Тісто для піци без дріжджів
Існує маса варіантів приготування тіста для піци, вагома частка з яких передбачає використання в рецептурі сухих або пресованих дріжджів. Ми ж сьогодні розповімо, як зробити основу для піци без їх участі. Вироби на такому тесті виходять більш тонкими і хрусткими і вимагають набагато менше часу для приготування і випікання.
Інгредієнти:
борошно просеянная – 325 г;
вода – 125 мл;
яйця добірні курячі – 2 шт.;
велика сіль – 5-7 г;
олія соняшникова або оливкова без аромату – 40 мл
Приготування
Замісити бездріжджове тісто для піци на воді надзвичайно просто. Просіваємо в миску через ситечко борошно і з'єднуємо її з сіллю. В окремій мисці збиваємо зовсім небагато яйця, доливаємо воду і масло і виливаємо отриману суміш до борошна. Виробляємо заміс спочатку за допомогою ложки, після чого викладаємо масу на припыленный борошном стіл, змащуємо руки рафінованим маслом і вимішуємо тісто до отримання еластичної і не липнущей його текстури. Тепер прикриваємо борошняний ком тканинним відрізу і залишаємо хвилин на двадцять п'ять при кімнатних умовах на столі. По закінченні часу можна братися за оформлення піци з улюбленою начинкою .
Інгредієнти:
борошно пшеничне – 325 г;
молоко – 165 мл;
розпушувач – 15 г;
олія оливкова або соняшникова рафінована – 80 мл;
сіль – 5-7 г;
сухий базилік і чорний перець свежеперемолотый – по щіпці.
Приготування
Даний рецепт приготування бездріжджового тіста для піци не містить яєць, але в нього ми додамо трохи сушеного базиліка і чорного перцю для пікантності. Піца на такій основі виходить удвічі ароматніший і апетитніше.
Просіваємо в широку миску пшеничне борошно, сіль і розпушувач, додавши при цьому також по дрібці сушеного базиліка і перчика. Тепер вливаємо до сухих компонентів тепленьке молоко і рафінована оливкова або соняшникова олія і ретельно вимішуємо тісто руками до отримання щільної і не липкою його текстури. Після того як борошняний ком трохи розстоїться під рушником при кімнатних умовах, розгортаємо його, наколюємо в декількох місцях виделкою і приступаємо до оформлення піци.
Інгредієнти:
борошно пшеничне – 235 г;
майонез – 115 г;
яйця добірні – 2 шт.;
харчова сода – 5 г;
сіль – 2 щіпки.
Приготування
З бездріжджового тіста на майонезі виходить тоненька піца з апетитною хрусткою скоринкою. Для його приготування обробляємо до однорідності віночком яйця, після чого додаємо до них майонез, сіль і соду, просіваємо борошно і замішуємо щільне тісто. Його текстура виходить трохи липкою, тому при розкочуванні припыляем поверхню столу і качалки борошном. Не забуваємо дати йому полежати хвилин двадцять на столі, перш ніж приступати до оформлення виробів.
Інгредієнти:
борошно пшеничне – 365 г;
кефір – 120 мл;
яйце відбірне – 1 шт.;
рафінована соняшникова або оливкова олія – 25 мл;
харчова сода – 10 г;
сіль – 5 р.
Приготування
Беручись за приготування тіста, додаємо соду в кефір, перемішуємо і даємо постояти хвилин десять. Після цього разбалтываем до однорідності яйця, додаємо отриману масу в кефір, вливаємо туди ж рафінована соняшникова або оливкова олія, додаємо дрібку солі і просіваємо борошно. Виробляємо заміс щільного тіста, змащуючи при цьому для зручності долоні маслом. Хвилин через п'ятнадцять-двадцять, коли тісто трохи відпочине на столі під рушником, можемо оформляти піцу і відправляти в духовку для запікання.
Тісто для піци без дріжджів - простий рецепт на воді
Інгредієнти:
Приготування
Замісити бездріжджове тісто для піци на воді надзвичайно просто. Просіваємо в миску через ситечко борошно і з'єднуємо її з сіллю. В окремій мисці збиваємо зовсім небагато яйця, доливаємо воду і масло і виливаємо отриману суміш до борошна. Виробляємо заміс спочатку за допомогою ложки, після чого викладаємо масу на припыленный борошном стіл, змащуємо руки рафінованим маслом і вимішуємо тісто до отримання еластичної і не липнущей його текстури. Тепер прикриваємо борошняний ком тканинним відрізу і залишаємо хвилин на двадцять п'ять при кімнатних умовах на столі. По закінченні часу можна братися за оформлення піци з улюбленою начинкою .
Як зробити пряне тісто для піци без яєць і дріжджів на молоці?
Інгредієнти:
Приготування
Даний рецепт приготування бездріжджового тіста для піци не містить яєць, але в нього ми додамо трохи сушеного базиліка і чорного перцю для пікантності. Піца на такій основі виходить удвічі ароматніший і апетитніше.
Просіваємо в широку миску пшеничне борошно, сіль і розпушувач, додавши при цьому також по дрібці сушеного базиліка і перчика. Тепер вливаємо до сухих компонентів тепленьке молоко і рафінована оливкова або соняшникова олія і ретельно вимішуємо тісто руками до отримання щільної і не липкою його текстури. Після того як борошняний ком трохи розстоїться під рушником при кімнатних умовах, розгортаємо його, наколюємо в декількох місцях виделкою і приступаємо до оформлення піци.
Смачне тонке тісто для піци без дріжджів - рецепт на майонезі
Інгредієнти:
Приготування
З бездріжджового тіста на майонезі виходить тоненька піца з апетитною хрусткою скоринкою. Для його приготування обробляємо до однорідності віночком яйця, після чого додаємо до них майонез, сіль і соду, просіваємо борошно і замішуємо щільне тісто. Його текстура виходить трохи липкою, тому при розкочуванні припыляем поверхню столу і качалки борошном. Не забуваємо дати йому полежати хвилин двадцять на столі, перш ніж приступати до оформлення виробів.
Тісто для піци без дріжджів на кефірі
Інгредієнти:
![Тісто для піци без дріжджів Тісто для піци без дріжджів](/uploads/posts/2016-08/tsto-dlya-pci-bez-drzhdzhv_962.jpeg)
Приготування
Беручись за приготування тіста, додаємо соду в кефір, перемішуємо і даємо постояти хвилин десять. Після цього разбалтываем до однорідності яйця, додаємо отриману масу в кефір, вливаємо туди ж рафінована соняшникова або оливкова олія, додаємо дрібку солі і просіваємо борошно. Виробляємо заміс щільного тіста, змащуючи при цьому для зручності долоні маслом. Хвилин через п'ятнадцять-двадцять, коли тісто трохи відпочине на столі під рушником, можемо оформляти піцу і відправляти в духовку для запікання.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Швидке тісто для піци без дріжджів](/uploads/posts/2016-08/thumbs/shvidke-tsto-dlya-pci-bez-drzhdzhv_911.jpeg)
Швидке тісто для піци без дріжджів
Домашня піца - страва, яке завжди готується швидко, без надмірностей в рецепті. Але процес ще більше спростити, зробивши тісто бездріжджове. Далі
![Тісто без яєць і дріжджів](/uploads/posts/2016-04/tsto-bez-yayec-drzhdzhv_451.jpeg)
Тісто без яєць і дріжджів
Навіть без додавання в тісто яєць і дріжджів можна зробити чудову основу для різноманітної випічки. Прикладом для цього послужать рецепти, описані
![Хрустке тісто для піци](/uploads/posts/2016-03/hrustke-tsto-dlya-pci_621.jpeg)
Хрустке тісто для піци
Сьогодні приготувати домашню піцу зовсім не важко, так як багато господині купують уже готову основу. Але ми пропонуємо спорудити це блюдо власноруч,
![Тісто для піци на кефірі](/uploads/posts/2016-02/tsto-dlya-pci-na-kefr_131.jpeg)
Тісто для піци на кефірі
Важливим моментом у приготуванні піци є гарне, вдале тісто, рецептів якого існує неймовірне безліч, і в цій статті зібрані його варіанти на кефірі.
![Просте тісто для піци](/uploads/posts/2015-07/proste-tsto-dlya-pci_351.jpeg)
Просте тісто для піци
Іноді стикаєшся з такою проблемою, коли потрібно приготувати піцу швидко і просто. З начинкою все зрозуміло, можна використовувати все, що душі
![Тонке тісто для піци без дріжджів](/uploads/posts/2015-07/tonke-tsto-dlya-pci-bez-drzhdzhv_861.jpeg)
Тонке тісто для піци без дріжджів
Найпростіший варіант основи для піци – без дріжджів. Саме без їх присутності тісто виходить тоненьким і хрустким. Головна перевага такого тесту