Піца без сиру
У випадку непереносимості лактози або простого відсутності сиру в холодильнику піцу можна легко приготувати і без нього. Більш того, навіть незважаючи на твердження багатьох про те, що піца без сиру – це не піца, автентичне італійське блюдо спочатку готувалося без додавання будь-яких молочних продуктів. Навіть без начинки з сиру піца може бути неймовірно смачною і довести це ми беремося нижченаведеними рецептами.
Цей рецепт відрізняється максимальною простотою і складається з класичної дріжджовий основи з топінгами з доступних літніх овочів. Скориставшись принципом приготування, ви зможете змінювати склад піци на свій розсуд.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно – 315 г;
дріжджі – 10 г;
щіпка цукру;
вода – 75 мл.
Для начинки:
томати – 380 г;
гливи – 115 г;
баклажан – 130 г;
жменю маслин;
червоний цибуля – 45 г;
томатний соус – 340 г;
щіпка сушеного базиліка.
Приготування
Перед тим, як зробити піцу без сиру, замісити тісто. Розведіть невелику кількість цукру в теплій воді і всипте до неї дріжджі. Коли розчин буде готовий, перелийте його до змішаної з сіллю борошно і ретельно вимішайте. Залиште тісто на расстойку до подвоєння в обсязі.
Для нашої простий овочевої начинки припустіть нарізані баклажани до м'якості. Окремо спасеруйте гливи, поки з них не випарується вся зайва волога. Маслини наріжте і розділіть червоний цибулю на тонкі півкільця.
Розкачати тісто, накрийте його шаром томатного соусу і викладіть овочеві топінги в довільному порядку. Випікайте піцу при 230 градусах протягом 8-10 хвилин.
Якщо ви не маєте в своєму розпорядженні можливістю приготувати піцу в духовці, то зробіть її в сковороді. Тісто пропечеться також рівномірно, скоринка буде рум'яної, а на приготування піде помітно менше часу.
Інгредієнти:
борошно – 235 г;
дріжджі – 10 г;
оливкова олія – 35 мл;
томатний соус – 430 мл;
овочеве асорті на вибір – 145 г;
відварна курятина – 95 р.
Приготування
З'єднайте першу трійку інгредієнтів разом з половиною склянки теплої води. Під час вимішування ви можете підливати рідина, якщо суміш вийде сухуватою і буде погано формуватися. Залиште тісто на расстойку і прийміть за начинку.
Наріжте вибрані овочі і обсмажте їх при необхідності.
Розкачайте порцію тіста в тонкий диск і викладіть на поверхню сухою і добре розігрітій чавунної сковороди. Посуд принципово повинна мати максимально товсті стінки для того, щоб добре утримувати і поширювати тепло. Дочекайтеся, поки корж підрум'яниться з однією з сторін, переверніть, змастіть все соусом і розподіліть овочі з курятиною поверх. Коли корж схопиться і з іншого боку – піца готова!
Якщо ви небайдужі до піци на товстому тісті, то такий рецепт неодмінно заміт гідне місце серед ваших улюбленців. Хрустке зовні і неймовірно повітряне всередині, воно відмінно поєднується з будь-якими топінгами і легко готується.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно – 345 г;
дріжджі – 5 г;
тепла вода – 280 мл
Для начинки:
салямі – 8-10 шматочків;
оливки – 10 шт;
печериці – 165 г;
томатний соус – 185 р.
Приготування
Змішайте компоненти зі списку для тіста разом. Після расстойки і збільшення об'єму тіста вдвічі, прийміть за начинку. У цьому випадку начинка для піци без сиру готується максимально просто, достатньо лише підрум'янити гриби і нарізати оливки.
Розгорнувши м'яке тісто в диск рівної товщини (або розтягнувши його руками) змастіть поверхню порцією томатного соусу і розподіліть компоненти начинки зверху. Випікайте при 240 градусах 12-15 хвилин.
Піца без сиру – рецепт
Цей рецепт відрізняється максимальною простотою і складається з класичної дріжджовий основи з топінгами з доступних літніх овочів. Скориставшись принципом приготування, ви зможете змінювати склад піци на свій розсуд.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Перед тим, як зробити піцу без сиру, замісити тісто. Розведіть невелику кількість цукру в теплій воді і всипте до неї дріжджі. Коли розчин буде готовий, перелийте його до змішаної з сіллю борошно і ретельно вимішайте. Залиште тісто на расстойку до подвоєння в обсязі.
Для нашої простий овочевої начинки припустіть нарізані баклажани до м'якості. Окремо спасеруйте гливи, поки з них не випарується вся зайва волога. Маслини наріжте і розділіть червоний цибулю на тонкі півкільця.
Розкачати тісто, накрийте його шаром томатного соусу і викладіть овочеві топінги в довільному порядку. Випікайте піцу при 230 градусах протягом 8-10 хвилин.
Піца з куркою без сиру на сковороді
Якщо ви не маєте в своєму розпорядженні можливістю приготувати піцу в духовці, то зробіть її в сковороді. Тісто пропечеться також рівномірно, скоринка буде рум'яної, а на приготування піде помітно менше часу.
Інгредієнти:
Приготування
З'єднайте першу трійку інгредієнтів разом з половиною склянки теплої води. Під час вимішування ви можете підливати рідина, якщо суміш вийде сухуватою і буде погано формуватися. Залиште тісто на расстойку і прийміть за начинку.
Наріжте вибрані овочі і обсмажте їх при необхідності.
Розкачайте порцію тіста в тонкий диск і викладіть на поверхню сухою і добре розігрітій чавунної сковороди. Посуд принципово повинна мати максимально товсті стінки для того, щоб добре утримувати і поширювати тепло. Дочекайтеся, поки корж підрум'яниться з однією з сторін, переверніть, змастіть все соусом і розподіліть овочі з курятиною поверх. Коли корж схопиться і з іншого боку – піца готова!
Як приготувати піцу без сиру в духовці?
Якщо ви небайдужі до піци на товстому тісті, то такий рецепт неодмінно заміт гідне місце серед ваших улюбленців. Хрустке зовні і неймовірно повітряне всередині, воно відмінно поєднується з будь-якими топінгами і легко готується.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
![Піца без сиру Піца без сиру](/uploads/posts/2016-08/pca-bez-siru_642.jpeg)
Приготування
Змішайте компоненти зі списку для тіста разом. Після расстойки і збільшення об'єму тіста вдвічі, прийміть за начинку. У цьому випадку начинка для піци без сиру готується максимально просто, достатньо лише підрум'янити гриби і нарізати оливки.
Розгорнувши м'яке тісто в диск рівної товщини (або розтягнувши його руками) змастіть поверхню порцією томатного соусу і розподіліть компоненти начинки зверху. Випікайте при 240 градусах 12-15 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Рецепт піци в духовці](/uploads/posts/2016-08/thumbs/recept-pci-v-duhovc_981.jpeg)
Рецепт піци в духовці
Сьогодні найпоширеніший варіант несолодкої домашньої випічки - піца. Готують її з абсолютно різними рецептами і деякі, самі невигадливі описані далі.
![Піца пепероні](/uploads/posts/2016-08/thumbs/pca-peperon_131.jpeg)
Піца пепероні
Щоб не розоряти домашній бюджет щотижневим замовленнями піци з вашого улюбленого кафе, має сенс навчитися робити її самостійно. Далі розповімо, як
![Піца в духовці в домашніх умовах - рецепт](/uploads/posts/2016-08/thumbs/pca-v-duhovc-v-domashnh-umovah-recept_471.jpeg)
Піца в духовці в домашніх умовах - рецепт
В залежності від сезону і асортименту інгредієнтів під рукою, ви можете міняти наповнення для домашньої піци на свій розсуд, незмінними залишаються
![Як спекти піцу?](/uploads/posts/2016-05/yak-spekti-pcu_681.jpeg)
Як спекти піцу?
Рецептів піци неймовірне безліч, починаючи від самої основи до різноманітного наповнення. Сьогодні пропонуємо зупинитися на способи її приготування.
![Піца асорті](/uploads/posts/2016-03/pca-asort_871.jpeg)
Піца асорті
Піца асорті - це чудове рішення для начинки, якщо складно визначитися, що нового покласти на основу. Далі запропонуємо три таких оригінальних
![Піца без тіста](/uploads/posts/2015-07/pca-bez-testu_281.jpeg)
Піца без тіста
Пропонуємо поповнити ваші домашні рецепти цікавим екземпляром. Версія для лінивих господинь, які не проти смачно поїсти. За зовнішнім виглядом піцу