Курячий суп з домашньою локшиною
Наваристий курячий суп в компанії домашньої локшини готується відносно довго, але результат завжди того варто. Ситне перше блюдо нагодує й зігріє вас і ваших домашніх, при цьому залишаючись досить доступним за ціною.
Інгредієнти:
Для супу:
куряча тушка - 1 8 кг;
ріпчаста цибуля - 80 г;
морква - 125 г;
стебла селери - 75 г;
часник - 4 зубки;
листя лавра - 2 шт.;
сушений чебрець, шавлія - по 2 ч. ложки;
сушений розмарин , майоран - по 1 ч. ложці.
Для локшини:
борошно - 240 г;
яєчні жовтки - 3 шт.;
яйце - 1 шт.;
вода - 45 мл
Приготування
Розмістіть курятину в каструлі і залийте її водою. Як тільки рідина дійде до кипіння, зменшіть жар і варіть птицю близько години, при цьому, не забуваючи знімати пінку з поверхні бульйону. Через відведений час бульйон буде готовий, а птицю можна буде розбирати, видаляючи м'якоть з кісток.
Нарізує овочі, спасеруйте їх на рослинному маслі, посипати сушеними травами і покладіть в готовий бульйон. Варіть овочі 15-20 хвилин, а тим часом приготуйте яєчну локшину. З'єднайте борошно з пучкою солі і зробіть «колодязь» у центрі борошняний гірки. Додайте до борошна збите з водою яйце і три яєчних жовтки. Замісіть еластичне тісто, розкачайте його по можливості тонко і нарізати на локшину. Покладіть свіжу локшину в бульйон і варіть не більше 5 хвилин. Подавайте курячий суп з домашньою локшиною в супроводі жмені свіжої зелені.
Інгредієнти:
куряча тушка - 12 кг;
ріпчаста цибуля - 65 г;
часникові зубки - 8 шт.;
корінь імбиру - 3-4 скибочки;
соєвий соус - 15 мл;
кабачок - 110 г;
пучок зеленої цибулі;
борошно - 355 г;
рослинна олія - 15 мл;
вода - 240 мл
Приготування
Покладіть цілу курку в каструлю, залийте водою і залиште птицю варитися на середньому вогні близько години разом з шматочками імбиру і половиною часнику. Коли м'ясо почне відходити від кісток, витягніть тушку, відокремте м'ясо і поверніть його в бульйон. Нарізавши ріпчасту цибулю тонкими півкільцями, спасеруйте його разом з шматочками кабачка, а коли овочі дійдуть до напівготовності, залийте їх соєвим соусом. Додайте обсмажені овочі в бульйон з куркою і залиште все варитися на час приготування локшини. Для останньої замісіть тісто, з'єднавши борошно з олією і прохолодною водою, розкачайте його і наріжте на тонку локшину. Покладіть локшину в киплячий бульйон і готуйте ще пару хвилин.
При бажанні можна зробити курячий суп з домашньою локшиною в мультиварці, після додавання в готовий бульйон овочів і локшини, виберіть режим «Суп» на 15 хвилин.
Як приготувати курячий суп з домашньою локшиною?
Інгредієнти:
Для супу:
Для локшини:
Приготування
Розмістіть курятину в каструлі і залийте її водою. Як тільки рідина дійде до кипіння, зменшіть жар і варіть птицю близько години, при цьому, не забуваючи знімати пінку з поверхні бульйону. Через відведений час бульйон буде готовий, а птицю можна буде розбирати, видаляючи м'якоть з кісток.
Нарізує овочі, спасеруйте їх на рослинному маслі, посипати сушеними травами і покладіть в готовий бульйон. Варіть овочі 15-20 хвилин, а тим часом приготуйте яєчну локшину. З'єднайте борошно з пучкою солі і зробіть «колодязь» у центрі борошняний гірки. Додайте до борошна збите з водою яйце і три яєчних жовтки. Замісіть еластичне тісто, розкачайте його по можливості тонко і нарізати на локшину. Покладіть свіжу локшину в бульйон і варіть не більше 5 хвилин. Подавайте курячий суп з домашньою локшиною в супроводі жмені свіжої зелені.
Суп з домашньою локшиною на курячому бульйоні
Інгредієнти:
Приготування
Покладіть цілу курку в каструлю, залийте водою і залиште птицю варитися на середньому вогні близько години разом з шматочками імбиру і половиною часнику. Коли м'ясо почне відходити від кісток, витягніть тушку, відокремте м'ясо і поверніть його в бульйон. Нарізавши ріпчасту цибулю тонкими півкільцями, спасеруйте його разом з шматочками кабачка, а коли овочі дійдуть до напівготовності, залийте їх соєвим соусом. Додайте обсмажені овочі в бульйон з куркою і залиште все варитися на час приготування локшини. Для останньої замісіть тісто, з'єднавши борошно з олією і прохолодною водою, розкачайте його і наріжте на тонку локшину. Покладіть локшину в киплячий бульйон і готуйте ще пару хвилин.
При бажанні можна зробити курячий суп з домашньою локшиною в мультиварці, після додавання в готовий бульйон овочів і локшини, виберіть режим «Суп» на 15 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячий суп з локшиною
Зваривши курячий суп з цієї локшиною, ви отримаєте відразу легке і дуже ситне перше блюдо. Далі дізнаєтеся, як зробити такий супчик оригінально,
Суп з галушками на курячому бульйоні
Курячий суп - це саме просте і універсальне блюдо. Адже його можна готувати кожен раз новим, додаючи до складу різні компоненти. Сьогодні пропонуємо
Суп з гречкою на курячому бульйоні
Гречаним супом сьогодні нікого не здивувати. Це перше блюдо вміє готувати, напевно, кожна господиня. Пропонуємо урізноманітнити його і зварити на
Курячий суп з вермішеллю в мультиварці
Класичний гарячий суп на курячому бульйоні - це найпростіше перше блюдо, яке можна приготувати без праці. Далі розповімо, як зі звичайного супу з
Суп із замороженого шпинату
У шпинаті дуже багато вітамінів і мікроелементів. При заморожуванні або тепловій обробці, він не втрачає свої корисні якості. Суп із замороженого
Суп з рисовою локшиною
Суп з рисовою локшиною - досить просте, але в теж час дуже смачне перше блюдо. Його можна приготувати в будь-який момент, особливо якщо у вас вдома є