Рулет з цієї частини свинини дуже простий, його приготування не буде вимагати від вас багато часу або якихось спеціальних навичок, він практично не може не вийти. А ці два рецепту істотно різноманітять ваш святковий, так і повсякденний стіл.
Як приготувати запечену рулет з свинячого підчеревина з начинкою - рецепт в духовці
Інгредієнти: підчеревок – 12 кг; філе куряче – 02 кг; перець – 1/2 ч. ложки; перець червоний – 1/2 ч. ложки; паприка – 1 ч. ложка; часник – 1 головка; мускатний горіх; сіль. Приготування Шкірку підчеревина добре вимийте, це легко робиться за допомогою теплої води і жорсткої частини кухонної губки. Після, обсушивши подчеревок обов'язково огляньте шкірку на наявність залишків щетини, якщо вона є, то видаліть її відкритим вогнем і знову вимийте шкірку. Знову обсушивши подчеревок, обріжте його так, щоб у вас вийшов правильний прямокутник. Потім видавіть весь часник в яку-небудь піалу і всипте в неї всі спеції і сіль, після чого добре вимішайте цю суміш і натріть нею бік сала. Не намазуйте шкірку, так як підгорілу часник обов'язково зіпсує кінцевий продукт.
Філе наріжте тонкими смужками і щільно укладіть рівно на одну половину прямокутника, після чого потрібно щільно скрутити рулет і не шкодуючи шпагату перев'язати його, як уздовж, так і впоперек. Без застосування шпагату або ж при малому його використанні, рулет обов'язково втратить форму і стане абсолютно не красивим, тому не економте на мотузці. Готують такий рулет в рукаві для запікання при температурі 170-180 градусів близько 60 хвилин, за чверть години до фінішу приготування можна розрізати рукав, таким чином отримавши підсмажену кірочку. Після необхідно дочекатися повного охолодження і перекласти рулет в холодильник.
Рулет з підчеревина з чорносливом
Інгредієнти: підчеревок – 12 кг; чорнослив – 100 г; морква – 1 шт.; гірчиця готова – 10 г; перець – 1/2 ч. ложки; перець червоний – 1/2 ч. ложки; паприка – 1 ч. ложка; часник – 3 зубки; коріандр; мускатний горіх; сіль. Приготування Добре вимийте почеревок, особливо шкірку, обсушіть і перевірте на
наявність щетини. Після обріжте краю, для отримання рівного прямокутника. Чорнослив обов'язково підготуйте заливши її окропом на 5 хвилин. Видавіть часник і натріть їм, спеціями і сіллю всю сальну частина підчеревина, не натираючи шкірку. Морквину бажано подрібнити в тонку соломку, а чорнослив як можна дрібніше, в його відношенні можна навіть застосувати блендер. Рівномірно розподіліть морквину і чорнослив за прямокутника підчеревина і після скрутіть в рулет. Потім обов'язково обв'яжіть шпагатом і натріть гірчицею, не забуваючи і про торці рулету. Після його добре упакуйте у фольгу і випікайте 1 годину при температурі 200 градусів.