Юшка з скумбрії
![Юшка з скумбрії Юшка з скумбрії](/uploads/posts/2015-09/yushka-z-skumbryi_521.jpeg)
Юшка з свіжомороженої скумбрії
Інгредієнти:
Приготування
Скумбрію розморожуємо, чистимо і розбираємо на невеликі шматочки. Ставимо На плиту каструлю з водою, закладаємо в неї рибу, 1 очищену моркву, нарізану крупно, цибулину і трохи зелені. Як тільки бульйон закипить, кидаємо в нього очищені і порізані кубиками овочі і солимо за смаком. Варимо суп 40 хвилин, а в кінці додаємо спеції, лавровий листочок, знімаємо з плити і накриваємо кришкою. Наполягаємо вуха півгодини, а потім розливаємо по тарілках і кличемо всіх обідати, посипавши блюдо свіжою зеленню і вичавивши трохи лимонного соку.
Вуха зі скумбрії з рисом
Інгредієнти:
Приготування
Рис промиваємо і відварюємо в ковшичке до напівготовності. З скумбрії видаляємо всі нутрощі, нарізаємо рибу шматками і покласти в каструлю з киплячою водою. Варимо до готовності, а потім виймаємо для видалення кісток і бульйон проціджуємо. Овочі чистимо, нарізаємо кубиками і відварюємо в рибному бульйоні до м'якості. В кінці приготування повертаємо в суп рибні шматочки і готовий рис. Даємо вусі настоятися 10 хвилин і подаємо з гострими спеціями.
Рецепт юшки з скумбрії
Інгредієнти:
![Юшка з скумбрії Юшка з скумбрії](/uploads/posts/2015-09/yushka-z-skumbryi_462.jpeg)
Приготування
Для приготування юшки з консервованої скумбрії цибулю і моркву чистимо і дрібно ріжемо. У каструлю наливаємо трохи олії і пасеруємо овочі 5 хвилин. Потім кладемо нашатковану соломкою картоплю і вливаємо необхідну кількість води. Підсолюємо за смаком, доводимо до кипіння, додаємо промитий рис і після закипання проварюємо суп 30 хвилин, накривши кришкою. Скумбрію розминаємо виделкою, акуратно викладаємо в каструлю, додаємо сушений кріп, кип'ятимо і знімаємо з вогню.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Суп з свіжомороженої скумбрії](/uploads/posts/2015-09/sup-z-svzhomorozhenoyi-skumbryi_431.jpeg)
Суп з свіжомороженої скумбрії
Простенький рибний суп – відмінний варіант легкого буденного обіду або вечері. Таке блюдо не перевантажує шлунок, забезпечить потрібний набір
![Салат з консервованої скумбрії](/uploads/posts/2015-09/salat-z-konservovanoyi-skumbryi_151.jpeg)
Салат з консервованої скумбрії
У даній статті ми пропонуємо декілька оригінальних і досить цікавих рецептів салатів з консервованої скумбрії. При чому консерви можна вибрати
![Страви з свіжомороженої скумбрії](/uploads/posts/2015-09/stravi-z-svzhomorozhenoyi-skumbryi_161.jpeg)
Страви з свіжомороженої скумбрії
Зараз мало кому щастить придбати свіжу скумбрію. Добре, що в магазині її достатньо в мороженому вигляді. Адже можна створити багато цікавих і
![Салат з скумбрії](/uploads/posts/2015-03/salat-z-skumbryi_631.jpeg)
Салат з скумбрії
Скумбрія - досить популярна і доступна риба, яка регулярно з'являється на наших столах у свіжому, консервованому або запеченому вигляді. І сьогодні
![Скумбрія, запечена з овочами](/uploads/posts/2015-03/skumbrya-zapechena-z-ovochami_671.jpeg)
Скумбрія, запечена з овочами
Скумбрія - досить корисна і смачна риба. Приготувати її можна самими різними способами. І зараз ми розповімо, як запекти її з овочами. Вийде просте і
![Юшка з осетрини - рецепт](/uploads/posts/2015-03/yushka-z-osetrini-recept_511.jpeg)
Юшка з осетрини - рецепт
Вуха - це смачний легкий супчик, який за традицією вариться з голови і хвоста рибки. І зараз ми розглянемо кілька рецептів створення юшки з осетрини.