Якщо звичайний ранковий бутерброд з ковбасою встиг набити вам оскому, то на заміну можуть прийти прості в приготуванні курячі сендвічі, які не тільки мають помітно більш багатим смаком, але і досить сытны, а до того ж легко переносять транспортування. Про варіаціях сендвіча з куркою ми і будемо вести мова в цьому матеріалі.
Сендвіч з куркою і сиром – рецепт
В рамках даного сендвіча куряче м'ясо змішується з соусом барбекю, але заміною йому можуть стати будь-які улюблені вами соуси для сендвіча з куркою: від простого майонезу до тартару, гострого кетчупу або заправки для «Цезаря».
Інгредієнти: курятина - 430 г; соус барбекю - 55 г; сир - 65 г; тостовий хліб - 4 скибочки; вершкове масло - 15 р. Приготування Для даного сендвіча краще брати помітно більш жирне і соковите червоне м'ясо, яке попередньо готують будь-яким зручним чином: обсмажують, варять або запікають. Після охолодження курятину розбирають на волокна, змішують з обраним соусом і приступають до складання сендвіча. Виклавши скибочку сиру на один з шматочків хліба, розподіліть курятину зверху, потім додайте ще сиру і накрийте всі другим скибочкою хліба. Змастіть обидві поверхні сендвіча маслом і обсмажте на грилі.
Бутерброд з копченою куркою
Інгредієнти: копчена курятина - 175 г; жменя рукколи; томати - 4 скибочки; авокадо - 115 г; скибочки хліба - 4 шт.; майонез, гірчиця. Приготування Два шматочки хліба змастіть майонезом, а іншу пару покрийте шаром зернової гірчиці. Розділіть курятину на тонкі пластини. Викладіть подушку з вимитої і обсушенной рукколи, поверх покладіть курятину, а за нею помідори і авокадо. Накрийте все другою половинкою тостового хліба.
Сендвіч з куркою та яйцем
Інгредієнти: куряче філе - 210 г; бекон - 6 скибочок; шинка - 3 скибочки; яйце - 1 шт.; сир - 3 скибочки; хліб - 3 скибочки; зернова гірчиця, майонез - 2 ст. ложки; свіжий томат; зелень на вибір. Приготування Обсмажте шматочки бекону до хрускоту. Відбийте курятину, приправте її і також підсмажте. Підрум'яньте шинку і підсмажте яєчню. Покрийте скибочки хліба сумішшю гірчиці і майонезу. Викладіть сир, шинку, курку, томати, зелень і бекон, межуя все ще однією скибочкою хліба. Отриманий сендвіч підрум'яньте на грилі, чекаючи розплавлення сиру. Для зручності поїдання, попередньо закріпіть половинки сендвіча зубочистками, а лише потім нарізайте і подавайте його.