Млинці з шинкою і сиром
Млинці можна наповнити абсолютно будь-якою начинкою, отримуючи в результаті кожен раз абсолютно новий цікавий смак готової страви. Сьогодні ми розповімо про те, як використовувати як наповнення для млинців композицію з сиру та шинки. Незважаючи на банальність цього поєднання, смак страви виходить просто приголомшливий.
Інгредієнти:
Для тіста:
пшеничне борошно – 340 г;
молоко – 900 мл;
яйця великі курячі – 2 шт.;
сода харчова, погашеної лимонним соком або оцтом – 2 щіпки;
кухонна сіль – 2 щіпки;
пісок цукровий – 45 г;
рафінована рослинна олія – 55 мл;
вода (окріп) – 90 мл;
Для начинки:
шинка – 350-500 г;
сир твердий – 150-200 г;
олія рослинна рафінована або скибочку сала для смаження млинців;
вершкове масло для смаження млинців з начинкою.
Приготування
Для приготування ідеального тесту для млинців змішуємо злегка збиті яйця з цукровим піском і молоко, додаємо сіль кухонну, олія рафінована рослинна, просіяне борошно пшеничне, харчову соду гашену і досягаємо за допомогою віночка або міксера однорідності. На завершення вливаємо трохи окропу, інтенсивно розмішуючи масу при цьому. Готове тісто залишаємо хвилин на десять-п'ятнадцять настоятися, а після цього випікаємо з нього рум'яні млинці. Сковороду для цього ретельно прогріваємо і промазуємо рослинним маслом або скибочкою несолоного свинячого сала, нарубав його на вилку.
Начинку для млинців готуємо з нарізаною кубиками шинки і натертого на тертці сиру, змішавши компоненти разом в мисці. Накладаємо потроху отриманого наповнення на кожен млинець, згортаємо його конвертом і підрум'янюємо з двох сторін на розпущеному на гарячій сковороді вершкове масло, викладаючи вироби спочатку швом донизу, а потім перевертаючи на інший бік.
Інгредієнти:
Для млинців:
зелень свіжої петрушки і молодого кропу – по 2-3 гілочки;
майонез класичний – 90 г;
яйця великі курячі – 2 шт.;
кухонна сіль – 1 щіпка;
мелений чорний перець – 1 щіпка;
рослинна рафінована олія для смаження – 25 мл;
Для начинки:
шинка – 150-175 г;
сир сирний – 150-175 г;
майонез класичний – 90 г;
часникові зубці – 1-2 шт.
Приготування
Яєчні млинці готуються без додавання борошна. Досить змішати яйця з дрібненько нашаткованої зеленню, додати майонез, а також за смаком сіль і перчик і перемішати все гарненько. З отриманої основи випікаємо яєчні млинці, попередньо добряче розігрів сковороду і промазав її дно рафінованим рослинним маслом.
Для начинки нарізаємо кубиками або тоненькою соломкою шинку, змішуємо її з сирним сиром, додаємо один або два видушених часникового зубчики і майонез і ретельно перемішуємо.
Кожен яєчний млинець акуратно промазуємо отриманим наповнювачем, згортаємо рулетом, розрізаємо навскоси на дві або три частини, укладаємо на блюдо або тарілку і подаємо до столу.
Інгредієнти:
Для тіста:
пшеничне борошно – 260 г;
молоко – 485 мл;
яйця великі курячі – 3 шт.;
кухонна сіль – 1 велика щіпка;
пісок цукровий – 25 г;
Для начинки:
шинка – 375 г;
сир твердий – 190 г;
цибулина ріпчаста – 1 шт.;
вершки жирні – 50 мл;
кухонна сіль – 1 щіпка;
мускатний горіх – 1 щіпка;
перець чорний мелений – 1 щіпка;
олія рослинна рафінована – 45 мл
Приготування
Для приготування тіста для млинців, традиційно змішуємо до максимальної однорідності всі компоненти зі списку і даємо настоятися отриманої суміші протягом як мінімум однієї години. Після цього випікаємо млинці, попередньо промазав сковорідку шматочком свинячого сала або рафінованим рослинним маслом. Для начинки пасеруємо подрібнену цибулину на рослинному маслі протягом трьох хвилин, а потім додаємо нарізану шинку і обсмажуємо ще трохи все разом. Після цього вливаємо вершки, приправлені сіллю, перцем і мускатним горіхом, додаємо натертий сир і прогріваємо масу трохи, помішуючи. Тепер наповнюємо млинці отриманою начинкою та оформляємо мішечками, конвертами або рулетиками. Після цього маємо вироби на деко або в форму і даємо їм підрум'янитися в духовці при максимальній температурі від трьох до п'яти хвилин.
Як приготувати млинці з шинкою і сиром - рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Для приготування ідеального тесту для млинців змішуємо злегка збиті яйця з цукровим піском і молоко, додаємо сіль кухонну, олія рафінована рослинна, просіяне борошно пшеничне, харчову соду гашену і досягаємо за допомогою віночка або міксера однорідності. На завершення вливаємо трохи окропу, інтенсивно розмішуючи масу при цьому. Готове тісто залишаємо хвилин на десять-п'ятнадцять настоятися, а після цього випікаємо з нього рум'яні млинці. Сковороду для цього ретельно прогріваємо і промазуємо рослинним маслом або скибочкою несолоного свинячого сала, нарубав його на вилку.
Начинку для млинців готуємо з нарізаною кубиками шинки і натертого на тертці сиру, змішавши компоненти разом в мисці. Накладаємо потроху отриманого наповнення на кожен млинець, згортаємо його конвертом і підрум'янюємо з двох сторін на розпущеному на гарячій сковороді вершкове масло, викладаючи вироби спочатку швом донизу, а потім перевертаючи на інший бік.
Яєчні млинці з шинкою і сирним сиром
Інгредієнти:
Для млинців:
Для начинки:
Приготування
Яєчні млинці готуються без додавання борошна. Досить змішати яйця з дрібненько нашаткованої зеленню, додати майонез, а також за смаком сіль і перчик і перемішати все гарненько. З отриманої основи випікаємо яєчні млинці, попередньо добряче розігрів сковороду і промазав її дно рафінованим рослинним маслом.
Для начинки нарізаємо кубиками або тоненькою соломкою шинку, змішуємо її з сирним сиром, додаємо один або два видушених часникового зубчики і майонез і ретельно перемішуємо.
Кожен яєчний млинець акуратно промазуємо отриманим наповнювачем, згортаємо рулетом, розрізаємо навскоси на дві або три частини, укладаємо на блюдо або тарілку і подаємо до столу.
Млинці, фаршировані шинкою і сиром в духовці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Для приготування тіста для млинців, традиційно змішуємо до максимальної однорідності всі компоненти зі списку і даємо настоятися отриманої суміші протягом як мінімум однієї години. Після цього випікаємо млинці, попередньо промазав сковорідку шматочком свинячого сала або рафінованим рослинним маслом. Для начинки пасеруємо подрібнену цибулину на рослинному маслі протягом трьох хвилин, а потім додаємо нарізану шинку і обсмажуємо ще трохи все разом. Після цього вливаємо вершки, приправлені сіллю, перцем і мускатним горіхом, додаємо натертий сир і прогріваємо масу трохи, помішуючи. Тепер наповнюємо млинці отриманою начинкою та оформляємо мішечками, конвертами або рулетиками. Після цього маємо вироби на деко або в форму і даємо їм підрум'янитися в духовці при максимальній температурі від трьох до п'яти хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Простий рецепт млинців
З безлічі рецептів млинцевого тесту ми вибрали прості і безтурботні варіанти. Не секрет, що в приготуванні ідеальних тонких виробів існують певні
Млинці з вівсяної муки
Перетворити звичайний сніданок у надзвичайно корисний і смачний неймовірно просто. Далі розповімо, як робити справжні вівсяні млинці. Спробуйте, вам
Товсті пишні млинці на кефірі - рецепт
Варіантів різноманітних млинців існує неймовірне безліч і далі поговоримо саме про товстих, пухких виробах. Розповімо, як домогтися повітряного
Яєчні млинці
Легені, майже прозорі яєчні млинці самі по собі не є стравою, проте з них можна приготувати чудові закуски, які припадуть до душі і дітям, і
Млинці з ковбасою
Млинці можна їсти зі сметаною або варенням, а можна зробити з них самостійне блюдо, загорнувши в них начинку - солодку або м'ясну. Сьогодні ми
Млинці з шинкою
Млинці - традиційне російське блюдо, яке обожнюють багато. Їх можна вживати як самостійно, так і з різними соусами і начинками. І сьогодні мова піде