Курячі ніжки в духовці з хрусткою скоринкою
![Курячі ніжки в духовці з хрусткою скоринкою Курячі ніжки в духовці з хрусткою скоринкою](/uploads/posts/2016-06/kuryach-nzhki-v-duhovc-z-hrustkoyu-skorinkoyu_191.jpeg)
Курячі ніжки з хрусткою скоринкою в духовці
Надійний спосіб забезпечити на курятині хрустку скоринку – запекти її в духовій шафі, покривши шаром панірування. Саме так ми і вирішили вступити в наступному рецепті.
Інгредієнти:
Приготування
Почніть з приготування ароматної панірування. Розтопіть вершкове масло і покладіть в нього філе анчоусів з подрібненим часником. Дочекайтеся, поки рибні тушки розтануть, після чого всипте в розігріту суміш крихту і обсмажте до рум'яного кольору. Викладіть крихту на серветки і дайте охолонути.
Обваляйте обсушені ніжки в борошні з паприкою, після занурте у збите яйце і обсипте ароматною крихтою. Викладіть курятину на покритий пергаментом деко і запікайте при 180 градусах 50 хвилин.
Рецепт курячих ніжок з скоринкою в духовці
Ще один секрет запікання курячої шкіри до хрускоту полягає в обсыпании птиці розпушувачем. Він ідеально поглинає зайву вологу з поверхні, а смак такої добавки не відчувається в готовому блюді.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як зробити курячі ніжки з хрусткою скоринкою, обсушіть їх і щедро посипте сіллю з розпушувачем. Залиште в холоді на годину або аж до 8 годин. Надішліть ніжки в розігріту до 220 градусів духовку на годину, перевертаючи їх кожні 20 хвилин.
![Курячі ніжки в духовці з хрусткою скоринкою Курячі ніжки в духовці з хрусткою скоринкою](/uploads/posts/2016-06/kuryach-nzhki-v-duhovc-z-hrustkoyu-skorinkoyu_162.jpeg)
Курячі ніжки, запечені з золотистою скоринкою
Домогтися золотистої скоринки можна і без всяких добавок, вибравши правильну технологію приготування. У нашому випадку, ми спершу запечемо птицю як зазвичай, а в кінці поставимо підсушитися під гриль з конвекцією.
Інгредієнти:
Приготування
Обсушену курятину приправте сіллю і посипте травами. Додайте масло і добре перемішайте. Після перемішування відправте птицю запікати при 200 градусах на 30-35 хвилин, а потім залиште під грилем з режимом конвекції ще на 20 хвилин. Протягом усього часу приготування курятину перевертають кожні 15 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Курка в паніровці](/uploads/posts/2015-12/kurka-v-panrovc_281.jpeg)
Курка в паніровці
Куряче м'ясо - універсальний продукт, рецептів приготування якого неймовірна кількість. Пропонуємо не витрачати дорогоцінний час на кулінарні шедеври
![Страви з курячих ніжок](/uploads/posts/2015-11/stravi-z-kuryachih-nzhok_321.jpeg)
Страви з курячих ніжок
Сьогодні курятина - найдоступніше м'ясо, і, звичайно, існує неймовірна кількість рецептів з її використанням. Пропонуємо два найбільш оригінальних і
![Запечені курячі ніжки](/uploads/posts/2015-11/zapechen-kuryach-nzhki_791.jpeg)
Запечені курячі ніжки
Щоб запекти курячі ніжки не обов'язково мати особливі кулінарні навички. Це м'ясо чудово поєднується різними нестандартними компонентами, що доводять
![Курячі ніжки в рукаві в духовці](/uploads/posts/2015-11/kuryach-nzhki-v-rukav-v-duhovc_481.jpeg)
Курячі ніжки в рукаві в духовці
Коли закінчуються ідеї приготування смачного й оригінального вечері, на допомогу приходять перевірені рецепти з курячого м'яса. Пропонуємо два вельми
![Як приготувати курячі ніжки в духовці?](/uploads/posts/2015-11/yak-prigotuvati-kuryach-nzhki-v-duhovc_711.jpeg)
Як приготувати курячі ніжки в духовці?
Курячі ніжки - це найдоступніший вид м'яса і універсальний, що дозволяє проявляти фантазію в його приготуванні. Пропонуємо урізноманітнити вашу
![Курячі ніжки в клярі](/uploads/posts/2015-09/kuryach-nzhki-v-klyar_251.jpeg)
Курячі ніжки в клярі
Існує безліч рецептів приготування курячого м'яса. Але, напевно, найбільш простими є різні частини тушки, запечені або смажені в густому клярі.