Як смачно запекти скумбрію в духовці?
У цій статті ми докладно розповімо про те, як смачно запекти в духовці скумбрію. Таку страву можна приготувати різними способами і його неодмінно оцінить по достоїнству вся сім'я.
Інгредієнти:
скумбрія свіжа – 455 г;
зелень – 40 г;
лимон – 65 г;
спеції.
Приготування
Рибу обробити, чистимо і промиваємо. Зелень дрібно рубаємо ножем, підсолюємо і розминаємо руками.
Скумбрію натираємо спеціями, викладаємо всередину зелень і лимонні скибочки. Тепер загортаємо скумбрію фольгою, викладаємо на деко і запікаємо приблизно 35 хвилин при 190 градусах. Подаємо страву з відварною картоплею, окропивши трохи соком лимона.
Інгредієнти:
скумбрія свіжа – 845 г;
картопля – 165 г;
часник – на смак;
морква – 45 г;
цибуля – 55 г;
майонез – 75 мл;
спеції ;
олія оливкова – 65 мл
Приготування
Овочі обробляємо і нарізаємо кружечками. Половину цибулі з морквою відкладаємо в сторону, а в решту додаємо майонез і перемішуємо.
Свіжу скумбрію чистимо, видаляємо нутрощі, приправляємо спеціями і в кожну кладемо моркву і цибулю. Окремо загортаємо заготовки у фольгу і розкладаємо на змащеному олією деку. Навколо розподіляємо овочі і готуємо страву в духовій шафі при 180 градусах.
Інгредієнти:
скумбрія – 545 г;
морква – 95 г;
цибуля – 105 г;
олія рослинна;
спеції;
лимон – для подачі.
Приготування
У скумбрій видаляємо нутрощі і гарненько промиваємо. Тепер акуратно виймаємо кістки і приправляємо оброблені тушки спеціями.
Для начинки обсмажуємо спочатку до м'якості терту моркву, а потім додаємо подрібнену цибулю. Викладаємо приготовану обжарку рівномірно по поверхні філе і звертаємо щільним рулетом. Після цього загортаємо заготовки на лист фольги і викладаємо у форму. Відправляємо страву на 25 хвилин у духовку, а потім остуджуємо, розгортаємо і нарізаємо шматочками.
Інгредієнти:
скумбрія – 545 г;
рис відварний – 255 г;
сир – 105 г;
лимон – 15 г;
зелений горошок – 225 г;
спеції;
помідор – 2 шт.;
олія рослинна;
зелень.
Приготування
Рибу чистимо, потрошимо і розгортаємо тушки, як «книжку». Приправляємо спеціями і поливаємо соком лимона.
Відварений рис змішуємо з горошком і зеленню, рубаною ножем. Солимо начинку за смаком, додаємо половину тертого сиру, перемішуємо.
Форму промазуємо маслом, викладаємо скумбрію і заповнюємо акуратно начинкою. Зверху розподіляємо помідор, нарізаний скибочками, і посипаємо сиром. Запікаємо скумбрію з сиром в духовці при 180 градусах 30 хвилин.
Скумбрія, запечена в духовці з лимоном
Інгредієнти:
Приготування
Рибу обробити, чистимо і промиваємо. Зелень дрібно рубаємо ножем, підсолюємо і розминаємо руками.
Скумбрію натираємо спеціями, викладаємо всередину зелень і лимонні скибочки. Тепер загортаємо скумбрію фольгою, викладаємо на деко і запікаємо приблизно 35 хвилин при 190 градусах. Подаємо страву з відварною картоплею, окропивши трохи соком лимона.
Скумбрія, запечена в духовці з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Овочі обробляємо і нарізаємо кружечками. Половину цибулі з морквою відкладаємо в сторону, а в решту додаємо майонез і перемішуємо.
Свіжу скумбрію чистимо, видаляємо нутрощі, приправляємо спеціями і в кожну кладемо моркву і цибулю. Окремо загортаємо заготовки у фольгу і розкладаємо на змащеному олією деку. Навколо розподіляємо овочі і готуємо страву в духовій шафі при 180 градусах.
Рулет зі скумбрії, запечений в духовці
Інгредієнти:
Приготування
У скумбрій видаляємо нутрощі і гарненько промиваємо. Тепер акуратно виймаємо кістки і приправляємо оброблені тушки спеціями.
Для начинки обсмажуємо спочатку до м'якості терту моркву, а потім додаємо подрібнену цибулю. Викладаємо приготовану обжарку рівномірно по поверхні філе і звертаємо щільним рулетом. Після цього загортаємо заготовки на лист фольги і викладаємо у форму. Відправляємо страву на 25 хвилин у духовку, а потім остуджуємо, розгортаємо і нарізаємо шматочками.
Фарширована скумбрія, запечена в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Рибу чистимо, потрошимо і розгортаємо тушки, як «книжку». Приправляємо спеціями і поливаємо соком лимона.
Відварений рис змішуємо з горошком і зеленню, рубаною ножем. Солимо начинку за смаком, додаємо половину тертого сиру, перемішуємо.
Форму промазуємо маслом, викладаємо скумбрію і заповнюємо акуратно начинкою. Зверху розподіляємо помідор, нарізаний скибочками, і посипаємо сиром. Запікаємо скумбрію з сиром в духовці при 180 градусах 30 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як смачно приготувати скумбрію?
Скумбрія відрізняється своїм ніжним м'ясом, чудовим смаком і невеликою кількістю кісточок. Страви з неї виходять оригінальними та вишуканими.
Скумбрія, запечена в духовці з овочами
Ідеальним рішенням для легкої вечері може стати рибка запечена в духовці. Далі в статті представлені досить оригінальні рецепти, які ви зможете
Фарширована скумбрія
Скумбрія, завдяки своєму дивовижному смаку, знайшла любов багатьох людей по всьому світу. І сьогодні ми розповімо, як її правильно і смачно
Скумбрія з картоплею в духовці
Скумбрія з картоплею в духовці - простий і поживний вечерю для всієї родини, приготувати який не складе особливої праці. Ми пропонуємо вам кілька
Скумбрія в аерогрилі
Скумбрія - вельми корисна рибка, завдяки цілої низки унікальних кислот і великому вмісту вітаміну D. І сьогодні ми поговоримо про скумбрії запеченої
Скумбрія в мікрохвильовці
Скумбрія - корисна риба, в якій містяться жирні кислоти омега-3. І сьогодні ми розповімо, як приготувати цю рибку в мікрохвильовці. Виходить швидко,