Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Сосиски в тісті в духовці

Сосиски в тісті в духовці

3-07-2016, 20:57
675
Сосиски в тісті в духовці
Сосиски в тісті стануть відмінним варіантом для швидкого перекусу або доповнення до чаю або кави з ранку. Їх можна приготувати на пікнік або спекти на радість дітлахам. Вони особливо будуть раді такій закуски. А як правильно її оформити і спекти, ми опишемо нижче в наших рецептах.

Як приготувати сосиски в листковому дріжджовому тісті в духовці - рецепт


Інгредієнти:

  • сосиски – 10 шт.;

  • тісто готове листкове – 480 р.


  • Приготування
    Даний спосіб приготування сосисок у тісті в духовці самий простий і менш трудомісткий. Для його реалізації достатньо почистити улюблені сосиски і розморозити листкове тісто. Розкачуємо останнім до отримання шару товщиною не менше трьох міліметрів і розрізаємо його на смуги шириною приблизно від трьох до чотирьох сантиметрів.
    Тепер намотуємо смугу тіста на сосиску, намагаючись кожен виток укладати внахлест на попередній, і маємо заготовки на деку, вистеливши його заздалегідь додатково пергаментным листом.
    Залишилося тільки спекти вироби в духовці. Для цього спочатку розігріємо її до температури 220 градусів а через п'ять хвилин зменшуючи температуру до 180 градусів і продовжимо випікання сосисок у тісті ще протягом п'ятнадцяти хвилин.

    Сосиски в тісті в духовці - рецепт без дріжджів


    Інгредієнти:

  • сосиски – 8-10 шт.;

  • вода або молоко – 230 мл;

  • сіль – 10 г;

  • олія соняшникова рафінована – 25 мл;

  • розпушувач тіста – 20 г;

  • борошно просеянная пшеничне – 320 г;

  • яйце куряче середнього розміру – 1 шт.


  • Приготування
    Тісто для сосисок можна замісити руками або скористатися для цієї мети хлібопічкою. У будь-якому випадку спочатку з'єднуємо воду або молоко з соняшниковою олією, додаємо тепер цукровий пісок, сіль і просіяне борошно з розпушувачем і виробляємо заміс, при необхідності підсипаючи ще невеликі порції борошна.
    Тепер на припыленном борошном столі розкачуємо борошняний ком до освіти пласта товщиною приблизно сім міліметрів, розрізаємо його на смуги і намотуємо їх спіраллю трохи внахлест на попередньо очищені сосиски. Маємо після цього заготовки на деку, промазуємо зверху трохи збитим яйцем і відправляємо для запікання в прогріту духовку. Її попередньо необхідно розігріти до 200 градусів. Через двадцять п'ять хвилин сосиски підрум'яняться і пропечуться. Витягаємо їх на блюдо і залишаємо під рушником хвилин на десять для того, щоб вони стали м'якими.
    Якщо в тісто при замісі додати замість розпушувача в теплу воду 20-25 грам свіжих дріжджів і дати йому підійти в теплі близько години, а тільки після цього приступати до оформлення страви, вироби вийдуть більш пишними, повітряними і м'якими, але вже дріжджовими.

    Сосиски в листковому тісті в духовці - рецепт приготування з сиром


    Інгредієнти:

  • сосиски – 8-10 шт.;

  • тісто листкове готове – 520 г;

  • сир твердих сортів – 70 г;

  • насіння кунжуту (за бажанням);

  • яйце куряче середнього розміру – 1 шт.


  • Приготування
    Дуже ласими, ароматними і пікантними виходять сосиски в тісті, якщо доповнити їх при оформленні твердим сиром. Далі про те, як це правильно зробити.
    Очищаємо сосиски, а листкове готове тісто розморожуємо, розкачуємо трохи, але не тонше трьох міліметрів, після чого розрізаємо на порційні смуги.
    Уздовж кожної сосиски робимо поздовжній розріз, який ми повинні наповнити натертим на тертці твердим сиром. Його кількість можна регулювати за своїм смаком і бажанням. Тепер загорнути у вигляді спіралі
    Сосиски в тісті в духовці
    внапуск кожну сосиску з сиром смугою листкового тіста і укладаємо заготовки на деко, який необхідно завчасно простелити листом пергаментного паперу.
    Тепер збиваємо трохи куряче яйце, промазуємо отриманої яєчною масою поверхню виробів, притрушиваем її також трохи або щедро (за бажанням) кунжутним насінням і ставимо випікатися.
    Скільки ж піч такі сосиски в тісті в духовці? Для того, щоб вони придбали апетитний рум'янець і пропеклися повністю, буде достатньо двадцяти п'яти хвилин при температурі пристрою, підтримується на рівні 200 градусів.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Сосиски в листковому тесті в духовці
    Сосиски в листковому тесті в духовці
    Відмінний варіант швидкого перекусу - сосиски в тісті. Зробіть їх удома, адже навіть вранці до сніданку їх можна спорудити швидко і без клопоту.
    Сосиски гриль – рецепт
    Сосиски гриль – рецепт
    Сосиски хоч і не відносяться до здорового харчування, тим не менш, улюблені багатьма. Особливо вдалими виходять сосиски, смажені на грилі. Для того,
    Сосиски в тісті рецепт
    Сосиски в тісті рецепт
    Сосиски в тісті - відмінне блюдо для перекусу, але купувати його на вулиці не варто, неперевірені продукти можуть завдати серйозної шкоди вашому
    Як приготувати сосиски в тісті?
    Як приготувати сосиски в тісті?
    Сосиски в тісті - улюблені ласощі дітей і дорослих. Так чому б не порадувати сім'ї і не приготувати це просте, але приносить стільки радості страву?
    Сосиски в листковому тісті
    Сосиски в листковому тісті
    Всім нам добре знайоме таке смачне блюдо, як сосиски в тісті. А сьогодні ми підкажемо вам кілька нових і цікавих рецептів створення сосисок в
    Сосиски в тісті в мультиварці
    Сосиски в тісті в мультиварці
    Сосиски в тісті - проста і смачна закуска, яку можна готувати на свята і вечірки, або просто подати до келиха пива. Таку страву обожнюють і дорослі і