Рулет з підчеревина, запечений в духовці

Як приготувати запечену рулет з свинячого підчеревина з начинкою - рецепт в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Шкірку підчеревина добре вимийте, це легко робиться за допомогою теплої води і жорсткої частини кухонної губки. Після, обсушивши подчеревок обов'язково огляньте шкірку на наявність залишків щетини, якщо вона є, то видаліть її відкритим вогнем і знову вимийте шкірку. Знову обсушивши подчеревок, обріжте його так, щоб у вас вийшов правильний прямокутник. Потім видавіть весь часник в яку-небудь піалу і всипте в неї всі спеції і сіль, після чого добре вимішайте цю суміш і натріть нею бік сала. Не намазуйте шкірку, так як підгорілу часник обов'язково зіпсує кінцевий продукт.
Філе наріжте тонкими смужками і щільно укладіть рівно на одну половину прямокутника, після чого потрібно щільно скрутити рулет і не шкодуючи шпагату перев'язати його, як уздовж, так і впоперек. Без застосування шпагату або ж при малому його використанні, рулет обов'язково втратить форму і стане абсолютно не красивим, тому не економте на мотузці. Готують такий рулет в рукаві для запікання при температурі 170-180 градусів близько 60 хвилин, за чверть години до фінішу приготування можна розрізати рукав, таким чином отримавши підсмажену кірочку. Після необхідно дочекатися повного охолодження і перекласти рулет в холодильник.
Рулет з підчеревина з чорносливом
Інгредієнти:
Приготування
Добре вимийте почеревок, особливо шкірку, обсушіть і перевірте на

Рекомендуємо добрі рецепти

Грудинка в духовці
З свинячої грудинки готують безліч різноманітних страв, які завжди виходять дивовижно смачними, ароматними і неодмінно сподобаються кожному. Далі

Як запекти подчеревок в духовці?
З підчеревина можна готувати абсолютно незвичайні страви. Наприклад, запекти в тісті або зробити незрівнянний рулет. Далі опишемо, як правильно і

Свинячий рулет в духовці
Спробуйте запекти свинячий рулет в духовці. Головне правильно вибрати спеції. Це блюдо стане прикрасою святкового столу і неодмінно вразить усіх

Рулет зі свинячої шкурки
Свинячий рулет зі шкіркою - це воістину святкове блюдо. Приготувавши його до торжества, ви будете впевнені, що зможете догодити всім гостям. Ця

Подчеревок, запечений в духовці
Є багато рецептів приготування підчеревина, але особливо гарний подчеревок, запечений в духовці. Соковите, ароматне м'ясо з прошарками сала не

Рулет з курагою
Курага - корисний і смачний сухофрукт, який часто використовують в приготуванні різних страв і напоїв. І сьогодні ми розповімо, як зробити рулети з