Рулет з підчеревина, запечений в духовці
Рулет з цієї частини свинини дуже простий, його приготування не буде вимагати від вас багато часу або якихось спеціальних навичок, він практично не може не вийти. А ці два рецепту істотно різноманітять ваш святковий, так і повсякденний стіл.
Інгредієнти:
підчеревок – 12 кг;
філе куряче – 02 кг;
перець – 1/2 ч. ложки;
перець червоний – 1/2 ч. ложки;
паприка – 1 ч. ложка;
часник – 1 головка;
мускатний горіх;
сіль.
Приготування
Шкірку підчеревина добре вимийте, це легко робиться за допомогою теплої води і жорсткої частини кухонної губки. Після, обсушивши подчеревок обов'язково огляньте шкірку на наявність залишків щетини, якщо вона є, то видаліть її відкритим вогнем і знову вимийте шкірку. Знову обсушивши подчеревок, обріжте його так, щоб у вас вийшов правильний прямокутник. Потім видавіть весь часник в яку-небудь піалу і всипте в неї всі спеції і сіль, після чого добре вимішайте цю суміш і натріть нею бік сала. Не намазуйте шкірку, так як підгорілу часник обов'язково зіпсує кінцевий продукт.
Філе наріжте тонкими смужками і щільно укладіть рівно на одну половину прямокутника, після чого потрібно щільно скрутити рулет і не шкодуючи шпагату перев'язати його, як уздовж, так і впоперек. Без застосування шпагату або ж при малому його використанні, рулет обов'язково втратить форму і стане абсолютно не красивим, тому не економте на мотузці. Готують такий рулет в рукаві для запікання при температурі 170-180 градусів близько 60 хвилин, за чверть години до фінішу приготування можна розрізати рукав, таким чином отримавши підсмажену кірочку. Після необхідно дочекатися повного охолодження і перекласти рулет в холодильник.
Інгредієнти:
підчеревок – 12 кг;
чорнослив – 100 г;
морква – 1 шт.;
гірчиця готова – 10 г;
перець – 1/2 ч. ложки;
перець червоний – 1/2 ч. ложки;
паприка – 1 ч. ложка;
часник – 3 зубки;
коріандр;
мускатний горіх;
сіль.
Приготування
Добре вимийте почеревок, особливо шкірку, обсушіть і перевірте на наявність щетини. Після обріжте краю, для отримання рівного прямокутника. Чорнослив обов'язково підготуйте заливши її окропом на 5 хвилин. Видавіть часник і натріть їм, спеціями і сіллю всю сальну частина підчеревина, не натираючи шкірку. Морквину бажано подрібнити в тонку соломку, а чорнослив як можна дрібніше, в його відношенні можна навіть застосувати блендер. Рівномірно розподіліть морквину і чорнослив за прямокутника підчеревина і після скрутіть в рулет. Потім обов'язково обв'яжіть шпагатом і натріть гірчицею, не забуваючи і про торці рулету. Після його добре упакуйте у фольгу і випікайте 1 годину при температурі 200 градусів.
Як приготувати запечену рулет з свинячого підчеревина з начинкою - рецепт в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Шкірку підчеревина добре вимийте, це легко робиться за допомогою теплої води і жорсткої частини кухонної губки. Після, обсушивши подчеревок обов'язково огляньте шкірку на наявність залишків щетини, якщо вона є, то видаліть її відкритим вогнем і знову вимийте шкірку. Знову обсушивши подчеревок, обріжте його так, щоб у вас вийшов правильний прямокутник. Потім видавіть весь часник в яку-небудь піалу і всипте в неї всі спеції і сіль, після чого добре вимішайте цю суміш і натріть нею бік сала. Не намазуйте шкірку, так як підгорілу часник обов'язково зіпсує кінцевий продукт.
Філе наріжте тонкими смужками і щільно укладіть рівно на одну половину прямокутника, після чого потрібно щільно скрутити рулет і не шкодуючи шпагату перев'язати його, як уздовж, так і впоперек. Без застосування шпагату або ж при малому його використанні, рулет обов'язково втратить форму і стане абсолютно не красивим, тому не економте на мотузці. Готують такий рулет в рукаві для запікання при температурі 170-180 градусів близько 60 хвилин, за чверть години до фінішу приготування можна розрізати рукав, таким чином отримавши підсмажену кірочку. Після необхідно дочекатися повного охолодження і перекласти рулет в холодильник.
Рулет з підчеревина з чорносливом
Інгредієнти:
Приготування
Добре вимийте почеревок, особливо шкірку, обсушіть і перевірте на наявність щетини. Після обріжте краю, для отримання рівного прямокутника. Чорнослив обов'язково підготуйте заливши її окропом на 5 хвилин. Видавіть часник і натріть їм, спеціями і сіллю всю сальну частина підчеревина, не натираючи шкірку. Морквину бажано подрібнити в тонку соломку, а чорнослив як можна дрібніше, в його відношенні можна навіть застосувати блендер. Рівномірно розподіліть морквину і чорнослив за прямокутника підчеревина і після скрутіть в рулет. Потім обов'язково обв'яжіть шпагатом і натріть гірчицею, не забуваючи і про торці рулету. Після його добре упакуйте у фольгу і випікайте 1 годину при температурі 200 градусів.
Рекомендуємо добрі рецепти
Грудинка в духовці
З свинячої грудинки готують безліч різноманітних страв, які завжди виходять дивовижно смачними, ароматними і неодмінно сподобаються кожному. Далі
Як запекти подчеревок в духовці?
З підчеревина можна готувати абсолютно незвичайні страви. Наприклад, запекти в тісті або зробити незрівнянний рулет. Далі опишемо, як правильно і
Свинячий рулет в духовці
Спробуйте запекти свинячий рулет в духовці. Головне правильно вибрати спеції. Це блюдо стане прикрасою святкового столу і неодмінно вразить усіх
Рулет зі свинячої шкурки
Свинячий рулет зі шкіркою - це воістину святкове блюдо. Приготувавши його до торжества, ви будете впевнені, що зможете догодити всім гостям. Ця
Подчеревок, запечений в духовці
Є багато рецептів приготування підчеревина, але особливо гарний подчеревок, запечений в духовці. Соковите, ароматне м'ясо з прошарками сала не
Рулет з курагою
Курага - корисний і смачний сухофрукт, який часто використовують в приготуванні різних страв і напоїв. І сьогодні ми розповімо, як зробити рулети з