Маючи різноманітні форми і розміри, паста може супроводжуватися всіма мислимими соусами і доповненнями. У цьому матеріалі зупинимося на цікаві рецепти пасти з рибою.
Паста з червоною рибою у вершковому соусі
Така паста - позасезонне блюдо, яким можна насолоджуватися круглий рік. А насолоджуватися справді є чим: густий вершковий соус , солонуваті шматочки ароматною підкопченої риби і правильно зварена паста. Хто здатний встояти?
Інгредієнти: паста - 155 г; крем-сир - 65 г; копчена сьомга - 2 шматочки; курячий бульйон - 115 мл; зелень кропу - за смаком. Приготування Відваріть пасту al-dente і перекладіть її в сотейник з крем-сиром. Залиште суміш на вогні, щоб сир почав плавитися, а потім починайте порціями вливати курячий бульйон, доводячи соус до бажаної консистенції. Змішайте пасту разом з шматочками сьомги і рубаною зеленню. Подавайте пасту з копченою рибою відразу ж після приготування. Паста з рибою в томатному соусі - рецепт
Інгредієнти: паста фарфалле - 175 г; філе сьомги - 245 г; ріпчаста цибуля - 85 м; печериці - 115 г; по дрібці сушеного орегано і базиліка; томатний соус - 590 мл Приготування Поки паста вариться, обсмажте цілий шматок філе риби до повної готовності і приберіть його зі сковороди. Спасеруйте шматочки цибулі і додайте до них гриби. Як тільки зайва волога вийде, посоліть зажарку, влийте томатний соус і додайте трави. Дайте соусу дійти до кипіння, додайте шматочки риби і відварену пасту. Паста з консервованої білої рибою
Якщо в розпорядженні немає свіжої або солоної риби, пасту спокійно можна поєднувати з більш поширеною білою рибою. Відмінною компанією такої страви стане насичена смаком, але при цьому низькокалорійна м'якоть тунця.
Інгредієнти: ріпчаста цибуля - 115 г; часник - 3 зубки; томати - 380 г; цукор - 1 ч. ложка; паприка - 1 ч. ложка; тунець консервований - 110 г; паста - 450 р. Приготування Поставте пасту варитися і одночасно займіться приготуванням соусу. Пасеровану цибулю змішайте з дрібно нарізаним часником і додайте подрібнені томати. Як тільки останні розійдуться в соус, всипте цукор, посоліть за смаком і доповніть соус паприкою. Дайте соусу загуснути. Викладіть соус пасту і розібрану на шматочки м'якоть тунця.