Мафіни з фруктами
Сьогодні в нашому матеріалі рецепти приготування неймовірно смачних і апетитних мафінів з фруктами. Тісто для такого ласощі замішується за лічені хвилини, а результат просто вражає. Спробуйте, такі мафіни з фруктовою ноткою неодмінно сподобаються і вам.
Інгредієнти:
борошно пшеничне – 225 г;
молоко незбиране – 55 мл;
розпушувач – 15 г;
цукор ванільний – 10-15 г;
курячі яйця середнього розміру – 3 шт.;
цукровий пісок – 185 г;
масло вершкове селянське – 185 г;
порошок какао – 95 г;
вишня без кісточок – 220 г;
лікер або коньяк – 20 мл
Приготування
Перетерте з цукровим піском вершкове масло змішуємо з трохи збитими яйцями, просіяним борошном, порошком какао і розпушувачем, а також додаємо до суміші лікер або коньяк, вливаємо молоко і виробляємо заміс однорідного без домішки грудок тесту. Розкладаємо його за попередньо промасленим формочках для мафінів, заповнюючи їх на дві третини від загального обсягу, і зверху поміщаємо в кожну по три вишеньки без кісточок, притапливая їх небагато.
Для випікання необхідно помістити форми в заздалегідь нагріту до 180 градусів духовку і витримати в ній мафіни протягом двадцяти хвилин.
Інгредієнти:
борошно просеянная – 240 г;
сир – 300 г;
розпушувач – 20 г;
цукор ванільний або ванілін – за смаком;
курячі яйця середнього розміру – 4 шт.;
цукровий пісок – 240 г;
масло вершкове селянське – 125 г;
бананові плоди середнього розміру – 2 шт.
Приготування
Сир з'єднайте з м'яким маслом і змішуємо після цього, збитими до піни з цукровим піском, яйцями. Після цього просіваємо в суміш борошно, розпушувач і ванілін, перемішуємо і вводимо в готове тісто очищені і нарізані на шматочки банани.
Формочки з розкладеним готовим тестом маємо в гарячій духовці і даємо маффинам хвилин тридцять для випікання при температурі 170 градусів.
Інгредієнти:
борошно пшеничне – 155 г;
кефір будь-якої жирності – 200 мл;
розпушувач – 20 г;
цукор ванільний або ванілін – за смаком;
куряче яйце середнього розміру – 1 шт.;
цукровий пісок – 120 г;
масло рослинне – 45 мл;
кориця мелена – 1 ч. ложка;
мелений мускатний горіх – 1 щіпка;
яблука середнього розміру – 2 шт.
Приготування
Для приготування мафінів за даним рецептом спочатку змішуємо всі сухі компоненти, додаємо до них кефір, рослинне масло, ретельно вимішуємо і додаємо очищені і нарізані кубиками яблучка.
Тепер залишилося тільки розкласти тісто по промасленим формочках і спекти вироби після цього в розігрітій до 180 градусів духовці. Для цього потрібно часу в середньому від двадцяти до тридцяти хвилин.
Шоколадні мафіни з вишнею
Інгредієнти:
Приготування
Перетерте з цукровим піском вершкове масло змішуємо з трохи збитими яйцями, просіяним борошном, порошком какао і розпушувачем, а також додаємо до суміші лікер або коньяк, вливаємо молоко і виробляємо заміс однорідного без домішки грудок тесту. Розкладаємо його за попередньо промасленим формочках для мафінів, заповнюючи їх на дві третини від загального обсягу, і зверху поміщаємо в кожну по три вишеньки без кісточок, притапливая їх небагато.
Для випікання необхідно помістити форми в заздалегідь нагріту до 180 градусів духовку і витримати в ній мафіни протягом двадцяти хвилин.
Сирні маффіни з бананом
Інгредієнти:
Приготування
Сир з'єднайте з м'яким маслом і змішуємо після цього, збитими до піни з цукровим піском, яйцями. Після цього просіваємо в суміш борошно, розпушувач і ванілін, перемішуємо і вводимо в готове тісто очищені і нарізані на шматочки банани.
Формочки з розкладеним готовим тестом маємо в гарячій духовці і даємо маффинам хвилин тридцять для випікання при температурі 170 градусів.
Мафіни на кефірі з яблуками і корицею
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування мафінів за даним рецептом спочатку змішуємо всі сухі компоненти, додаємо до них кефір, рослинне масло, ретельно вимішуємо і додаємо очищені і нарізані кубиками яблучка.
Тепер залишилося тільки розкласти тісто по промасленим формочках і спекти вироби після цього в розігрітій до 180 градусів духовці. Для цього потрібно часу в середньому від двадцяти до тридцяти хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Мафіни - класичний рецепт
Всіляких варіантів мафінів неймовірне безліч і складно знайти той самий класичний рецепт. Тому далі опишемо три найбільш популярних, казково смачних
Мафіни з шоколадом
Шоколадні мафіни – проста і при цьому дуже смачне частування. Це неймовірно апетитна випічка, яку оцінять абсолютно всі, особливо діти. Такі кекси
Бананові мафіни
Бананові мафіни - це відмінно доповнення до сніданку для всієї родини та просто ароматною чашкою кави в компанії з друзями. Цей легкий і ніжний
Сирні маффіни
Мафіни - це популярна в нашій країні випічка, яку ми любимо з дитинства. Її роблять з ягодами, овочами, м'ясом. Сьогодні ми з вами поговоримо про
Мафіни з родзинками
Якщо ви любите домашню випічку, тоді пропонуємо вам кілька цікавих рецептів створення мафінів з родзинками. Вони стануть прекрасним доповненням до
Мафіни з вишнею
Мафіни - це дуже смачний десерт під кави, чай, компот, мате. Їх можна випікати з будь-якими начинками. І сьогодні ми хочемо запропонувати вам кілька