Вернуться назад Распечатать

Як приготувати смачні сирники?

Як приготувати смачні сирники?
Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати смачні сирники, які сподобаються навіть тим, хто не їсть сир в чистому вигляді! Вони виходять неймовірно пишними, ніжними і просто тануть у роті.

Як приготувати смачні сирники з сиру?


Інгредієнти:

  • сир – 200 г;

  • борошно – 70 г;

  • яйце – 2 шт.;

  • цукор – 3 ст. ложки;

  • ванілін.


  • Приготування
    Сир протираємо гарненько через сито або перекручуємо через м'ясорубку. Потім окремо змішуємо пшеничне борошно з цукром і додаємо ванілін. Висипаємо сухі інгредієнти в сир і ретельно перемішуємо. Далі, формуємо вологими руками невеликі сирники і обсмажуємо їх у розігрітому маслі на сковороді, а потім подаємо до столу, поливши згущеним молоком або сметаною.

    Як приготувати смачні і пишні сирники?


    Інгредієнти:

  • манна крупа – 30 г;

  • сир – 500 г;

  • сіль – пучки;

  • борошно – 50 р;

  • яйце – 1 шт.;

  • сода харчова – щіпка;

  • цукор – 05 ст. ложки.


  • Для начинки:

  • яблуко – 2 шт.;

  • масло вершкове – 2 ст. ложки;

  • цукор – 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Спочатку давайте приготуємо начинку: яблуко обполіскуємо, витираємо, очищаємо і нарізаємо маленькими кубиками. Потім підсмажуємо їх на вершковому маслі, додаємо трохи цукру, розмішуємо і знімаємо з вогню. У миску розбиваємо куряче яйце і збиваємо його міксером до однорідного стану. Додаємо ванілін, додаємо сіль і цукор. Далі викладаємо отриману масу сир, додаємо соду і всипаємо частинами борошно і манку. Гарненько вимішуємо тісто до м'якого і злегка липкого стану. Після цього даємо йому постояти близько години, щоб манна крупа як слід, розбухла. Обробний стіл трохи присипаємо борошном і ложкою набираємо невелику порцію тіста. Скачуємо з неї кульку, а потім розминаємо його в коржик і в середину викладаємо трохи фруктової начинки. Формуємо невеликі сирники і обсмажуємо їх у розігрітому рослинному маслечко до одержання рум'яної скоринки.

    Як приготувати смачні сирники в духовці?


    Інгредієнти:

  • крупа манна – 3 ст. ложки;
  • Як приготувати смачні сирники?

  • сир – 200 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • мак – за смаком;

  • цукор дрібний – 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Спочатку сир протираємо через сито, а мак висипаємо в миску і заливаємо на 10 хвилин окропом. Потім змішуємо манну крупу з сиром, кладемо за смаком цукор і мак. Ретельно все перемішуємо, формуємо невеликі сирники, викладаємо їх на деко і випікаємо в духовці 15 хвилин при температурі 170 градусів.