Як зварити горошницу?

Далі ми розповімо, як правильно і смачно зварити горошницу в каструлі, а також як приготувати її в мультиварці без замочування.
Як правильно і швидко зварити горошницу в каструлі?
Інгредієнти:
Приготування
Особливо корисна горошница з цілісного лущеного гороху. Але такий продукт вимагає попередньої підготовки. Його необхідно хорошенечко промити під проточною водою і залити холодною водою, взявши чотири її частини на одну частину гороху. Через дванадцять годин замочування воду зливаємо, горошини ще раз промиваємо і заливаємо чистою водою у товстостінній каструлі, казані або сотейнику.
Деякі кулінари рекомендують ставити варитися горох в тій же воді, в якій він вымачивался. Але ми б не рекомендували поступати таким чином. Вся справа в тому, що в процесі розбухання горох виділяє у воду речовини, які найчастіше при вживанні продукту викликають бродіння в кишечнику і, як наслідок, є причиною метеоризму. Додаткове ж промивання після замочування допоможе звести подібні негативні прояви до мінімуму.
Ставимо посудину з горохом і водою на вогонь і після закипання варимо протягом години. Хвилин за п'ять до завершення приготування підсолюємо горошницу за смаком.
При бажанні можна доповнити вже готову горохову кашу з обсмаженою цибулею копченим беконом або грудинкою.
Як швидко зварити горошницу в мультиварці без замочування?
Інгредієнти:
Приготування
Дуже смачну горошницу можна приготувати в мультиварці без замочування. Для цього обсмажуємо в мультиварочной каструлі на соняшниковій без аромату маслі ріпчасту цибулину, нарізавши її дрібненькими кубиками і настройте пристрій при цьому на режим «Смаження» або «Випічка». Після цього додаємо до румяному луку промитий під проточною водою горох, вливаємо очищену воду, додаємо масло і щіпку соди. Саме остання прискорить розварювання горошин і значно скоротить час приготування горохової каші.
Перемикаємо прилад на режим «Боби» і готуємо горошницу протягом однієї години. Після сигналу відкриваємо кришку пристрою, підсолюємо кашу і даємо їй ще хвилин десять настоятися в режимі «Підігрів».
Як зварити смачну горошницу з томатом?
Інгредієнти:
Приготування
Перед приготуванням промиваємо сухий горох колотий під проточною холодною водою і заливаємо на п'ятнадцять

За цей час нарізаємо дрібними кубиками сало копчене, очищену цибулину і моркву, викладаємо овочі з салом у розтоплене на сковороді масло вершкове і даємо їм підрум'янитися і обсмажитися до м'якості. Тепер додаємо томатну пасту і пасеруємо все разом протягом хвилини.
Готову кашу підсолюємо за смаком, додаємо приправи і піджарку, перемішуємо, проварюємо, помішуючи, ще п'ять-десять хвилин, і можемо подавати.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як смачно зварити горохове пюре?
З одного гороху смачне пюре не вийде. Обов'язково приправте горох цибулевої пассеровкой, обсмаженим беконом, копченою грудинкою або чим-небудь

Як приготувати горохову кашу в мультиварці?
З появою мультиварки кулінарна життя багатьох господинь кардинально змінилася. Тепер не потрібно стояти над плитою, щоб зварити кашу і спостерігати,

Як варити горохову кашу на воді?
Страви з гороху мають вікову історію, однак і сьогодні не втратили свою актуальність. Вони поживні і вельми бюджетні. Пропонуємо сьогодні зварити

Горошница в мультиварці
Старорусские страви відрізняються простотою приготування і немудрими інгредієнтами, які в результаті роблять страву ситним та смачним. Горошница -

Горошница - рецепт
Горошница - старовинне російське блюдо, яке готують з гороху з різними добавками. Найчастіше горошница виступає гарніром до м'ясних страв, але можна

Рецепт горохової каші в мультиварці
Горохова каша - це джерело корисних речовин, а тому їсти її варто хоча б раз в тиждень. Ви можете готувати її як окрему страву або подавати на