Паста з рибою
Маючи різноманітні форми і розміри, паста може супроводжуватися всіма мислимими соусами і доповненнями. У цьому матеріалі зупинимося на цікаві рецепти пасти з рибою.
Така паста - позасезонне блюдо, яким можна насолоджуватися круглий рік. А насолоджуватися справді є чим: густий вершковий соус , солонуваті шматочки ароматною підкопченої риби і правильно зварена паста. Хто здатний встояти?
Інгредієнти:
паста - 155 г;
крем-сир - 65 г;
копчена сьомга - 2 шматочки;
курячий бульйон - 115 мл;
зелень кропу - за смаком.
Приготування
Відваріть пасту al-dente і перекладіть її в сотейник з крем-сиром.
Залиште суміш на вогні, щоб сир почав плавитися, а потім починайте порціями вливати курячий бульйон, доводячи соус до бажаної консистенції.
Змішайте пасту разом з шматочками сьомги і рубаною зеленню.
Подавайте пасту з копченою рибою відразу ж після приготування.
Інгредієнти:
паста фарфалле - 175 г;
філе сьомги - 245 г;
ріпчаста цибуля - 85 м;
печериці - 115 г;
по дрібці сушеного орегано і базиліка;
томатний соус - 590 мл
Приготування
Поки паста вариться, обсмажте цілий шматок філе риби до повної готовності і приберіть його зі сковороди.
Спасеруйте шматочки цибулі і додайте до них гриби. Як тільки зайва волога вийде, посоліть зажарку, влийте томатний соус і додайте трави.
Дайте соусу дійти до кипіння, додайте шматочки риби і відварену пасту.
Якщо в розпорядженні немає свіжої або солоної риби, пасту спокійно можна поєднувати з більш поширеною білою рибою. Відмінною компанією такої страви стане насичена смаком, але при цьому низькокалорійна м'якоть тунця.
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля - 115 г;
часник - 3 зубки;
томати - 380 г;
цукор - 1 ч. ложка;
паприка - 1 ч. ложка;
тунець консервований - 110 г;
паста - 450 р.
Приготування
Поставте пасту варитися і одночасно займіться приготуванням соусу.
Пасеровану цибулю змішайте з дрібно нарізаним часником і додайте подрібнені томати. Як тільки останні розійдуться в соус, всипте цукор, посоліть за смаком і доповніть соус паприкою. Дайте соусу загуснути.
Викладіть соус пасту і розібрану на шматочки м'якоть тунця.
Паста з червоною рибою у вершковому соусі
Така паста - позасезонне блюдо, яким можна насолоджуватися круглий рік. А насолоджуватися справді є чим: густий вершковий соус , солонуваті шматочки ароматною підкопченої риби і правильно зварена паста. Хто здатний встояти?
Інгредієнти:
Приготування
Паста з рибою в томатному соусі - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Паста з консервованої білої рибою
Якщо в розпорядженні немає свіжої або солоної риби, пасту спокійно можна поєднувати з більш поширеною білою рибою. Відмінною компанією такої страви стане насичена смаком, але при цьому низькокалорійна м'якоть тунця.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Паста зі шпинатом
У літню пору можна упускати можливість приготувати широкий асортимент страв із зелені шпинату. У цьому матеріалі підкажемо, як зробити дивовижно
Паста з кальмарами
Серед великого асортименту різноманітних морепродуктів, доступних простому споживачу лише в замороженому вигляді, найбільш часто зустрічаються
Паста з куркою і грибами
У цій статті представлені рецепти, здатні здивувати вас і кардинально урізноманітнити повсякденний обід. Пропонуємо кілька способів приготування
Паста з сьомгою у вершковому соусі
Класика італійської кухні - паста. Рецептів її приготування існує неймовірна кількість і кожен чудово смачний. Пропонуємо приготувати чудове страву з
Паста з креветками в вершково-часниковому соусі
Пропонуємо урізноманітнити буденне меню і приготувати на вечерю чудову і неймовірно смачну пасту. Додати вишуканості страви допоможуть креветки, в
Фетучіні з креветками
Італійці використовують фетучіні для приготування різноманітних страв, але особливо смачними вони виходять з креветками. Це блюдо підійде і для