Кекси з кабачків з ковбасою
Кекси не завжди бувають солодкими. І даний матеріал прекрасне тому підтвердження. Пропонуємо приготувати вироби зі свіжих кабачків з додаванням ковбаси. Незвичайне, але гармонійне поєднання компонентів поряд з простою технологією створення страви, дозволяє віднести його до розряду швидко готуються.
Приголомшливо легка закуска з кабачкової м'якоті з ковбасою, оформлена у вигляді кексів і запечена до готовності і рум'яної скоринки – прекрасне страву для перекусу або оформлення святкового столу .
Інгредієнти:
кабачки – 310 г;
ковбаса копчена – 80 г;
яйця добірні курячі – 2 шт.;
борошно пшеничне – 75 г;
розпушувач для тіста – 10 г;
кам'яна велика сіль – щіпка.
Приготування
Молоденькі кабачки з тонкою ніжною шкіркою споліскують проточною водою, промаківающімі від вологи і перетираємо через крупну тертку.
Приправляємо стружку дрібкою солі, перемішуємо і даємо постояти хвилин десять.
Тим часом шаткуємо кубиками невеликими ковбасу, попередньо почистивши її.
Кабачкову м'якоть віджимаємо від що виділилися соків, вбиваємо до неї яйця, закладаємо ковбасу і додаємо розпушувач і просіяне борошно.
Розмішуємо основу для кексів і розкладаємо по заздалегідь промасленим формочках.
Залишилося дочекатися приготування виробів в прогрітій до 205 градусів духовці. Для цього знадобиться двадцять хвилин вашого часу.
По готовності кекси остуджуємо, витягаємо з формочок і можемо знімати пробу.
Кабачкові кекси на швидку руку можна приготувати і з додаванням сиру. Цей продукт зробить закуску більш пікантною і цікавою на смак.
Інгредієнти:
кабачки – 310 г;
ковбаса копчена – 70 г;
твердий сир або бринза – 35 г;
яйця добірні курячі – 2 шт.;
борошно пшеничне – 75 г;
розпушувач для тіста – 10 г;
кам'яна велика сіль – щіпка.
Приготування
Принципово технологія реалізації даного рецепту не відрізняється від попереднього. Точно також вибираємо для приготування закуски молоденькі кабачки, готуємо їх належним чином і перетираємо на тертці.
Якщо молодих плодів у вас не виявилося, а в наявності тільки зрілі, їх також можна використовувати. Але в даному випадку необхідно буде зрізати зовнішню шкірку і повністю вискоблити середину з насінням.
Овочеву стружку підсолюємо і залишаємо на десять хвилин, після чого ретельно віджимаємо.
Додаємо до віджатою кабачкової маси нарізану ковбаску, перетертий сир, вбиваємо яйця добірні курячі і всипаємо борошно з розпушувачем.
Перемішуємо основу закуски ретельно і розфасовуємо з промасленим форм для кексів.
Через двадцять-двадцять п'ять хвилин запікання при температурі 205 градусів вироби підрум'яняться і будуть готові. Залишилося тільки дочекатися їх охолодження.
Кабачкові кекси з ковбасою в духовці - рецепт
Приголомшливо легка закуска з кабачкової м'якоті з ковбасою, оформлена у вигляді кексів і запечена до готовності і рум'яної скоринки – прекрасне страву для перекусу або оформлення святкового столу .
Інгредієнти:
Приготування
Кекси з кабачків з ковбасою і сиром
Кабачкові кекси на швидку руку можна приготувати і з додаванням сиру. Цей продукт зробить закуску більш пікантною і цікавою на смак.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Як спекти кекси в домашніх умовах?
З приготуванням ароматних і чудово смачних кексів здатний впоратися кожен, і напевно будь-вже знайомий з базовим рецептом їх приготування. У цій
Пісні оладки з кабачків
Даремно багато хто вважають пісне меню прісним і одноманітним. Спробуємо вас переконати в зворотному і розповімо, як приготувати смачні і неймовірно
Солодкі оладки з кабачків
Якщо ви ще не скуштували смачні солодкі кабачкові оладки, значить зараз саме час їх зробити. Кабачок універсальний овоч, тому додавання солодких
Оладки з кабачків - рецепт
Кабачкові оладки - це неодмінно сезонне блюдо. Адже найбільш смачними вони виходять тільки з свіжих овочів. Пропонуємо кілька найбільш цікавих і
Мафіни з кабачків
Мафіни - маленькі кексики, які бувають солодкі і несолодкі. Їх роблять з сиром, шоколадом, сиром, вишнями, чорницями, родзинками і т. д. Але сьогодні
Кекс з кабачків
Кабачок - універсальний овоч, який використовують у приготуванні супів, рагу, оладок, а також печуть із ним пироги й кекси. Ось про останній його