ложки. Приготування Спочатку сир протираємо через сито, а мак висипаємо в миску і заливаємо на 10 хвилин окропом. Потім змішуємо манну крупу з сиром, кладемо за смаком цукор і мак. Ретельно все перемішуємо, формуємо невеликі сирники, викладаємо їх на деко і випікаємо в духовці 15 хвилин при температурі 170 градусів.