Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Млинці з шинкою і сиром

Млинці з шинкою і сиром

28-04-2016, 19:43
465
Млинці з шинкою і сиром
Млинці можна наповнити абсолютно будь-якою начинкою, отримуючи в результаті кожен раз абсолютно новий цікавий смак готової страви. Сьогодні ми розповімо про те, як використовувати як наповнення для млинців композицію з сиру та шинки. Незважаючи на банальність цього поєднання, смак страви виходить просто приголомшливий.

Як приготувати млинці з шинкою і сиром - рецепт


Інгредієнти:
Для тіста:

  • пшеничне борошно – 340 г;

  • молоко – 900 мл;

  • яйця великі курячі – 2 шт.;

  • сода харчова, погашеної лимонним соком або оцтом – 2 щіпки;

  • кухонна сіль – 2 щіпки;

  • пісок цукровий – 45 г;

  • рафінована рослинна олія – 55 мл;

  • вода (окріп) – 90 мл;


  • Для начинки:

  • шинка – 350-500 г;

  • сир твердий – 150-200 г;

  • олія рослинна рафінована або скибочку сала для смаження млинців;

  • вершкове масло для смаження млинців з начинкою.


  • Приготування
    Для приготування ідеального тесту для млинців змішуємо злегка збиті яйця з цукровим піском і молоко, додаємо сіль кухонну, олія рафінована рослинна, просіяне борошно пшеничне, харчову соду гашену і досягаємо за допомогою віночка або міксера однорідності. На завершення вливаємо трохи окропу, інтенсивно розмішуючи масу при цьому. Готове тісто залишаємо хвилин на десять-п'ятнадцять настоятися, а після цього випікаємо з нього рум'яні млинці. Сковороду для цього ретельно прогріваємо і промазуємо рослинним маслом або скибочкою несолоного свинячого сала, нарубав його на вилку.
    Начинку для млинців готуємо з нарізаною кубиками шинки і натертого на тертці сиру, змішавши компоненти разом в мисці. Накладаємо потроху отриманого наповнення на кожен млинець, згортаємо його конвертом і підрум'янюємо з двох сторін на розпущеному на гарячій сковороді вершкове масло, викладаючи вироби спочатку швом донизу, а потім перевертаючи на інший бік.

    Яєчні млинці з шинкою і сирним сиром


    Інгредієнти:
    Для млинців:

  • зелень свіжої петрушки і молодого кропу – по 2-3 гілочки;

  • майонез класичний – 90 г;

  • яйця великі курячі – 2 шт.;

  • кухонна сіль – 1 щіпка;

  • мелений чорний перець – 1 щіпка;

  • рослинна рафінована олія для смаження – 25 мл;


  • Для начинки:

  • шинка – 150-175 г;

  • сир сирний – 150-175 г;

  • майонез класичний – 90 г;

  • часникові зубці – 1-2 шт.


  • Приготування
    Яєчні млинці готуються без додавання борошна. Досить змішати яйця з дрібненько нашаткованої зеленню, додати майонез, а також за смаком сіль і перчик і перемішати все гарненько. З отриманої основи випікаємо яєчні млинці, попередньо добряче розігрів сковороду і промазав її дно рафінованим рослинним маслом.
    Для начинки нарізаємо кубиками або тоненькою соломкою шинку, змішуємо її з сирним сиром, додаємо один або два видушених часникового зубчики і майонез і ретельно перемішуємо.
    Кожен яєчний млинець акуратно промазуємо отриманим наповнювачем, згортаємо рулетом, розрізаємо навскоси на дві або три частини, укладаємо на блюдо або тарілку і подаємо до столу.

    Млинці, фаршировані шинкою і сиром в духовці


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • пшеничне борошно – 260 г;

  • молоко – 485 мл;

  • яйця великі курячі – 3 шт.;

  • кухонна сіль – 1 велика щіпка;

  • пісок цукровий – 25 г;


  • Для начинки:

  • шинка – 375 г;

  • сир твердий – 190 г;

  • цибулина ріпчаста – 1 шт.;

  • вершки жирні – 50 мл;

  • кухонна сіль – 1 щіпка;

  • мускатний горіх – 1 щіпка;

  • перець чорний мелений – 1 щіпка;

  • олія рослинна рафінована – 45 мл


  • Приготування
    Для приготування тіста для млинців, традиційно змішуємо до максимальної однорідності всі компоненти зі списку і даємо настоятися отриманої суміші протягом як мінімум однієї години. Після цього випікаємо млинці,
    Млинці з шинкою і сиром
    попередньо промазав сковорідку шматочком свинячого сала або рафінованим рослинним маслом. Для начинки пасеруємо подрібнену цибулину на рослинному маслі протягом трьох хвилин, а потім додаємо нарізану шинку і обсмажуємо ще трохи все разом. Після цього вливаємо вершки, приправлені сіллю, перцем і мускатним горіхом, додаємо натертий сир і прогріваємо масу трохи, помішуючи. Тепер наповнюємо млинці отриманою начинкою та оформляємо мішечками, конвертами або рулетиками. Після цього маємо вироби на деко або в форму і даємо їм підрум'янитися в духовці при максимальній температурі від трьох до п'яти хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Простий рецепт млинців
    Простий рецепт млинців
    З безлічі рецептів млинцевого тесту ми вибрали прості і безтурботні варіанти. Не секрет, що в приготуванні ідеальних тонких виробів існують певні
    Млинці з вівсяної муки
    Млинці з вівсяної муки
    Перетворити звичайний сніданок у надзвичайно корисний і смачний неймовірно просто. Далі розповімо, як робити справжні вівсяні млинці. Спробуйте, вам
    Товсті пишні млинці на кефірі - рецепт
    Товсті пишні млинці на кефірі - рецепт
    Варіантів різноманітних млинців існує неймовірне безліч і далі поговоримо саме про товстих, пухких виробах. Розповімо, як домогтися повітряного
    Яєчні млинці
    Яєчні млинці
    Легені, майже прозорі яєчні млинці самі по собі не є стравою, проте з них можна приготувати чудові закуски, які припадуть до душі і дітям, і
    Млинці з ковбасою
    Млинці з ковбасою
    Млинці можна їсти зі сметаною або варенням, а можна зробити з них самостійне блюдо, загорнувши в них начинку - солодку або м'ясну. Сьогодні ми
    Млинці з шинкою
    Млинці з шинкою
    Млинці - традиційне російське блюдо, яке обожнюють багато. Їх можна вживати як самостійно, так і з різними соусами і начинками. І сьогодні мова піде