Вернуться назад Распечатать

Паста з рибою

Паста з рибою
Маючи різноманітні форми і розміри, паста може супроводжуватися всіма мислимими соусами і доповненнями. У цьому матеріалі зупинимося на цікаві рецепти пасти з рибою.

Паста з червоною рибою у вершковому соусі


Така паста - позасезонне блюдо, яким можна насолоджуватися круглий рік. А насолоджуватися справді є чим: густий вершковий соус , солонуваті шматочки ароматною підкопченої риби і правильно зварена паста. Хто здатний встояти?
Інгредієнти:

  • паста - 155 г;

  • крем-сир - 65 г;

  • копчена сьомга - 2 шматочки;

  • курячий бульйон - 115 мл;

  • зелень кропу - за смаком.


  • Приготування

  • Відваріть пасту al-dente і перекладіть її в сотейник з крем-сиром.

  • Залиште суміш на вогні, щоб сир почав плавитися, а потім починайте порціями вливати курячий бульйон, доводячи соус до бажаної консистенції.

  • Змішайте пасту разом з шматочками сьомги і рубаною зеленню.

  • Подавайте пасту з копченою рибою відразу ж після приготування.


  • Паста з рибою в томатному соусі - рецепт


    Інгредієнти:

  • паста фарфалле - 175 г;

  • філе сьомги - 245 г;

  • ріпчаста цибуля - 85 м;

  • печериці - 115 г;

  • по дрібці сушеного орегано і базиліка;

  • томатний соус - 590 мл


  • Приготування

  • Поки паста вариться, обсмажте цілий шматок філе риби до повної готовності і приберіть його зі сковороди.

  • Спасеруйте шматочки цибулі і додайте до них гриби. Як тільки зайва волога вийде, посоліть зажарку, влийте томатний соус і додайте трави.

  • Дайте соусу дійти до кипіння, додайте шматочки риби і відварену пасту.


  • Паста з консервованої білої рибою


    Якщо в розпорядженні немає свіжої або солоної риби, пасту спокійно можна поєднувати з більш поширеною білою рибою. Відмінною компанією такої страви стане насичена смаком, але при цьому низькокалорійна м'якоть тунця.
    Інгредієнти:

  • ріпчаста цибуля - 115 г;

  • часник - 3 зубки;

  • томати - 380 г;

  • цукор - 1 ч. ложка;

  • паприка - 1 ч. ложка;

  • тунець консервований - 110 г;

  • паста - 450 р.


  • Приготування

  • Поставте пасту варитися і одночасно займіться приготуванням соусу.

  • Пасеровану цибулю змішайте з дрібно нарізаним часником і додайте подрібнені томати. Як тільки останні розійдуться в соус, всипте цукор, посоліть за смаком і доповніть соус паприкою. Дайте соусу загуснути.

  • Викладіть соус пасту і розібрану на шматочки м'якоть тунця.