Вернуться назад Распечатать

Рулет з підчеревина, запечений в духовці

Рулет з підчеревина, запечений в духовці
Рулет з цієї частини свинини дуже простий, його приготування не буде вимагати від вас багато часу або якихось спеціальних навичок, він практично не може не вийти. А ці два рецепту істотно різноманітять ваш святковий, так і повсякденний стіл.

Як приготувати запечену рулет з свинячого підчеревина з начинкою - рецепт в духовці


Інгредієнти:

  • підчеревок – 12 кг;

  • філе куряче – 02 кг;

  • перець – 1/2 ч. ложки;

  • перець червоний – 1/2 ч. ложки;

  • паприка – 1 ч. ложка;

  • часник – 1 головка;

  • мускатний горіх;

  • сіль.


  • Приготування
    Шкірку підчеревина добре вимийте, це легко робиться за допомогою теплої води і жорсткої частини кухонної губки. Після, обсушивши подчеревок обов'язково огляньте шкірку на наявність залишків щетини, якщо вона є, то видаліть її відкритим вогнем і знову вимийте шкірку. Знову обсушивши подчеревок, обріжте його так, щоб у вас вийшов правильний прямокутник. Потім видавіть весь часник в яку-небудь піалу і всипте в неї всі спеції і сіль, після чого добре вимішайте цю суміш і натріть нею бік сала. Не намазуйте шкірку, так як підгорілу часник обов'язково зіпсує кінцевий продукт.
    Філе наріжте тонкими смужками і щільно укладіть рівно на одну половину прямокутника, після чого потрібно щільно скрутити рулет і не шкодуючи шпагату перев'язати його, як уздовж, так і впоперек. Без застосування шпагату або ж при малому його використанні, рулет обов'язково втратить форму і стане абсолютно не красивим, тому не економте на мотузці. Готують такий рулет в рукаві для запікання при температурі 170-180 градусів близько 60 хвилин, за чверть години до фінішу приготування можна розрізати рукав, таким чином отримавши підсмажену кірочку. Після необхідно дочекатися повного охолодження і перекласти рулет в холодильник.

    Рулет з підчеревина з чорносливом


    Інгредієнти:

  • підчеревок – 12 кг;

  • чорнослив – 100 г;

  • морква – 1 шт.;

  • гірчиця готова – 10 г;

  • перець – 1/2 ч. ложки;

  • перець червоний – 1/2 ч. ложки;

  • паприка – 1 ч. ложка;

  • часник – 3 зубки;

  • коріандр;

  • мускатний горіх;

  • сіль.


  • Приготування
    Добре вимийте почеревок, особливо шкірку, обсушіть і перевірте на
    Рулет з підчеревина, запечений в духовці
    наявність щетини. Після обріжте краю, для отримання рівного прямокутника. Чорнослив обов'язково підготуйте заливши її окропом на 5 хвилин. Видавіть часник і натріть їм, спеціями і сіллю всю сальну частина підчеревина, не натираючи шкірку. Морквину бажано подрібнити в тонку соломку, а чорнослив як можна дрібніше, в його відношенні можна навіть застосувати блендер. Рівномірно розподіліть морквину і чорнослив за прямокутника підчеревина і після скрутіть в рулет. Потім обов'язково обв'яжіть шпагатом і натріть гірчицею, не забуваючи і про торці рулету. Після його добре упакуйте у фольгу і випікайте 1 годину при температурі 200 градусів.