Зельці з свинячої голови в домашніх умовах

Кожному своє
Рецепт зельца з свинячої голови, в принципі, у кожної господині свій: хтось бере цілу голову, хтось тільки вуха або щоки свині. Є ті, хто додає квасоля або горох в готову страву, є ті, хто віддає перевагу м'ясне блюдо без добавок. Є ті, хто формує зельц у плівці або у синюге, більшість залишає його застигати в формочках. Ну, і сервіровка, звичайно різна. Комусь до зельцу обов'язково потрібен хрін, комусь гірчиця хтось віддає перевагу горілку, хтось пиво. Але майже кожен скаже вам, що зельц – це дуже смачно.
Простий рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Щоб приготувати домашній сальтисон з свинячої голови, вибираємо гарну невелику голову молодого поросяти. Звичайно, свіжу, правильно оброблену і, бажано, почищений. Будинки розрізаємо на невеликі шматки, добре промиваємо кожен і складаємо їх у каструлю. Води при варінні зельца повинно бути приблизно на долоню вище м'яса. Ставимо на вогонь і нікуди не відходимо. Поки бульйон буде закипати, з'явиться дуже багато піни. Відразу зменшуємо нагрівання до мінімального і знімаємо шум, поки поверхню бульйону не стане абсолютно чистою. Вогонь залишаємо на мінімумі, накриваємо і займаємося будь-якими справами близько 2 годин. Звичайно, періодично підходимо до плити, знімаємо піну, знімаємо жир, стежимо, щоб кипіння залишалося мінімальним. Вариться сальтисон з свинячої голови в домашніх

Рекомендуємо добрі рецепти

Сальтисон в домашніх умовах
Звичайно сальтисон готують з м'ясної обрізки, субпродуктів, і досвідчені господині часто пускають в хід будь-які м'ясні компоненти, які поєднуються з

Сальтисон з свинячої голови
У досвідчених господинь зовсім немає відходів у готуванні або заготівлі різних страв. Наприклад, дуже смачний сальтисон часто роблять з свинячої

Рецепт холодцю зі свинини
Холодець - дуже популярний у нашій країні блюдо. Для того щоб його приготувати, потрібно відповідне м'ясо, багато часу на приготування і рецепти.

Зельці з свинячої голови
Зельц - варене пресоване м'ясний виріб, який готують у спеціальній оболонці або баночці. Це смачна і оригінальна закуска, його подають до столу з

Зельц - рецепт
Зельц - це страва німецької кухні, зазвичай готується з свинячих субпродуктів. В результаті, із залишків туші виходить ситна і смачна ковбаса, яку

Сальтисон з курки
Сальтисон з курки - це смачна і ситна страва німецької кухні, дуже схоже на наш холодець. Воно чудово прикрасить будь-який святковий стіл. Читаємо