Сендвіч з куркою
Якщо звичайний ранковий бутерброд з ковбасою встиг набити вам оскому, то на заміну можуть прийти прості в приготуванні курячі сендвічі, які не тільки мають помітно більш багатим смаком, але і досить сытны, а до того ж легко переносять транспортування. Про варіаціях сендвіча з куркою ми і будемо вести мова в цьому матеріалі.
В рамках даного сендвіча куряче м'ясо змішується з соусом барбекю, але заміною йому можуть стати будь-які улюблені вами соуси для сендвіча з куркою: від простого майонезу до тартару, гострого кетчупу або заправки для «Цезаря».
Інгредієнти:
курятина - 430 г;
соус барбекю - 55 г;
сир - 65 г;
тостовий хліб - 4 скибочки;
вершкове масло - 15 р.
Приготування
Для даного сендвіча краще брати помітно більш жирне і соковите червоне м'ясо, яке попередньо готують будь-яким зручним чином: обсмажують, варять або запікають. Після охолодження курятину розбирають на волокна, змішують з обраним соусом і приступають до складання сендвіча. Виклавши скибочку сиру на один з шматочків хліба, розподіліть курятину зверху, потім додайте ще сиру і накрийте всі другим скибочкою хліба. Змастіть обидві поверхні сендвіча маслом і обсмажте на грилі.
Інгредієнти:
копчена курятина - 175 г;
жменя рукколи;
томати - 4 скибочки;
авокадо - 115 г;
скибочки хліба - 4 шт.;
майонез, гірчиця.
Приготування
Два шматочки хліба змастіть майонезом, а іншу пару покрийте шаром зернової гірчиці. Розділіть курятину на тонкі пластини. Викладіть подушку з вимитої і обсушенной рукколи, поверх покладіть курятину, а за нею помідори і авокадо. Накрийте все другою половинкою тостового хліба.
Інгредієнти:
куряче філе - 210 г;
бекон - 6 скибочок;
шинка - 3 скибочки;
яйце - 1 шт.;
сир - 3 скибочки;
хліб - 3 скибочки;
зернова гірчиця, майонез - 2 ст. ложки;
свіжий томат;
зелень на вибір.
Приготування
Обсмажте шматочки бекону до хрускоту. Відбийте курятину, приправте її і також підсмажте. Підрум'яньте шинку і підсмажте яєчню. Покрийте скибочки хліба сумішшю гірчиці і майонезу. Викладіть сир, шинку, курку, томати, зелень і бекон, межуя все ще однією скибочкою хліба. Отриманий сендвіч підрум'яньте на грилі, чекаючи розплавлення сиру. Для зручності поїдання, попередньо закріпіть половинки сендвіча зубочистками, а лише потім нарізайте і подавайте його.
Сендвіч з куркою і сиром – рецепт
В рамках даного сендвіча куряче м'ясо змішується з соусом барбекю, але заміною йому можуть стати будь-які улюблені вами соуси для сендвіча з куркою: від простого майонезу до тартару, гострого кетчупу або заправки для «Цезаря».
Інгредієнти:
Приготування
Для даного сендвіча краще брати помітно більш жирне і соковите червоне м'ясо, яке попередньо готують будь-яким зручним чином: обсмажують, варять або запікають. Після охолодження курятину розбирають на волокна, змішують з обраним соусом і приступають до складання сендвіча. Виклавши скибочку сиру на один з шматочків хліба, розподіліть курятину зверху, потім додайте ще сиру і накрийте всі другим скибочкою хліба. Змастіть обидві поверхні сендвіча маслом і обсмажте на грилі.
Бутерброд з копченою куркою
Інгредієнти:
Приготування
Два шматочки хліба змастіть майонезом, а іншу пару покрийте шаром зернової гірчиці. Розділіть курятину на тонкі пластини. Викладіть подушку з вимитої і обсушенной рукколи, поверх покладіть курятину, а за нею помідори і авокадо. Накрийте все другою половинкою тостового хліба.
Сендвіч з куркою та яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Обсмажте шматочки бекону до хрускоту. Відбийте курятину, приправте її і також підсмажте. Підрум'яньте шинку і підсмажте яєчню. Покрийте скибочки хліба сумішшю гірчиці і майонезу. Викладіть сир, шинку, курку, томати, зелень і бекон, межуя все ще однією скибочкою хліба. Отриманий сендвіч підрум'яньте на грилі, чекаючи розплавлення сиру. Для зручності поїдання, попередньо закріпіть половинки сендвіча зубочистками, а лише потім нарізайте і подавайте його.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з курячою грудкою і кукурудзою
З курячої грудки готують безліч страв. Адже її нейтральний смак і м'яка консистенція поєднується з більшістю продуктів. Особливо вона хороша в
Брускетта з помідорами
Брускетта з помідорами - смачна, тепла закуска для буднів і свят. Невибаглива і просте поєднання продуктів, з яких виходить чудове італійське блюдо.
Салат з копченим окорочком
Копчений окорочок досить популярний і смачний продукт. І сьогодні ми підкажемо, які салати можна приготувати для повсякденного і святкового столу.
Бутерброд з тунцем
Бутерброд з тунцем - відмінний перекус, який можна приготувати з ранку і взяти на роботу або навчання. Але, оскільки не всі люблять цю рибку, то у
Сендвіч - рецепт
Якщо ви і ваша сім'я любите різноманітні бутерброди, то варто поекспериментувати і приготувати сендвічі. Ця закуска може подаватися до сніданку, на
Як зробити сендвіч?
Багато хто вважає, що зробити сендвіч просто. Насправді це так, але тільки тоді, коли є якийсь кулінарний досвід. Адже якщо зібрати сендвіч